obvezno pogledajte ovo!
i recite što mislite o tome. inače, taj mali zbilja ima to o čemu govori
Društvo, politika
AnaiŠto se dječaka tiče..Super je,stvar je ok i vjerojatno on voli svoje očeve...Ali,glupost je što je netko uopće napisao takvu pjesmu i dao djetetu da ga pjeva na tako nekom velikom festivalu..
odi na google pa potraži riječi od pjesme i ako te zanima biografija pjevača. vidjet ćešp da je sam napisao i text i glazbu, valjda ponešen i inspiriran svojim životnim iskustvom.
Trudim se biti liberalna,ali ipak neke stvari nisu u redu
Nikad ne bih bacala kamen na homoseksualce,ali isto tako im nikad ne bih dala da posvajaju djecu.
Ali ne zato što bi oni bili nesposobni odgojiti dijete,nego zbog samog djeteta.Mislim,u samoj pjesmi dječak kaže da drugi vrijeđaju njegove očeve.Zašto bi to jedno dijete moralo trpiti?
Nemoj mi odgovoriti da nije u redu to što pričam.I nemoj mi govoriti da treba zanemariti uvrede sa strane..Jer to shvaćam ja i to shvaćaš ti,ali reci jednom djetetu da zanemari to da ga svi vrijeđaju..Djeca znaju biti opaka i međusobno si nanositi bol.

anakonda
ovo mi počinje ličiti na tvoju vlastitu paradu...ne zamjeri, ali u svakom postu gledaš stvari isključivo kao seksualna manjina i to voliš naglašavati...
AnaiMozda se opravdava... Sa ove strane izgleda kao da nije objasnio svoje seksualno opredjeljenje roditeljima. @danijel20 ako je tako, trazis podrsku na krivom mjestu.
I ljudi ovdje imaju pravo..Previše si opsjednut svojim seksualnim opredjeljenjem..OK,gay si,imaš dečka, sretni ste zajedno..Sve je to divno i krasno..Ali stvarno zvučiš kao da se nešto opravdavaš..

danijel20
jedan peder na forumu i već su se uzjebali...

anakonda...nisam jadan ja, već jadna ja...a ne čini mi samo opis seksa homofobičnom, već i sve ostalo...što se linka tiče, a što da ti kažem...možda će sada ovo svima zvučati glupo, ali neka...recimo da bračni par sadista odluči posvojiti dijete...i da mali jednog dana odluči opjevati ljubav svojih roditelja...e, gledam na to jednako kao i o ovom dječaku koji živi s roditeljima (pardon, očevima)...i sadizam i homoseksualizam je vrsta seksualnog opredjeljenja, nije li?...ok, ima razlika - sadisti iz moje priče su muž i žena...dok su ovo dva oca...opet kažem - neka su...ali čemu toliko prenapuhavanje homoseksualizma...zašto sadisti nemaju svoje parade...ili mazohisti ili swingeri ili whoever...
anakonda... povlačim se iz rasprave..

anakondaNoooooo... pussy rules, end of story...... povlačim se iz rasprave..
danijel20dugo nisam čuo išta dirljivije. pogledajte od prve do zadnje minute
i recite što mislite o tome. inače, taj mali zbilja ima to o čemu govori
anakonda..aha, dobro onda...
danijel20
jel boli biti glupa s 31 godinu?:">
danijel20i naravno da je michelangelo bio hetero, sikstinska kapela bi bila obložena tapetama.
danijel20
jel boli biti dječak sa 20 kad te osoba istog spola ševi u otvor gdje ti izlaze govna???
42What a load of anal excretion!!
Smijem li se poslužiti tvojim načinom zaključivanja - da je danijel20 hetero, rasprave bi bile prožete argumentima, a ne ad hominem napadima?
danijel20
debeli
E bas mi je drago da nisam jedini koji mora rano ujutro na posao, a Fatcat isto radish u drz. firmi ili?
CatCloepjesma je u stvari totalno slatka, i klinac isto.
sve više istraživanja potvrđuje da se homoseksualnost određuje još u predporođajnom razdoblju - ima neke veze s količinom estrogena i testosterona kojima je fetus izloženom u nekom periodu razvoja.
ukoliko je stvarno tako, cijela priča je sasvim ok. osim što mi nismo navikli na takve stvari i što nas većina još rezonira kao zatucane balkančine...
zar nije bolje tako, nego da mali živi u domu?
fatcatKako razumna osoba dodje do zakljucka da je ovo "ad hominem" napad je nevjerovatno.
danijel20jel boli biti glupa s 31 godinu?
:">

42Clear as mud, ali ako je tako... mea culpa, nazad u skolu...
... ali dobro, trebao sam očito pokušati jednostavnijom jednadžbom...![]()
danijel20
pa čuj jebi ga kada tebe opis sexa može učiniti homofobičnim onda jadan ti.