Autor |
Poruka |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mercedes M5??
Nadalje, gume stare 5,6,7 god su sasvim ok ukoliko nisu potrošene do kraja. I ja vozim na takvim gumama, s tim da ih izlažem daleko većem opterećenju nego što to prosječni vozač čini. |
|
|
|
|
 |
CubaLibre Ukupno postova: 39 Spol:  Nebitno
|
Mercedes M5??
Nadalje, gume stare 5,6,7 god su sasvim ok ukoliko nisu potrošene do kraja. I ja vozim na takvim gumama, s tim da ih izlažem daleko većem opterećenju nego što to prosječni vozač čini.
|
Pogodio si u bit stvari s ovim postom. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisam siguran o kojem se automobilu radi, a ne nalazim se često u takvoj situaciji
Nadalje, gume pucaju. |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sve treba po redu...
1.) ovoga što se javno hvali koliko brzo vozi prometnicama, a zna se koliko je dopušteno
2.) lopine, jer se ova "krađa" i navodno podmetanje starih guma može okarakterizirati kao dovođenje osoba u pogibelj svojom svjesnom radnjom
samo je bitna brzina naših istražnih i pravosudnih institucija, npr. u Španjolskoj priznao čovjek da je vozio vlak 190 a ograničenje 80, optužba je ubojstvo iz nehaja
ovi naši imali su sreću, jer se zna što se dešava s autom kad pukne guma pri tim brzinama |
|
|
|
|
 |
mucenik2306 Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Gos. Ronald u svakoj zapadnoeuropskoj drzavi bi za ovo odrbijao godinu do dvije.... i ne samo on nego i onaj koji je izdao racun za nove gume a postavio stare. Njega bi porezna doslovce objesila na trgu da tako sta napravi! |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Gos. Ronald u svakoj zapadnoeuropskoj drzavi bi za ovo odrbijao godinu do dvije.... i ne samo on nego i onaj koji je izdao racun za nove gume a postavio stare. Njega bi porezna doslovce objesila na trgu da tako sta napravi!
|
Roky |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Ajmo malo trenirati strogoću da vidimo istragu računi.. izmjena guma.. možda se pronađe krivac sreća nitko nije stradao. U gradu Osijeku se sve može nitko za ništa ne odgovara sve namire građani grada . |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
Ajde sad da te vidimo Vrkiću, građani ovog grada žele istragu i ako se dokaže da je netko maznio lovu, hoćemo drastične kazne za sve odgovorne. Najodgovorniji u ovome je Krešimir Bubalo koji je odobravao, potpisivao i sudjelovao u lopovskim radnjama svog potrčka.
Ako toga ne bude znači da i vi nastavljate po uhodanoj lopovskoj shemi svojih prethodnika.
Mogao bi vam svima narod suditi kao u Egiptu. |
|
|
|
|
 |
|
Sad ćemo vidjeti jeli HR banana država u EU. Jel postoji neovisno pravosuđe.
Bubalo za ovo treba dobiti bar 2g zatvora, a to je tek početak.
Dovoljno je vidjeti mu facu kad je skonto da je izgubio izbore. Vidio se ogroman strah u očima, a znao je i zašto se treba bojati. |
|
|
|
|
 |
borod
Ukupno postova: 282 Spol:  Muško
|
Nije vozac stavio stare gume nego gume uopce nije mijenjao a fiktivno su se kupovale nove i lova dijelila.
Nisu lopovi mudriji od vlasti nego je vlast lopovska. |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Da vidimo šta misli župan o ovom događaju hoće li biti galame tko je izbušio gume ,dakako tko će obaviti uviđaj za ovaj nemili događaj. |
|
|
|
|
 |
borod
|
Pa bas i ne cinis jako pametnu stvar da bi tvoj savjet trebalo poalsusati. U biti cak i po preporukama vozaca gume starije od tri najvise cetiri godine vise se ne smatraju sigurnima cak i kada su potpuno nove. Takve gume se ne preporucuje kupovati u trgovinama.
Rok trajanja je rok trajanja
Mercedes M5??
Nadalje, gume stare 5,6,7 god su sasvim ok ukoliko nisu potrošene do kraja. I ja vozim na takvim gumama, s tim da ih izlažem daleko većem opterećenju nego što to prosječni vozač čini.
[/quote] |
|
|
|
|
 |
borod
|
Zalosna je cinjenica da su danas novinari ( samo neki koji imaju muda) postali savjest ovoga drustva pored svih dorhova, morhova, policije i ne znam cega sto porezni obveznici financiraju.
Eto i ubojica Horvatincic se opet vagani po Jadranu umjesto da je u zatvoru bar zbog ubojstva iz nehata ako ne iz bahatosti jer za bahatost nema kazne.
Bahatost jedino kaznjavaju novinari ( naravno koji imaju muda) |
|
|
|
|
 |
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol:  Muško
|
kada vam djeca idu na sportska natjecanja sa kombijima od sportskih zajednica grada i županije, pogledajte na kakvim gumama se voze
i nikome ništa... |
|
_________________ just run  |
|
|
 |
 |
|