Prevare, utaje i lopovluci - kako zavesti muskarca,iskoristiti i pokrasti ga?
Gospoda srednjih godina,dobrog izgledea,plavusa bavi se jako unosnim poslom po gradu, a i sire seze. Naime zavodi muskarce, po mogucnosti mlade,sexualno opci sa njima jedno izvjesno vrijeme, sve dok ne uvidi njegovu kompletnu financijsku situaciju i situiranost,tek onda se baca na svoj ustvari najbitniji dio posla.
Dakle, kada skupi i uoci kompletnu situaciju, krece sa svojim napadom, kao sto je posudivanje novaca, vrijednih stvari i ostalog, njoj zanimljivog. Prema tome oprez, svi oni koji vole one malo starije 45-50god.,jer vreba vas opasnost jedne plavuse, kratko osisane i dobroga izgleda!!!
Gospoda srednjih godina,dobrog izgledea,plavusa bavi se jako unosnim poslom po gradu,a i sire seze.Naime zavodi muskarce,po mogucnosti mlade,sexualno opci sa njima jedno izvjesno vrijeme,sve dok ne uvidi njegovu kompletnu financijsku situaciju i situiranost,tek onda se baca na svoj ustvari najbitniji dio posla.
Dakle,kada skupi i uoci kompletnu situaciju,krece sa svojim napadom,kao sto je posudivanje novaca,vrijednih stvari i ostalog,njoj zanimljivog.Prema tome oprez,svi oni koji vole one malo starije 45-50god.,jer vreba vas opasnost jedne plavuse,kratko osisane i dobroga izgleda!!!
@milo moje, pališ se na starije?
Više informacija = Sliku u toplesu
moram ti priznati da takve izgledaju bolje nego neke mojih godina , a više informacija mogao bi pružiti i taj njegov "prijatelj".
pa šta, ženska ga ošišala, sve to danas košta, a nije se žalio dok ga je išlo ops:"> . Čitajući njen modus operandi žena prvo nudi uživanje, znači trebao je odustati dok ga je išlo, klasični kockar...
moram ti priznati da takve izgledaju bolje nego neke mojih godina , a više informacija mogao bi pružiti i taj njegov "prijatelj".
pa šta, ženska ga ošišala, sve to danas košta, a nije se žalio dok ga je išlo ops:"> . Čitajući njen modus operandi žena prvo nudi uživanje, znači trebao je odustati dok ga je išlo, klasični kockar...
Re: Prevare, utaje i lopovluci - kako zavesti muskarca,iskoristiti i pokrasti ga?
Cmukiiiii koji si komad seljačine, sramotiš muški rod, ko fol lega posrko al mislim da si ti kuso. Mola da je bila dobra dok toliko cviliš tu. Daj broj nemoj biti sebičan.
Gospoda srednjih godina,dobrog izgledea,plavusa bavi se jako unosnim poslom po gradu, a i sire seze. Naime zavodi muskarce, po mogucnosti mlade,sexualno opci sa njima jedno izvjesno vrijeme, sve dok ne uvidi njegovu kompletnu financijsku situaciju i situiranost,tek onda se baca na svoj ustvari najbitniji dio posla.
Dakle, kada skupi i uoci kompletnu situaciju, krece sa svojim napadom, kao sto je posudivanje novaca, vrijednih stvari i ostalog, njoj zanimljivog. Prema tome oprez, svi oni koji vole one malo starije 45-50god.,jer vreba vas opasnost jedne plavuse, kratko osisane i dobroga izgleda!!!