Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[FOTO] Postavili rubnjake tamo gdje ih nije bilo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.10.2013. 17:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja imam biciklo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wilko

Ukupno postova: 201
Post Postano: 23.10.2013. 18:20 
Naslov:  

machor je napisao/la:
wilko je napisao/la:
dolje rubnjaci! već sam nekoliko puta išao na centriranje točka zbog njihovih gluposti :/

centriraj si sam za 5 minuta, imaš zilion videa na youtube-u, alatka za centriranje košta 1$ na ebay-u.

Da, jako će mi pomoći što ću si sam centrirati svaki mjesec! Pametan si ko i ovi što postavljaju te rubnjake :p

Bit priče je da rođin rođo ima na lageru rubnjaka i to se mora utrošiti!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 23.10.2013. 19:00 
Naslov:  

A ja misliooooooooooooo... da su ta vremena iza nas. Wink

RoadToNowhere

Ukupno postova: 351
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.10.2013. 12:01 
Naslov:  

machor je napisao/la :
Citat:

Ti iskreno meni ne zvučiš kao neki redovni biciklist..

uopće nema potreba da se preseravam sa svojom kilometražom nekom na forumu, niti upuštam u ikakva dokazivanja.
Ljudi voze bicikle na centriranje kod kojekakvih majstora, koji ih deru 30 - 40 kn po točku,( dakle *2 točka * par centriranja godišnje) za upravo ono što sam naveo.

Aha sve mi je jasno, uglavnom dečko ne seri!
Da voziš svaki dan bicikl i da ti je glavno prijevozno sretstvo, smetali bi te rubnjaci koji su nepotrebni a i dodatan trošak!

Vilenjak
Ukupno postova: 442
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.10.2013. 14:30 
Naslov:  

machor je napisao/la:
ekipa iz bikemyday-a stvarno više nema pametnijeg posla nego da se bavi glupostima
machor je napisao/la: u svemu postoji neka krajnost... mislim da u moru problema pisati o tome i nije nešto što biciklistu pretjerano opterećuje.

trebalo bi osnovat neku komisiju, po ugledu na one iz bivseg SSSR-a / danasnje Sj. Koreje, koja ce odredjivati koje su teme na diskusionom forumu potrebne, a koje nepotrebne, el tako?

...

kretenoidni rubnjaci u Osijeku meni osobno, odnosno mojoj svakodnevnoj voznji biciklom po gradu, najcesci su (pa samim tim i najveci) problem.

rodaroda

Ukupno postova: 177
Post Postano: 24.10.2013. 15:04 
Naslov:  

RoadToNowhere je napisao/la :
machor je napisao/la :
Citat:

uopće nema potreba da se preseravam sa svojom kilometražom nekom na forumu, niti upuštam u ikakva dokazivanja.
Ljudi voze bicikle na centriranje kod kojekakvih majstora, koji ih deru 30 - 40 kn po točku,( dakle *2 točka * par centriranja godišnje) za upravo ono što sam naveo.

Da voziš svaki dan bicikl i da ti je glavno prijevozno sretstvo, smetali bi te rubnjaci koji su nepotrebni a i dodatan trošak!
osijek031.com smile Bravo za komentar RTN.

Uvijek se pitam kako je roditeljima koji na bicu voze djecu u sjedalicama, kako je starijima i ljudima koji imaju ozljeđenu kralježnicu/zglobove/štogod a došli bi lakše bez poteškoća od točke A do točke B... I tko će njima svako malo soliti da si sami štelaju žbice.
Ne dao vam Bog da kao ja nekoć morate bolesno dijete voziti iza na biciklu svaki dan u bolnicu jer nemate kako drukčije.
Neki ljudi ne voze bicikle kako bi išli na živce vozačima auta i pješacima nego iz potrebe, pa molim superiorne seratore koji imaju izbora da se ne postavljaju s visoka.
A i, opet ponavljam, biciklisti kao i vozači svega ostaloga imaju svoja prava!

milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 24.10.2013. 15:51 
Naslov:  

Hoćemo peticiju protiv rubnjaka i referendum Razz

Ukupno postova: 442
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.10.2013. 16:16 
Naslov:  

rodaroda je napisao/la: Uvijek se pitam kako je roditeljima koji na bicu voze djecu u sjedalicama, kako je starijima i ljudima koji imaju ozljeđenu kralježnicu/zglobove/štogod a došli bi lakše bez poteškoća od točke A do točke B... I tko će njima svako malo soliti da si sami štelaju žbice.

sto se kicme kod starijih osoba tice, ona kockasta kaldrma, zvana biciklisticka staza na Divaltovoj, poseban je zgoditak. moj stari ju posebno "obozava".

ne pucaju samo kicma i zbice na rubnjacima, pucaju i neke sasvim lagane i prozaicne stvari, tipa plasticne vrecice (objesene o korman) u kojoj nosis litru mlijeka. ili (litru) jaja. ako pak koristis korpicu, onda lipo sve skakuce (centrifugira) dok ti uzivas u nedjeljnoj voznji biciklom s pijace po esekerskim rubnjacima.

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 24.10.2013. 16:36 
Naslov:  

RoadToNowhere je napisao/la:
machor je napisao/la :
Citat:

Ja sam vozio bicikl godinama, svaki dan po 40-50 km i bankine mi nikad nisu smetale, naprotiv, uvijek sam se volio zaletiti i napraviti bunny hop na iste Very Happy
Ali opet, potpuno razumijem da nekome smetaju.

bikemyday.com

Ukupno postova: 28
Post Postano: 24.10.2013. 17:38 
Naslov:  

Drago nam je što se velika većina biciklista slaže s našim nastojanjima za uklanjanje ovako banalnih smetnji na osječkim biciklističkim stazama.

Nadamo se da će i nadležni napokon početi više i kvalitetnije raditi na razvoju biciklizma u našem gradu.

wilko

Ukupno postova: 201
Post Postano: 24.10.2013. 19:32 
Naslov:  

Znači ja sam za to da se povade svi rubnjaci i ugrade u novu obilaznicu, zatrpaju betonom i asfaltom... Vidim da navlače kojekakvo kamenje, pa zašto ne iskoristiti i ovo za tampon Very Happy

milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 24.10.2013. 19:42 
Naslov:  

bikemyday.com je napisao/la:

Nadamo se da će i nadležni napokon početi više i kvalitetnije raditi na razvoju biciklizma u našem gradu.
ma kad bi naša draga gospoda iz grada na čelu sa gradonačelnikom i zamjenicima koji put nabili jaje na sjedalu, brzo bi rubnjaci nestali

Ukupno postova: 315
Post Postano: 25.10.2013. 17:59 
Naslov:  

Kad nam ceste izgrađuju današnji renomirani "ingenjeri" sa položenim ispitima kod konobara preko puta vakulteta!! Pas mater..nije mi jasno da u 21 stoljeću moron na biciklističkoj stazi može izgradit povišeni rubnjak??!!! Za čega tim ljudima služe glave uopće??!! Pa to najobičnijem pastiru sa planine odmah bude jasno da nešto ne štima!!! A prometnih "ingenjera" imamo na vagone...epidemija "ingenjera"...niti znaju pisati niti znaju crtati, nit u wordu sejvati dokument!! Pa na kojem si to vakultetu studirao majko moja mila molitva da word neznaš otvorit word, napisat slovo A, datoteka, spremi kao..i slične stvari!!! A u to neznanje sam se uvjerio jer ponekad moram radit za takve "ingenjere"!! Da ne spominjem one "ingenjere" koji sve prometne probleme rješavaju represijom i "ležećim policajcima"!! osijek031.com smile

machor
Ukupno postova: 315
Post Postano: 02.11.2013. 20:25 
Naslov:  

RoadToNowhere je napisao/la:
machor je napisao/la :
Citat:

seko, kad vidiš nekoga da vozi bicikli po snijegu, po cca 25 cm, znaj da sam to ja...

RoadToNowhere

Ukupno postova: 351
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.11.2013. 14:10 
Naslov:  

Machore, onda si jednostavno specijalac da se drugačije ne izrazim...

Skoči u forum: