...mijenjam potpis relativno često, a u njega stavljam misao dana......shalim se...volim staviti u potpis ono što me opredjeljuje...trenutno sam Panonski mornar......prije toga sam stavljala neke poslovice koje su mi činile zgodnima za ondašnja psihička stanja koja su me oprala...
maloprije sam čitala topic o disleksičaru i metuzalemu, pa zaključih kako zlusch ima totalno fora potpis... trebalo mi je malo da skontam drugi dio rečenice, ali uspjela sam (plavuša)
a rajnusov potpis mi je jedan od jačih... definitivno se pronalazim u njemu
Daklem, davno sam čula taj slogančić, a pošto mi ide uz osobnost i iskustva sam ga odlučila promovirati.
Čijeli svoj mladi lajf patim kako sam ravna kao daska, i rugali su mi se u školi, jer je dvica uz frendičinu peticu izgledala kao ništa ni nemam ispod odjeće.
A opet, kad god sam se sunčala u toplessu ili se upustila u igrice o kojima neću pisati sam pobrala jako puno komplimenata.
Tako da smatram da jako puno dečkiju koji maštaju o velikim ili bilokakvim sisama budu zadovoljni da vide kakav god par sisa!
Isječak iz meni drage pjesme Parnog Valjka........
jednostavno čitavi tekst mi je fenomenalan...ali ovaj dio zato što se baš to zapitam kad stvari krenu nizbrdo.......i zato što je to vječno pitanje bez odgovora...
Moj potpis govori o tome što ja mislim o hijerarhiji u životinjskom svijetu. Također, ukazuje i na postojanje tendencije za poduzimanjem određenih akcija kako bi preispitala svoju teoriju o gore navedenome.
moj potpis je iz jedne, meni, jako dobre pjesme, čiji je naslov i izvođač također naveden... sve u svemu govori o surovoj istini u lijepoj našoj... -.-
Moj je citat iz South Parka, najbolje serije svih vremena koja secira sve sfere modernog društva i stupidnosti amerikanaca i zapadnog svijeta. Ko ju nije gledao, sram ga bilo. Hehehehehe
Moj je citat iz South Parka, najbolje serije svih vremena koja secira sve sfere modernog društva i stupidnosti amerikanaca i zapadnog svijeta. Ko ju nije gledao, sram ga bilo. Hehehehehe
najjača serija ikad napravljena... svih 14 sezona sam pogledao, 3 puta, fenomenalno nešto, ne mogu izvuć niit jednu lošu epizodu
1. stih pjesme vrhunskog zabavljača i intelektualca, neponovljivog ramba. pa čak i ako se ovim riječima ne ruga brojnim nebulozama i nelogičnostima u današnjem društvu, zadovoljava me i vrhunska zajebancija.