Autor |
Poruka |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
A kad u Trstu ili Milanu plate kavu 4 eurića onda se još okolo kurče s tim. |
|
|
|
|
 |
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
prije cca mjesec dana popio kavu u Padovi, ne baš previše cool kafić..cijena 7 eura - pio je stojeći na šanku, a ako se sjedne na terasu, cijena kave 10 eura.... |
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
 |
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
d |
Zadnja promjena: Znanstveni novak; 01.08.2013. 17:43; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
Alo cobane, sta vadis stvari iz konteksta?
Ocito sam zelio karikirati i ismijati cijelu situaciju, no ti eto nisi sklon prepoznati tako sto.
Dalje, domaci covjek je onaj koji radi i zivi na teritoriju RH. Sta je tebi tu upitno, i da li sam ja spominjao nacionalnu odredjenost? Ja nisam, to ti radis, cobane.
Dalje, sto se tice nacionalizacije, pa to uopce nije losa ideja. Ionako je u prethodnoj drzavi sve sto je bilo nacionalno zaposljavalo ljude i ljudi nisu kopali po kantama. Otkako se je sve privatiziralo, od tog trenutka je sve otiso kvragu.
A ove druge stvari koje si naveo, ja nisam svojim komentarom zelio otvoriti pitanje stvari na Kubi, tako da se necu zamarati glupostima, poput "bodljikave zice m i osmatračnica na svakih 200 m".
Cobane. |
|
|
|
|
 |
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol:  Nebitno
|
Dalje, sto se tice nacionalizacije, pa to uopce nije losa ideja. Ionako je u prethodnoj drzavi sve sto je bilo nacionalno zaposljavalo ljude i ljudi nisu kopali po kantama. Otkako se je sve privatiziralo, od tog trenutka je sve otiso kvragu.
A ove druge stvari koje si naveo, ja nisam svojim komentarom zelio otvoriti pitanje stvari na Kubi, tako da se necu zamarati glupostima, poput "bodljikave zice m i osmatračnica na svakih 200 m".
Cobane.
|
Kreneš lijepo sa svojom imovinom. Prodaš ju i cijeli iznos uplatiš u proračun RH, za socijalu. Heh, vi socijalisti jako volite dijeliti tuđe novce. A razlog tomu je što ste nesposobni da ih zaradite. Dobar si ti znanstveni novak. Jadna je ta ustanova gdje si ti s takvim načinom razmišljanja znanstveni novak.  |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
Cobane.
|
Kreneš lijepo sa svojom imovinom. Prodaš ju i cijeli iznos uplatiš u proračun RH, za socijalu. Heh, vi socijalisti jako volite dijeliti tuđe novce. A razlog tomu je što ste nesposobni da ih zaradite. Dobar si ti znanstveni novak. Jadna je ta ustanova gdje si ti s takvim načinom razmišljanja znanstveni novak.
|
Necu je prodati, donirat cu je tebi imbecilu. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Uvijek je lijepo vidjeti kad se rasprava vodi na akademskoj razini. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
|
|
|
 |
simo031
|
Da, nazivanje ljudi čobanima i imbecilima je tipičan primjer akademskog rječnika.
Kad to vidim, drago mi je što sam ja klasičan proletarijat. |
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Europska Hrvatska ---> Balkanski rječnik  eto, na neki način i mi smo pridonijeli europskoj raznolikosti |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Sačuvaj nas Bože ako po tome budemo prepoznatljivi u Evropi. |
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 71301 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|