Zauzete osobe (naj)poželjnije ??
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Ali ja inače baš i ne vjerujem da su zauzete osobe najpoželjnije( dobro, kako koje).Zauzete osobe većinom i šalju tu neku vibru da su zauzete osim ako ne pokušavaju zbarit nešto sa strane..
A da se mom partneru nabacuje netko ne bi ništa napravila..na njemu je da nešto napravi da odbije tu osobu od sebe a ne na meni...nisam baš tip cure koja bi se potukla s nekom ili pravila nekakve scene, pogotovo ne u javnosti..
Jedino se mal naljutim kad on ni ne skonta da mu se neka nabacuje jer riječ je bilo samo o razgovoru o nekim glupim općenitim stvarima..o.k možda ja tu malo znam pretjerat al šta sad..
Re: Zauzete osobe (naj)poželjnije ??
Marigold
Cure koje se nabacuju zauzetim dečkima očito imaju nekakav poremećaj.Tu se većinom radi o jačanju vlastitog ega ako uspješno pridobiju zauzetog dečka i tada ga odbacuju i kreću u nove pohode. Rijetko kada je riječ o nekakvoj zaljubljenosti ili inim osjećajima...
Ali ja inače baš i ne vjerujem da su zauzete osobe najpoželjnije( dobro, kako koje).Zauzete osobe većinom i šalju tu neku vibru da su zauzete osim ako ne pokušavaju zbarit nešto sa strane..![]()
A da se mom partneru nabacuje netko ne bi ništa napravila..na njemu je da nešto napravi da odbije tu osobu od sebe a ne na meni...nisam baš tip cure koja bi se potukla s nekom ili pravila nekakve scene, pogotovo ne u javnosti..
Jedino se mal naljutim kad on ni ne skonta da mu se neka nabacuje jer riječ je bilo samo o razgovoru o nekim glupim općenitim stvarima..o.k možda ja tu malo znam pretjerat al šta sad..![]()
potpuno se slažem s tobom...
k:">sve ovisi sve je relativno i što je najavažnije ovisi o situaciji ... a da se mojoj curu nabacuje neki lik eee to je dobar "test" ... vidio bi njezinu reakciju ... jer ako ona prihvaća taj flert onda joj baš i nije nešto stalo do mene što meni može dati neki znak ...
_Jimmy_
ja nikada nisam gledao žene kao trofej ...
"> ajde molim te.. svi muškarci su barem jednu ženu smatrali samo trofejem, pogotovo ako su ju oteli nekome drugome..Loona
_Jimmy_
ja nikada nisam gledao žene kao trofej ...
">
pa da. sto je tu toliko smjesno ? trofej je ipak nesto vazno.. a zene.. pa to je samo celofan oko pi*ke ! za jednokratnu uporabu. a i nemam mjesta za tolko trofeja
ps. malo sam kivan na zene pa zlo izmene zbori
cane
ima nešto u toj zauzetosti jer kad god sam u nekoj vezi ko da žene nanjuše i onda mi se nabacuju. a kad sam slobodan i tražim neku e onda ih nema ni od korova! neka čudna kemija tu radi? ili?![]()
Poznato mi je to... susha mjesecima i onda ti se javi 5 devojaka isti dan !
cane
ima nešto u toj zauzetosti jer kad god sam u nekoj vezi ko da žene nanjuše i onda mi se nabacuju. a kad sam slobodan i tražim neku e onda ih nema ni od korova! neka čudna kemija tu radi? ili?![]()
Ma tu ti je krivo to što kad si zauzet ponašaš se nezainteresirano prema drugim curama...a cure to pali..ne vole one napadne tipove
Loona
Smiješna je njegova izjava a tvoja je bez veze.. i ti si onda celofan oko ku**a, ak ćemo tak.. a ja trofeje ne skupljam.. pa ni celofan..![]()
bravo!!!!
Marigold
Ma ja sam skontala da tipovi baš i neće prilaziti curi za koju znaju da je zauzeta- to je valjda nekakav osjećaj solidarnosti prema tipu tj. između muškaraca..a s druge strane cura će drugoj curi puno lakše zabiti nož u leđa i pokušati oteti njenog dečka
Slažem se s tobom za taj dio s curama..Baš smo ku**e jedna prema drugoj..Tu govorimo da su dečki ovakvi i onakvi,a gle kakve smo mi...Naravno,ne generaliziram..
Jedna Lesijeva poznanica je prilično laka cura,i ponaša se kao da mu se nabacuje..A što je najgore,poznaje me.I zna da smo dugo u vezi i da on nije dečko koji bi imao curu samo za jednu noć..Vjerovali ili ne,ali takvi dečki još postoje...
Uglavnom,ja njemu vjerujem,ali ona...Ona je ku**a kakvu nisam vidjela...Ja tu žensku mrzim kako još nisam nikog mrzila.Zbog nje sam i pokrenila ovu temu.Volim Lesija i ne želim ga izgubiti.Kad čujem da ima netko tko bi nekome uništio ljubav samo za tjedan dana navlačenja, poludim..Daj pusite da se ljudi vole..
Iako oko mog dečka se ne lijepi pa ja osobno nemam ništa protiv nje
Ponaša se kao da stalno mora dokazivat kak ona može zbarit tipa, sam ne znam koliko je to usrećuje
Marigold
Ma imam ja takvu legicu- čim skonta da se nekom tipu sviđa neka moja druga legica ona mora bit s njim- iako su te cure i njene legice..al svi znamo kakva je i zasad je još trpimo
Iako oko mog dečka se ne lijepi pa ja osobno nemam ništa protiv nje
Ponaša se kao da stalno mora dokazivat kak ona može zbarit tipa, sam ne znam koliko je to usrećuje
ahaha a po ovom što si napisala ee koda imamo istu legicu
">
">
"> 
LESIjeva_CURA
Vjerovali ili ne,ali takvi dečki još postoje...
Lesi
LESIjeva_CURA
Vjerovali ili ne,ali takvi dečki još postoje...
ops:">
nemoj se stiditi...
to je samo istina.volim te Lesi
anakonda...zabranjeno voće je najslađe...
to je i Eva rekla...i evo gdje smo sad...
_Jimmy_ja nikada nisam gledao žene kao trofej ...
meni su žene oduvijek trofej.
gazda777
to je i Eva rekla...i evo gdje smo sad...![]()
...eh, da nije bilo te zmije...
anakondagazda777
...eh, da nije bilo te zmije......
bilo bi nam dosadno...
predlažem da joj spomenik podignemo...
gazda777
anakondagazda777
...eh, da nije bilo te zmije......
bilo bi nam dosadno...![]()
predlažem da joj spomenik podignemo...![]()
...apsolutno...umjesto žutih stepenica, na Trgu bi se trebao ponosno uzdizati spomenik Zmiji kao takvoj, a autor spomenika slobodno može koristiti mene kao model...
CatCloemeni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno"..
A mozda se Murphy opet poigrava sa nama
Ja bih rekao da je mozda tomu uzrok sto se nesvijesno drugacije ponasamo kada smo u vezi. Mi smo opusteniji. Okolina nas jednostavno drugacije percepira... Kad nismo u vezi i to nas pati...to je tek kontraproduktivno...no opet to je sve mozda
CatCloemeni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno"..
toliko o ženskoj vjernosti...
CatCloe
zar je itko ikada izjavio da su žene vjernije?! ako je, laže ko pas!![]()
Vjerne su, vjerne...
Za razliku od onoga s kojim sam sad... Ne mogu zamisliti da me netko drugi pipa, ljubi ili šta god već kad su mi njegov dodir, poljubac najvažniji i najbolji i najljepši i naj...
Loona
Stoji i to.. i ja sam bila nevjerna milion puta, jednom zato dobila i šamarčinu, al svi oni koje sam varala nisu mi značili skoro ništa..
Za razliku od onoga s kojim sam sad... Ne mogu zamisliti da me netko drugi pipa, ljubi ili šta god već kad su mi njegov dodir, poljubac najvažniji i najbolji i najljepši i naj...
heh...
ovaj drugi dio nam se poklapa...heheU vezi ste, prevarite frajera jedanput, dvaput, milion puta kao što je rečeno. Ne zanimaju me razlozi, svatko ima svoje.
No zanima me što osjećate kad se nakon prevare nađete sa svojim frajerom? Što vam se vrti po glavi? Zašto u tom trenutku ne prekinete s njim već pravite od njega budalu?
Ajd iskreno...
sheilae ja ne bih znala nisam nikad prevarila dečka
"neka prvi baci kamen..."
kontam da ću zbarit više nego inače
Bilke
Imam pitanje. Malo sad razmišljam o ovom rečenom.
U vezi ste, prevarite frajera jedanput, dvaput, milion puta kao što je rečeno. Ne zanimaju me razlozi, svatko ima svoje.
No zanima me što osjećate kad se nakon prevare nađete sa svojim frajerom? Što vam se vrti po glavi? Zašto u tom trenutku ne prekinete s njim već pravite od njega budalu?
Ajd iskreno...
ne ostanemo s njim. pukne prije ili kasnije. za one koji ostanu, nemam objašnjenje, jer ne znam. "milion puta" se ne mora odnositi na varanje istog frajera
Ne cini drugom ono sto ne zelis da drugi tebi rade. Kada si u vezi i varas nekoga taj netko je mozda zaljubljen u tebe do usiju, a ti shvacas vezu onako i saras okolo. To ce tu osobu sasvim sigurno povrijediti. Prije ili kasnije osobe koje to rade nadju se sa druge strane... Onda su zene kurve, muskarci svinje.
Mogu shvatiti da se nekad pod nekim okolnostima nesto zaleti, ali da to predje u naviku to mi nikako nije u redu. Zar je tesko reci...zelim samo seks i no hard feelings? Cemu uopce ulaziti u vezu sa nekim ako nista ne osjecas prema toj osobi? Ako netko zeli skakati okolo neka skace, nema potrebe da se nekog vuce za nos i pravi budalom
Rajnus[Pisem opcenito]
Ne cini drugom ono sto ne zelis da drugi tebi rade. Kada si u vezi i varas nekoga taj netko je mozda zaljubljen u tebe do usiju, a ti shvacas vezu onako i saras okolo. To ce tu osobu sasvim sigurno povrijediti. Prije ili kasnije osobe koje to rade nadju se sa druge strane... Onda su zene kurve, muskarci svinje.
Mogu shvatiti da se nekad pod nekim okolnostima nesto zaleti, ali da to predje u naviku to mi nikako nije u redu. Zar je tesko reci...zelim samo seks i no hard feelings? Cemu uopce ulaziti u vezu sa nekim ako nista ne osjecas prema toj osobi? Ako netko zeli skakati okolo neka skace, nema potrebe da se nekog vuce za nos i pravi budalom
Ma čovječe evo ti dva kikirikija
Rajnus
[Pisem opcenito]
CatCloenemojmo pretjerivati... ne prohodaš s nekim u namjeri da ga prevariš ili napraviš idiotom, to se jednostavno dogodi... nađeš se u situaciji koju nisi ni planirao ni očekivao.. nemoguće da se niste nikad u njoj našli! ne možeš baš uvijek djelovati mozgom, nekad i strast preuzme svoje
![]()
Neki rade cak i to, no neki ne krenu sa tom namjerom ali zavrse sa tom pricom.
100 ljudi 100 cudi. Uglavnom se vise vara nego ne vara.
![]()
hvala
Nikad javno ne pisem izricito o nekome.
CatCloe
meni nije baš neki gušt petljat se s nekim tko je u vezi... osim ako baš želim da ostane neobavezno. ali sam primijetila jednu zanimljivu zakonitost... puno mi je lakše petljat "sa strane" kad sam ja u vezi, nego kad sam sama. valjda su mi onda kriteriji puno niži, jer znam kako će ostati samo nešto "usputno"..
Ne samo to.... petljanje tatrane ti fino dođe kao lakmus. Ono, vidiš da li još prolaziš dobro na tržištu ili je došlo doba da se prepakiraš u drugu ambalažu
Problem je ako ti dotična osoba zatitra pravu žicu... onda jebga, snalazi se druže..
CatCloe
nemojmo pretjerivati... ne prohodaš s nekim u namjeri da ga prevariš ili napraviš idiotom, to se jednostavno dogodi... nađeš se u situaciji koju nisi ni planirao ni očekivao.. nemoguće da se niste nikad u njoj našli! ne možeš baš uvijek djelovati mozgom, nekad i strast preuzme svoje![]()
Čisto da konkretiziramo - dođeš u priliku i iskoristiš je ili je ne iskoristiš. Nema trećega. Problem je samo u tome kako ćeš se poslije s time nositi. Ako ti je to bila samo strast, onda je day after običan dičkin pim... ali ako te pogodi ispod štitnjače... jelte....
Rajnus
100 ljudi 100 cudi. Uglavnom se vise vara nego ne vara.
Eh, marinac moj.... nije li tako sa svim stvarima u životu? Gdje god se okreneš, samo netko gleda da te zajebe... i još te gleda u oči. Kad ga uhvatiš, još ima obraza da ti kaže "nisam ja to..."
Odgovorno tvrdim da je seksualna prijevara izvrsna pasta za poliranje ega u bilo kojem stupnju korozije. Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas.
Ti dakle tvrdiš da je uredu skočiti u nečiju postelju, eto tako, da si podigneš ego, i onda poslje se vratiti svojoj dragoj u postelju i govoriti joj koliko je voliš????
De malo... Pa nemoraš se praviti macho i na forumu... Tu te nitko nezna...
Kako bi tebi bilo da tvoja cura spava s nekim a sutra želi ponovo tebe?? Nebi to napravio baš zato što znam kako bi se ja osječao da se meni tako šta dogodi..

zlusch
Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas.
Aha... To cijeniš po tome što se lakše rasplaču?
Ne bih baš bio siguran u ovo...
Bilke
zlusch
Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas.
Aha... To cijeniš po tome što se lakše rasplaču?![]()
...mislim da je u pravu...
...zlusch
Ne bih se bas slozio. Ja bih rekao da uglavnom iz razlicitih pobuda varamo, no da mi ili one manje ili vise osjecaju griznju savjesti nije do spola vec do pojedinca. Cemu varanje ako se poslije toga osjecas kao govno?
Rajnus
zlusch
Ne bih se bas slozio. Ja bih rekao da uglavnom iz razlicitih pobuda varamo, no da mi ili one manje ili vise osjecaju griznju savjesti nije do spola vec do pojedinca. Cemu varanje ako se poslije toga osjecas kao govno?
ima jedan pjesma od Robbie Williams koja kaže:
No regrets they don't work
No regrets they only hurt
A ako je vama super u vezi i vi opet varate, onda s vama nešto nije uredu...
Prevaru mogu razumiti samo ako vam se veza raspada ili je postala mrtva pa vas tako boli šta će biti kad će puknit kad tad...
Lesi
Ti dakle tvrdiš da je uredu skočiti u nečiju postelju, eto tako, da si podigneš ego, i onda poslje se vratiti svojoj dragoj u postelju i govoriti joj koliko je voliš????
De malo... Pa nemoraš se praviti macho i na forumu... Tu te nitko nezna...![]()
Kako bi tebi bilo da tvoja cura spava s nekim a sutra želi ponovo tebe?? Nebi to napravio baš zato što znam kako bi se ja osječao da se meni tako šta dogodi..
Pokaži mi samo prstom gdje ja to tvrdim. I pokaži mi gdje se ja to kao još "pravim macho"... nemrem fakin bolivit...
Gledaj, ja ti govoim iz pozicije nekakvog ljubavnog veterana i čovjeka koji se naslušao tuđih priča za sve ove godine... svašta čovjek kaže da neće napraviti, a onda opet napravi i sam sebi smišlja ispriku zašto je to napravio. Mislim, nije u redu niti ukrasti novi album od Džibe ili Prljavaca, a opet to veliki dio ljudi čini i zaboli ih spolovilo što su to učinili. Nije u redu niti švercati se na ispitu, a opet će dio njih to raditi bez grižnje savjesti sutra.
Isto ti je i sa horizontalom.... povuci paralelu i apliciraj rezultate na ovu temu.
Bilke
zlusch
Aha... To cijeniš po tome što se lakše rasplaču?![]()
Jok.. cijenim po tome što će žena prije prekinuti takav odnos nego što će to učiniti muškarac. Nama je lakše ševiti bez obaveze... ono, dođeš, zabiješ par golova u gostima i bude ti dobro. Žene su drukčije od nas... one gotovo uvijek teže nekakvom vezivanju, ma kakvo ono bilo.
Primjerice.... uleti nekom komadu navečer u diskaču, povedi je doma na kavu i ševu i ujutro je pošalji kući. 90% da će se ona svojoj prijateljici pohvaliti da ima novog dečka, a isto toliko % da ćeš ti legama nabaciti spiku da si uletio na prvu....
Jel tako?
Rajnus
zlusch
Čuj, strast nije stvar koju možeš opipati ili izvagati... kad te pukne, onda te pukne. Isto kao što ne možeš planirati kada ćeš se i u koga zaljubiti. Jel ti se kad dogodilo da se zaljubis u curu za koju nikad ne bi rekao da bi se mogao zaljubiti? Ja jesam. Jel si ikada ševio butru koja kao da je izašla iz Klika ili Playboya i onda ti je nakon par puta dosadilo? Meni je. Pitaj me zašto... jebiga, ne znam... neke stvari ne možeš mjeriti razumom.
OK, možda ti možeš....
Lesi
Ako je vama dobro u vezi, i uživate u njoj, netreba vam nikakva treća osoba.
A ako je vama super u vezi i vi opet varate, onda s vama nešto nije uredu...
Prevaru mogu razumiti samo ako vam se veza raspada ili je postala mrtva pa vas tako boli šta će biti kad će puknit kad tad...
Sve to stoji što kažeš... no, ti si još premlad i nemaš životnog iskustva koje bi te natjeralo na razmšljanje. Vjeruj mi... sto puta ćeš reći da nešto nećeš napraviti, a onda opet to isto napraviš 101. put. Život je u biti puno zajebanija stvar nego što se to na prvi pogled čini. Pogotovo ako ti se dogodi da imaš vremena o tome puno razmišljati...
P.S. Mala digresija, vidim da nije tipfeler: nije u uredu ili kancelariji, već "u redu"... OK?
zlusch
Čuj, strast nije stvar koju možeš opipati ili izvagati... kad te pukne, onda te pukne. Isto kao što ne možeš planirati kada ćeš se i u koga zaljubiti. Jel ti se kad dogodilo da se zaljubis u curu za koju nikad ne bi rekao da bi se mogao zaljubiti? Ja jesam. Jel si ikada ševio butru koja kao da je izašla iz Klika ili Playboya i onda ti je nakon par puta dosadilo? Meni je. Pitaj me zašto... jebiga, ne znam... neke stvari ne možeš mjeriti razumom.
OK, možda ti možeš....
Skreces sa teme. Ja sam se osvrnuo na griznju savjesti odnosno na tvoju izjavu da muskarci lakse varaju. Savjest je iskljucivo racionalna, nema tu emocija. Ti si mozda mislio, ali se nespretno izrazio, na razlicite porive za varanjem. Vecini muskaraca je dovoljna dobra sisa da dobije poriv dok zene vise traze neke emocije i neku povezanost. Naravno da to nije pravilo. Neke zene jednostavno vole cucnit na tvrdo sa strane. IMO ako te partner zadovoljava i ispunjava tvoje potrebe manje ces zvjerlati okolo. Ovo je presiroka tema za neko poopcavanje....
Rajnus
Skreces sa teme. Ja sam se osvrnuo na griznju savjesti odnosno na tvoju izjavu da muskarci lakse varaju. Savjest je iskljucivo racionalna, nema tu emocija. Ti si mozda mislio, ali se nespretno izrazio, na razlicite porive za varanjem. Vecini muskaraca je dovoljna dobra sisa da dobije poriv dok zene vise traze neke emocije i neku povezanost. Naravno da to nije pravilo. Neke zene jednostavno vole cucnit na tvrdo sa strane. IMO ako te partner zadovoljava i ispunjava tvoje potrebe manje ces zvjerlati okolo. Ovo je presiroka tema za neko poopcavanje....
Ovdje, sa dobrom sisom kod tipova ili povezanošću kod žena, se kužimo.... ali isto tako ima i potpuno obrnutih stvari.. bin der, dan det....
Naravno, kada si potpuno opsjednut drugom polovicom, onda ti ne pada na pamet šarati tatrane, ma koliko dobre sise/guze prolazile kraj tebe... ili ako ti cura prati forum kao Lesijeva, pa onda moraš šiljiti politički korektne fraze
LESIjeva_CURA
Što vi mislite o curama koje se nabacuju zauzetim dečkima? Ili o zauzetim dečkima koji pokušavaju zavesti zauzetu curu... Postoji toliko slobodnih osoba!Zašto su zauzete najpoželjnije ?? Što bi napravili da se vašem partneru nabacuje netko?
za sve je kriva Eva. zabranjeno voće je najvoće...
da nije tako, ja bih sad o ovoj temi pisao u Raju i pijuckao kavu...
Heh komplicirana tema
_Jimmy_
ja nikada nebi prevatio curu ... to je jednostavno ispod časti ...
De stani u red.... vjeruj, puno ćeš puta u životu reći "ja nikad ne bih..." i onda napraviti potpuno suprotno. Svi smo mi krvavi ispod kože... jebiga. A ponekad jednostavno nećeš imati izbora i napravit ćeš stvari zbog kojih ćeš se gaditi sam sebi....
Sreća da je sutra uvijek novi dan i nova prilika da zakrpaš ono što si jučer zajebao....
zlusch
Ovdje, sa dobrom sisom kod tipova ili povezanošću kod žena, se kužimo.... ali isto tako ima i potpuno obrnutih stvari.. bin der, dan det....
Naravno, kada si potpuno opsjednut drugom polovicom, onda ti ne pada na pamet šarati tatrane, ma koliko dobre sise/guze prolazile kraj tebe... ili ako ti cura prati forum kao Lesijeva, pa onda moraš šiljiti politički korektne fraze
De malo ohladi.. Šta ti misliš tko si ti da tako soliš pamet ljudima??? Ima nas kojima to ne pada uopće napamet..I koji se stvarno ponašamo onako kako napišemo ovdje koliko god to tebi čudno zvučilo..
I ja mislim da je _Jimmy_ sa svojih 22 godine imao dosta prilika da dokaže drugačije..
I idete na živce i svi vi ostali koji ne poštujete tuđe načine života i mislite da ste popili svu pamet svijeta samo jer ste 5 do 10 godina stariji!!! Tu se mogu naći jako puno ljudi s foruma!! Sram vas bilo!! I to onda čitaju djeca od 15 godina i "uče" od vas... I onda naša mladež nevalja... Baš se pitam zašto..
Lesi
De malo ohladi.. Šta ti misliš tko si ti da tako soliš pamet ljudima??? Ima nas kojima to ne pada uopće napamet..
Gledaj drugar.... stvarno imaš veliki, pardon, ogromni problem ako dolaziš na forum ili njuze bez trunkice smisla za humor. Dakle, uopće se ne moraš obazirati na tuđe spike... živiš kako ti se živi (ili kako ti drugi kažu da moraš) i to je to...
Možeš ti tu sada cviliti, kumiti, moliti, pizditi i nespavati... uvijek će biti ljudi koji imaju neki stav i koji će ga potpisati punim imenom i prezimenom te 24/7 stajati iza njega.
Lesi
De malo ohladi..
Eh da... i pozdravi onu curičku koja anonimnim porukama meni na ICQ ide "braniti čast" tvoje cure... baš ste mi cakani svi skupa...

zlusch
uvijek će biti ljudi koji imaju neki stav i koji će ga potpisati punim imenom i prezimenom te 24/7 stajati iza njega.
Je, istina je to. Ali čudno je to kako vole srati drugima a kad njima neko nešta kaže odmah se napizde i "ti si ovaki, on je onaki"... Mrzim take ljude!!
I možda se ti šališ ali većina tu misli jako ozbiljno...
zluschLesi
De malo ohladi..
Eh da... i pozdravi onu curičku koja anonimnim porukama meni na ICQ ide "braniti čast" tvoje cure... baš ste mi cakani svi skupa...
????
Lesi
Je, istina je to. Ali čudno je to kako vole srati drugima a kad njima neko nešta kaže odmah se napizde i "ti si ovaki, on je onaki"... Mrzim take ljude!!
Pokaži mi prstom kada sam ja o tebi ili tvojoj curi napisao nešto loše... ili o ikom drugom ovdje na forumu.
A mrziti nije nimalo dobro. Trošiš energiju na budalaštine kojima se uopće ne treba zamarati u životu. Život je prelijep da ga tratiš na likove koji ti ne znače ništa... ili još manje od ništa.
Lesi
zlusch
????
Pitaj curu... vjerojatno neka njezina altruistički nabrijana frendica.
Ali obzirom da između vas nema tajni, jelte....
Lesi
zlusch
uvijek će biti ljudi koji imaju neki stav i koji će ga potpisati punim imenom i prezimenom te 24/7 stajati iza njega.
Ja stojim iza kolege Zluscha
i svih njegovih navoda, jerbo smatram da većina ljudi ovdje krati vrijeme šaleći se i zajebajući se.. Također mislim i da ovo tvoje pjenjenje nije baš potrebno jer te nitko ne vrijeđa niti ima što osobno protiv tebe.. šega, ba, šega.. 
Loona
Ja stojim iza kolege Zluschai svih njegovih navoda, jerbo smatram da većina ljudi ovdje krati vrijeme šaleći se i zajebajući se..
Ljubi ga deda....
anakonda
...@gazda, jesi li ikada prevario pravu kavu i popio Nessicu?...![]()
Ja sam svojevremeno redovito i bez milosti varao pravo pivo i pio bezalkoholno.... znam, znam... grijeh do neba, ali takva su bila vremena...
zlusch
_Jimmy_
ja nikada nebi prevatio curu ... to je jednostavno ispod časti ...
De stani u red.... vjeruj, puno ćeš puta u životu reći "ja nikad ne bih..." i onda napraviti potpuno suprotno. Svi smo mi krvavi ispod kože... jebiga. A ponekad jednostavno nećeš imati izbora i napravit ćeš stvari zbog kojih ćeš se gaditi sam sebi....
Sreća da je sutra uvijek novi dan i nova prilika da zakrpaš ono što si jučer zajebao....
pa ja se za razliku od drugih ljudi drćim svoje riječi i ako kažem nikada onda to znači nikada ...
_Jimmy_
pa ja se za razliku od drugih ljudi drćim svoje riječi i ako kažem nikada onda to znači nikada ...
Aha, i ja sam nebrojenu puta nakon faksa rekla da me nitko nikada više neće natjerati da nešto učimo i isto tako da NIKADA neću pročitati Kothlerovo "Upravljanje marketingom".. A vidi me sad: na postdiplomskom bjesomučno tražim istu tu knjigu jer mi treba za 3 ispita...
Stoga, nemoj reći nikada... Šta god da radio ili mislio..
_Jimmy_
Nikad ne reci nikad! ja sam prije govorio neću nikad pušiti ni piti ni nista! i opet kad je doslo vrijeme za to sve sam probao! To NIKAD je jako upitno zapravo! Ti misliš i ne želiš nešto napraviti, ali to jednostavno dođe samo! vjerojatno se i tebi dogodilo! Ni ja nisam prevario jos nijednu curu! niti razmisljam o tome, ali opet! necu reci nikad jer sto ako se dogodi!! recimo ne ide ti dobro u vezi a jako ti se svida ta druga osoba! sve se moze dogoditi!
LoonaZezas se... Ako se vec nisu zbunili u zadnjih par dana, nece ni sada...
heh, zbunit ćemo ljude ovim stranjskim jezicima.. mislit će da su mašili forum..![]()
no da ne budemo offtopic, imaš ti kakvo iskustvo za podijeliti s masom vezano uz ove zauzete..?
Deda mi je dao savjet, ako zelis tudju (zauzeta ili ne) prvo provjeri da je bolja nego tvoja. Nije rekao na koji nacin...
Ma, ako mi je neki frajer dobar manje će me privlačiti kad saznam da ima curu. Volim pametne, samozatajne, pomalo uvrnute, zgodne i - slobodne
Ja, s druge strane, dijelim mišljenje Paula Coelha koji je rekao da nitko nikoga zapravo ne gubi jer nitko nikoga ni ne posjeduje. S tim u svezi, možemo mi raditi i misliti što hoćemo... druga osoba odlučuje za sebe, kao i mi sami. Nepotrebno je razglabati o tome je li u redu varati ili nije kad je odgovor jasan, barem s one moralne strane. Ali, uvijek će nas biti i ovakvih i onakvih - nekome će to biti OK, a nekome neće. Meni je važno vjerovati svom dečku kada sam u vezi. Ali, neću smarat i bit dosadna prije reda. Takva sam da ne varam, ni pod kakvim opijatima i ostalim stanjima kojima se znamo pravdat kada napravimo sranje. A ako će mene momak prevarit... bolje prije nego kasnije, adio brale i idemo dalje. Svaka greška nas nečemu nauči
_Jimmy_
Srce i duša od kamena.... ajd, ako ti tako tvrdiš, tko sam ja da ti proturječim...?
uvijek je bilo tako: zauzeto - poželjno...
dokazano je da ako si u društvu s nekom osobom suprotnog spola i počneš pričati sa drugom osobom različitog spola od tvojeg, da će ova s kojom si prestala pričati biti barem malo ljubomorna bez obzira na to jeste li prijatelji, neprijatelji, ljubavnici...
moram se složiti s time...
fatcat
zluschPitali ga jednom dali se osjeca ugrozenim zato sto je slijep. On odgovara, naravno da ne. Da sam se rodio kao crnac moglo je biti i gore?
Hm, hm.... to bih baš volio vidjeti (C) Stevie Wonder
Majstor je majstor!
ocito si decko za zajebavat. to ti cura radi da joj nebude dosadno, a da si stariji shvatio bi da trebas prihvatit igru. sto-posto ce ti se posrecit pa je mozda i ......
bojanaemma
pa da te malo zajebava i iskusava
ocito si decko za zajebavat. to ti cura radi da joj nebude dosadno, a da si stariji shvatio bi da trebas prihvatit igru. sto-posto ce ti se posrecit pa je mozda i ......
a što bi Gibonni reko
"Nije lako bit i svetica i kurva, sve po potribi..."
bojanaemma
hvala bogu ti to najbolje znas
komentar se odnosio na curu koja pozove dečka van pa mu onda kao kaže da ima dečka. ne može se odlučit šta je? jel svetica il je...
a ti si prezelena još uvijek da bi se samnom svađala. a pogotovo ne preko ovog foruma.
wendyHm... kažu da, kad smo zaljubljeni, ljepše izgledamo zbog toga što smo sretniji, srce nam brže kuca pa nam je koža prokrvljenija i ljepša, oči su nam drugačije, više sjaje, više se smijemo...
za sve postoji medicinsko objašnjenje
![]()
Ja, s druge strane, dijelim mišljenje Paula Coelha koji je rekao da nitko nikoga zapravo ne gubi jer nitko nikoga ni ne posjeduje. S tim u svezi, možemo mi raditi i misliti što hoćemo... druga osoba odlučuje za sebe, kao i mi sami. Nepotrebno je razglabati o tome je li u redu varati ili nije kad je odgovor jasan, barem s one moralne strane. Ali, uvijek će nas biti i ovakvih i onakvih - nekome će to biti OK, a nekome neće. Meni je važno vjerovati svom dečku kada sam u vezi. Ali, neću smarat i bit dosadna prije reda. Takva sam da ne varam, ni pod kakvim opijatima i ostalim stanjima kojima se znamo pravdat kada napravimo sranje. A ako će mene momak prevarit... bolje prije nego kasnije, adio brale i idemo dalje. Svaka greška nas nečemu nauči
slažem se... sve je to zbog feromona...
jednom mi je mama ( ponekad kontam da bi trebali počet slušat starije hehe) još kad sam bila mlada i neiskusna , rekla....
zapamti- nikad nikoga ne možeš natjerati da te voli ...
tak da... kontam da .... ako su zauzeti i poželjniji, nisu dostupni drugima ako se ne postave tako...
i nikad niti jedan dečko nije bez ikakve pozadine ostavio curu zbog neke druge cure, već iz nekih drugih razloga, a druga cura je došla samo u dobar trenutak....
odrasla odgovorna osoba svjesno radi određene stvari, bez obzira na vezanost. daklem, ne bih rekla da je kriva ta riba što peca zauzetog tipa, jer on ako popusti, jednako je kriv za počinjeno kao i ona.
ako voli svoju curu/ženu, neće ju varati, pa makar mu miss slobodna sjela na glavu
deer_hunter
mhda.... nema to veze s tim dali je netko slobodan ili vezan.![]()
odrasla odgovorna osoba svjesno radi određene stvari, bez obzira na vezanost. daklem, ne bih rekla da je kriva ta riba što peca zauzetog tipa, jer on ako popusti, jednako je kriv za počinjeno kao i ona.![]()
ako voli svoju curu/ženu, neće ju varati, pa makar mu miss slobodna sjela na glavu![]()
apsolutno se slažem. milijun puta sam rekla: nemaš zašto mrziti njegovu ljubavnicu, nego ostavi majmuna! cura ga nije ni na što natjerala, on ima svoju volju.
wendy
Hm... kažu da, kad smo zaljubljeni, ljepše izgledamo zbog toga što smo sretniji, srce nam brže kuca pa nam je koža prokrvljenija i ljepša, oči su nam drugačije, više sjaje, više se smijemo...za sve postoji medicinsko objašnjenje
![]()
Kažu da se isto događa kad se u krvi nađe nešto alkohola.
Loona
_Jimmy_
Aha, i ja sam nebrojenu puta nakon faksa rekla da me nitko nikada više neće natjerati da nešto učimo i isto tako da NIKADA neću pročitati Kothlerovo "Upravljanje marketingom".. A vidi me sad: na postdiplomskom bjesomučno tražim istu tu knjigu jer mi treba za 3 ispita...![]()
Stoga, nemoj reći nikada... Šta god da radio ili mislio..
pretpostavka je majka svih zajeba...
1step2far
Mislim da jednostavno nisi interesantan dok si slobodan, a tek kad ljudi postanu svjesni da si u vezi i zaljubljen počnu te salijetati jer valjda shvate da vrijediš. Kad god sam bila sama i usamljena nije bilo ni kučeta u blizini, a kad bih se napokon skrasila u vezi bih naišla i na moralne i nemoralne ponude.
'oće to tako uvijek. Jednostavno se čini da tvoje pozitivne karakteristike nisu toliko zanimljive dok ih netko drugi ne uzme. Baš kako kažeš.
A onda tu ide sve i svašta...
Samo što stoji (možda greškom?) u gajbi sa skupljim voćem koje je istog, pa ako ne i lošijeg okusa, ali nam se zbog nekog razloga sviđa više od ovog "lošijeg".