Na kruzeru se potukli osječki i zagrebački maturanti

Osijek

Na kruzeru se potukli osječki i zagrebački maturanti

Maturalno putovanje po dobrom neće pamtiti dvojica učenika Treće gimnazije Osijek. Maturanti osječke gimnazije trenutačno se nalaze na maturalnom putovanju zajedno sa zagrebačkim vršnjacima na kruzeru koji je plovio u Barcelonu.

Incident se zbio oko dva sata u noći na subotu u diskoklubu, a čini se kako je svemu kumovao alkohol. Navodno su četiri zagrebačka maturanta napali dvojicu osječkih iz sa sada nepoznatih razloga. Jednom je mladiću iščašeno rame, a drugi ima posjekotinu iza uha. Ozljeđeni maturanti su prevezeni u bolnicu u Barceloni pa iako se mislilo kako će mladić s isčašenim ramenom morati na operaciju to ipak nije bilo potrebno.

Svi učenici nastavljaju putovanje, a roditelji ozljeđenih Osječana se također s time slažu. Više informacija se očekuje u subotu ujutro po povratku maturanata.

Povijesni medij
Mulci..
deportacija ... odma
Roditelji su sigurno ponosni na svoju djecu ...
milo_moje

...jer su ih tako oni sami odgojili???
i ko je dobio vise batina?
ajd ne kenjajte ko da vi nikad niste bili u nekoj glupoj frci. Dobro jel to vijest koja teba zavrsiti na svakom bitnijem portalu u Hrvatskoj... Tko je tu mulac, ta djeca ili ti portali i oni koji to citaju....
... i komentiraju.
Nekad je gimba bila skola gdje su isli samo najbolji...
Sreća njihova da nitko EMŠU ne želi voditi na maturalce! :D
gost

gledam i nigdje ne vidim njihov prosjek ocjena?
Šta je tu novo?! Mlaćenje i uništavanje čeških hotela premjestitli su na španjolske kruzere. Ipak napreduju!
Ma ajde purgeri su igrali dvojku a nasi na Bjelicu. Tu je frka ispala...
N.N.

gost

gledam i nigdje ne vidim njihov prosjek ocjena?

Kakve veze ima prosjek ocjena sa bilo cim? Konkretno razmisljam na nacin da je u moje doba u gimbi bilo vise vrsta ucenika od kojih nijedna ne bi dobila batina - jedni zato sto se u takvu situaciju ne bi ni doveli, drugi bi se doveli ali bi smislili i kako se iz nje neosteceni izvuci a treci bi udijelili dobre batine zagrepcanima :)
Svi pišu da su se potukli, ali nitko ne piše tko je pobijedio.
anakonda

milo_moje

ovo gore je sarkazam, ali da mnogim mladima nedostaje kućnog odgoja to je notorna istina.
DonQuijote

Svi pišu da su se potukli, ali nitko ne piše tko je pobijedio.

za osječane piše da jedan ima iščašeno rame, a drugi posjekotinu na uhu
milo_moje

anakonda

milo_moje

ovo gore je sarkazam, ali da mnogim mladima nedostaje kućnog odgoja to je notorna istina.

...jako puno ljudi misli da ne shvaćam sarkazam, dok su zapravo oni sami slijepi prema mom...halo, ja sam ga izumila !!!!! 8)
...a propos toga, potpuno oftopik, ima odlična rečenica po tom pitanju: "Sometimes my level of sarcasm gets to a point where I don't even know if I'm kidding or not"...
anakonda

...jako puno ljudi misli da ne shvaćam sarkazam, dok su zapravo oni sami slijepi prema mom...halo, ja sam ga izumila !!!!! 8)
...a propos toga, potpuno oftopik, ima odlična rečenica po tom pitanju: "Sometimes my level of sarcasm gets to a point where I don't even know if I'm kidding or not"...

moj naklon, sarcasm queen :P
http://www.glas-slavonije.hr/208942/3/Zagrebacki-su-nas-maturanti-istukli-zato-sto-smo-branili-cure-iz-razreda

Tagovi