Ako je vecina katolika, onda bi Crkva trebala biti prva koja bi podrzala prijedlog po kojem bi svaki porezni obveznik sam odlucio zeli li placati porez Crkvi iz svoje place. I ja bih se tu s Crkvom slozio - neka svaki gradjanin sam odluci zeli li davati novac ovaj ili onoj crkvi, ili nijednoj. Pravo svakoga je vjerovati u sto god zeli, kao sto je i obveza financirati to vjerovanje.
Ne znam gdje si ti vidio diskreditiranje osobe. Komentirao sam ono sto pise - obicne jeftine floskule za one kojima se da manipulirati takvim floskulama.
Gdje su se palile djevojke?! Na lomacama?!
Btw. iz onoga sto pises imam dosta cvrst osjecaj da nisi svjestan koje i kakve se sve udruge u RH financiraju. Zao mi je sto obrazovni sustav ne govori i o tome kakve sve udruge u RH postoje i cime se sve bave, jer ljudima koji nisu upoznati s tim informacijama moze se prodati svakakva prica, pa i ona da "udruge produzene ruke vlasti" dobiju milijardu kuna iz proracuna.
Tvrditi da vecina novca za udruge odlazi "produzenim rukama vlasti" moze se samo iz dva razloga: zle namjere ili zatucanosti (proizasle iz neobrazovanja, neupucenosti i indoktrinacije).
|
"Floskule" si povezao s HDSSBom i tu pokušao minirati, preočito.
Ne, nisu palili na lomačama - nego pri prikupljanju potpisa. Nisi to znao? Jedna je djevojka teže ozljeđena. Bi li imao istu reakciju da se to isto napravi homoseksualcu ili npr. nekom Srbinu, naravno da ne, a to je već netolerancija, mržnja, zadojenost i zatupljenost.
Tvoj čvrst osjećaj je pogrešan. Dovoljno je pogledati trag novca i koje su udruge koliko novaca dobile, a potom njihovo djelovanje i "borba za jednakost i toleranciju".
Tvrditi da takve udruge ili ako hoces EPH, HRT i sl nije produzena ruka vlasti je i iz zle namjere i zatucanosti proizašle iz režimskoh i totlitarnog opredjeljenja.