Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
 |
wilko
Ukupno postova: 201 Spol:  Muško
|
Da, jako će mi pomoći što ću si sam centrirati svaki mjesec! Pametan si ko i ovi što postavljaju te rubnjake :p
Bit priče je da rođin rođo ima na lageru rubnjaka i to se mora utrošiti! |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
A ja misliooooooooooooo... da su ta vremena iza nas.  |
|
|
|
|
 |
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol:  Žensko
|
Citat:
Ti iskreno meni ne zvučiš kao neki redovni biciklist..
|
uopće nema potreba da se preseravam sa svojom kilometražom nekom na forumu, niti upuštam u ikakva dokazivanja.
Ljudi voze bicikle na centriranje kod kojekakvih majstora, koji ih deru 30 - 40 kn po točku,( dakle *2 točka * par centriranja godišnje) za upravo ono što sam naveo.
|
Aha sve mi je jasno, uglavnom dečko ne seri!
Da voziš svaki dan bicikl i da ti je glavno prijevozno sretstvo, smetali bi te rubnjaci koji su nepotrebni a i dodatan trošak! |
|
|
|
|
 |
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
trebalo bi osnovat neku komisiju, po ugledu na one iz bivseg SSSR-a / danasnje Sj. Koreje, koja ce odredjivati koje su teme na diskusionom forumu potrebne, a koje nepotrebne, el tako?
...
kretenoidni rubnjaci u Osijeku meni osobno, odnosno mojoj svakodnevnoj voznji biciklom po gradu, najcesci su (pa samim tim i najveci) problem. |
|
|
|
|
 |
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno
|
Citat:
Ti iskreno meni ne zvučiš kao neki redovni biciklist..
|
uopće nema potreba da se preseravam sa svojom kilometražom nekom na forumu, niti upuštam u ikakva dokazivanja.
Ljudi voze bicikle na centriranje kod kojekakvih majstora, koji ih deru 30 - 40 kn po točku,( dakle *2 točka * par centriranja godišnje) za upravo ono što sam naveo.
|
Aha sve mi je jasno, uglavnom dečko ne seri!
Da voziš svaki dan bicikl i da ti je glavno prijevozno sretstvo, smetali bi te rubnjaci koji su nepotrebni a i dodatan trošak!
|
 Bravo za komentar RTN.
Uvijek se pitam kako je roditeljima koji na bicu voze djecu u sjedalicama, kako je starijima i ljudima koji imaju ozljeđenu kralježnicu/zglobove/štogod a došli bi lakše bez poteškoća od točke A do točke B... I tko će njima svako malo soliti da si sami štelaju žbice.
Ne dao vam Bog da kao ja nekoć morate bolesno dijete voziti iza na biciklu svaki dan u bolnicu jer nemate kako drukčije.
Neki ljudi ne voze bicikle kako bi išli na živce vozačima auta i pješacima nego iz potrebe, pa molim superiorne seratore koji imaju izbora da se ne postavljaju s visoka.
A i, opet ponavljam, biciklisti kao i vozači svega ostaloga imaju svoja prava! |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hoćemo peticiju protiv rubnjaka i referendum  |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
sto se kicme kod starijih osoba tice, ona kockasta kaldrma, zvana biciklisticka staza na Divaltovoj, poseban je zgoditak. moj stari ju posebno "obozava".
ne pucaju samo kicma i zbice na rubnjacima, pucaju i neke sasvim lagane i prozaicne stvari, tipa plasticne vrecice (objesene o korman) u kojoj nosis litru mlijeka. ili (litru) jaja. ako pak koristis korpicu, onda lipo sve skakuce (centrifugira) dok ti uzivas u nedjeljnoj voznji biciklom s pijace po esekerskim rubnjacima. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja sam vozio bicikl godinama, svaki dan po 40-50 km i bankine mi nikad nisu smetale, naprotiv, uvijek sam se volio zaletiti i napraviti bunny hop na iste
Ali opet, potpuno razumijem da nekome smetaju. |
|
|
|
|
 |
bikemyday.com
Ukupno postova: 28 Spol:  Nebitno
|
Drago nam je što se velika većina biciklista slaže s našim nastojanjima za uklanjanje ovako banalnih smetnji na osječkim biciklističkim stazama.
Nadamo se da će i nadležni napokon početi više i kvalitetnije raditi na razvoju biciklizma u našem gradu. |
|
|
|
|
 |
wilko
Ukupno postova: 201 Spol:  Muško
|
Znači ja sam za to da se povade svi rubnjaci i ugrade u novu obilaznicu, zatrpaju betonom i asfaltom... Vidim da navlače kojekakvo kamenje, pa zašto ne iskoristiti i ovo za tampon  |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma kad bi naša draga gospoda iz grada na čelu sa gradonačelnikom i zamjenicima koji put nabili jaje na sjedalu, brzo bi rubnjaci nestali |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kad nam ceste izgrađuju današnji renomirani "ingenjeri" sa položenim ispitima kod konobara preko puta vakulteta!! Pas mater..nije mi jasno da u 21 stoljeću moron na biciklističkoj stazi može izgradit povišeni rubnjak??!!! Za čega tim ljudima služe glave uopće??!! Pa to najobičnijem pastiru sa planine odmah bude jasno da nešto ne štima!!! A prometnih "ingenjera" imamo na vagone...epidemija "ingenjera"...niti znaju pisati niti znaju crtati, nit u wordu sejvati dokument!! Pa na kojem si to vakultetu studirao majko moja mila  da word neznaš otvorit word, napisat slovo A, datoteka, spremi kao..i slične stvari!!! A u to neznanje sam se uvjerio jer ponekad moram radit za takve "ingenjere"!! Da ne spominjem one "ingenjere" koji sve prometne probleme rješavaju represijom i "ležećim policajcima"!!  |
|
|
|
|
 |
machor Ukupno postova: 315 Spol:  Muško
|
seko, kad vidiš nekoga da vozi bicikli po snijegu, po cca 25 cm, znaj da sam to ja... |
|
|
|
|
 |
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol:  Žensko
|
Machore, onda si jednostavno specijalac da se drugačije ne izrazim... |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
 |
 |
|