Važno: cesta Osijek-Vukovar zatvorena sljedeća 4 mjeseca, do Zračne luke Osijek - obilazno ili telekinezom!

Osijek

Važno: cesta Osijek-Vukovar zatvorena sljedeća 4 mjeseca, do Zračne luke Osijek - obilazno ili telek

[20.08.2014.] Danas (srijeda) u 15 h otvara se cesta do Klise i Zračne luke

[30.04.2014.] Poseban autobus GPP-a vozi do Zračne luke Osijek

Od 28. travnja od 12,00 sati do 31. kolovoza 2014. godine, bit će zatvorena za sav promet državna cesta D2 Osijek-Vukovar na dionici Osijek-Klisa između nadvožnjaka "Nemetin" i raskrižja kod skretanja za Zračnu Luku Osijek.

Zatvaranje ključne ceste od Osijeka do Zračne luke Osijek dolazi u trenutku kad su se napokon intenzivirali letovi i u tijeku su pregovori za nove.

Obilazak Osijek-Zračna luka Osijek [#1]: D2-nadvožnjak "Nemetin"- Sarvaš - Bijelo Brdo - Vera - Klisa-Zračna Luka Osijek
[napomena: na putu [b:987b74a799]Bijelo Brdo - Aljmaš potrebno je skrenuti na cestu za Veru]

Povijesni medij

Obilazak Osijek-Zračna luka Osijek [#2]: Tenja - Ćelije - Bobota - Klisa - Zračna Luka Osijek

Obilazak Osijek-Vukovar: D2-nadvožnjak "Nemetin" - Sarvaš - Bijelo Brdo - Dalj - Borovo - Vukovar

O eventualnim promjenama obilaznih ruta smo upitali nadležna tijela i prenijet ćemo čim odgovore.

Povijesni medij
Jel' to netko namjerno sabotira Zračnu luku Osijek?

Tko je odgovoran za obnovu ove dionice i planiranje radova?
ovako se to radi u 24 sata.... vama treba 4 mjeseca za ravnu povrsinu, srami se Županijo i srami se Grade. Sve što radite, od južnog traka južne obilazinice do šetnice, sad i ovog građ. zahvata je neprofesionalni, kontra promidžbeni fušeraj, koji šteti gradu, županiji i regiji!

cestu preko Tenje, prema Silašu, na Ćelije i Bobotu, prema Klisi ste zaboravili spomenuti. Vjerujem namjerno

Re: Važno: cesta Osijek-Vukovar zatvorena sljedeća 4 mjeseca, do Zračne luke Osijek - obilazno ili t

Redakcija 031

Obilazak Osijek-Vukovar: D2-nadvožnjak "Nemetin" - Sarvaš - Bijelo Brdo - Dalj - Borovo - Vukovar

Kakav Dalj, šta je vama? Najkraći obilazni put od Osijek do Vukovara je ovaj:
Tenja - Ćelije - Bobota - povratak na cestu D2 (glavnu cestu OS-VU).
Jedino što je cesta uska i jako loša.
PreacheR

Kakav Dalj, šta je vama?

To je službena preporuka HAK-a za obilazni put Osijek-Vukovar.
Redakcija 031

PreacheR

Kakav Dalj, šta je vama?

Ma nisu normalni. Taj put preko Dalja je 7,5 km duži od ovoga preko Ćelija.
Osim toga, i taj njihov put se može skratiti tako da se iza Bijelog brda skrene desno za Veru.
Redakcija 031

PreacheR

Kakav Dalj, šta je vama?

Sta HAK pitate, HAK nije niti cuo za Ćelije, a Županija ih se sjeti jednom godišnje i to možda.
kako god ... 20 km duzi put :(
Oho i Osijek dobiva metro do zracne luke?
Svaka cast genijalcu koji je predvidio 55km obilazni put do zracne luke.
Dobro prije par godina su počeli radovi na obilaznici i koliko je meni poznato još uvijek nije ništa završeno. Sve su raskupusili i razjebali. Daj prvo završite što ste počeli. ...užas....tko to planira i tko to izvodi...

Re: Važno: cesta Osijek-Vukovar zatvorena sljedeća 4 mjeseca, do Zračne luke Osijek - obilazno ili t

Putujem na posao u VU svaki dan i mislim da je cijela cesta os OS do VU prezrela za rekonstrukciju. Osim što je u lošem stanji i puna rupa, preuska je pa svaki šleper u najboljem slučaju gazi crtu jer izbjegava bakinu... ali 4 mjeseca!? ljudi moji za 4 mjeseca bi autoput napravili u punom profilu. Samo se nadam da to neće ispasti kao rekonstrukcija ceste za Našice koja je trajala brat - bratu 7 godina i još nije gotova.
Ta cesta Osijek- Vukovar je nesto predivno u odnosu na cestu Vukovar - Ilok koja se sva sareni od flekanja a imate osjecaj kao da ste na nekom offroadu kako trese..
Vjerujem da je u pitanju prosirenje, cemu se radujem. Krace je sigurno na Bobota-Celije-Tenja, tj dulje od ovog redovnog pravca za nekih 5km.
Jel se neko vozio nedavno, kakva je cesta?
Jesu Celije obnovljene?
Cesta preko Bobote i Ćelija je sasvim OK, čak i bolja nego li ova glavna koja se "obnavlja" s tim da ima dosta oštrih zavoja pa to usporava promet inače je kraće nego li obilazno na Dalj.

S tim da je ovo sve meni sumnjivo u medijima govore da se radi o izvanrednom održavanju što god im to značilo, šta će napraviti ovaj dio do zračne luke a ostatak od Vukvoara će krpati ko i do sada????
ivanvu

S tim da je ovo sve meni sumnjivo u medijima govore da se radi o izvanrednom održavanju što god im to značilo, šta će napraviti ovaj dio do zračne luke a ostatak od Vukvoara će krpati ko i do sada????

koliko sam saznao cesta se prosiruje za nekih 1,5m. Nakon ove dionice slijedi od zracne luke kroz Klisu, a dokle ce ici ne znam. Po meni je smjesno da za prosirenje 6km ceste treba 4 mjeseca.
Ako budu išli ovim tempom do Vukovara to neće biti gotovo do 2050 godine, toga ima samo kod nas, još će prezimiti i tek onda neće ništa napraviti.
Bar će ju prošiti malo i nadam se da neće bit uzaludno toliko zatvorena da će čestito to napraviti onda.

Onu južnu obilaznicu rade tj. ne rade jer tamo kad god prođeš nevidiš nikoga da išta radi. I nevidim logiku izvođača radova ako probiju rok vjerovatno plaćaju penale tu se peru pare samo tako....

Tagovi