jesu li osječani homofobni?
Društvo, politika
osobno, da ih ja vidim samo bi prošao pored njih...
Jednostavno neka budu normalni...A ne se "prostituirati" pred ljudima i ponosno govoriti kako si gej ( primjerice gej parade i sl ).
Jednostavno neka zadrze to za sebe, neka se vole, neka rade sto god hoce, ali neka budu normalni, bez nametanja drugima kako je "ta osoba" gej.
Re: jesu li osječani homofobni?
Onda recimo zamišljam i da svane dan kad će se moći oženiti dvije osobe istoga spola... Pa onda šetaš dijete ulicom, a njih dvojica se otimaju za kitu.
Osijek nije homofoban, iza 4 zida je sve legalno.
8
Dobro pitanje. Ispadi homofobije nisu prihvatljivi, ali kako da ja svom starom objsnim da na eventualnom referndumu zaokruži potvrdan odgovor za davanje prava na registrirano partnerstvo ako se i oni naozbiljniji zagovornici na paradama skidaju u gaće, pokazuju kite i guzice... Ne znam. Da sam derpe, ne bih volio da me takvi zastupaju.
Točno tako. Ovi "normalni" gayevi bi se nekako trebali ograditi od ovih ostalih ako žele nešto postići..
Nisam sigurna ali mislim da se Iskorak i ogradio od ovo posljednje parade..što im je dobar potez ako su to učinili
A pravi muskarci su sigurni u sebe i svoje sexualno opredjeljenje, sto onda dalje raspravljati.
imaju nekih 15-16 godina, tako da mislim kako se radi samo o fazi koja će proći. homo-love je pomalo in, kontroverzna, zanimljiva i zabranjena, pa mislim da ih je to privuklo.. ali su bile stvarno slatke

ja osobno protiv gay populacije nemam ništa.. svatko je gazda u svom dvorištu, pa tako i krevetu.. neka ih..
CatCloejesu to ove dvije curice sa koncerta http://www.osijek031.com/galerija/albums/propustili_ste_pogledajte/2007_10_04_jesen_osjecko_majke/2007_10_04_jesen_osjecko_majke_7176.jpg
sinoć sam na tramvajskoj na korzu vidjela dvije cure koje se ljube i grle, stalaje su i čekale tramvaj. preslatke su bile, stvarno su izgledale lijepo!![]()
imaju nekih 15-16 godina, tako da mislim kako se radi samo o fazi koja će proći. homo-love je pomalo in, kontroverzna, zanimljiva i zabranjena, pa mislim da ih je to privuklo.. ali su bile stvarno slatke![]()
ono baš se vidi da nije zahebancija.
Meni je to .... ma ne znam. Još uvijek čudno.Nisam navikla.
Osječani se u principu prave da nisu homofobni, a kad pitaš nekoga što bi da ti dijete dođe i kaže da ima homoseksualne sklonosti... kažu da se to njima ne može desiti, a osobito su osjetljivi na sinove.
kvakica
jesu to ove dvije curice sa koncerta http://www.osijek031.com/galerija/albums/propustili_ste_pogledajte/2007_10_04_jesen_osjecko_majke/2007_10_04_jesen_osjecko_majke_7176.jpg
mislim da nisu... obje su imale dužu smeđu kosu.
DanicaV
Vidjela sam i ja ne tako davno dva curetka kako se ljube na busnoj stanici, a neke babe počele vikati na njih da se sakriju ako su već nenormalne. Baš je bila užasna scena.
Osječani se u principu prave da nisu homofobni, a kad pitaš nekoga što bi da ti dijete dođe i kaže da ima homoseksualne sklonosti... kažu da se to njima ne može desiti, a osobito su osjetljivi na sinove.
ma joj muka mi je od takvih nedojebanih babuskara koje si uzimaju za pravo odgajati svakog na koga nalete. da sam bila na mjestu jedne od cura, mislim da bi babi zalijepila šamarčinu
gledaj svoja posla, mrš!!
tako su žalosni ti zadrti mozgovi koji se boje svega što je imalo drugačije.. mislim da zbog takvih siromašnih duša puno toga na svijetu zaostaje i propada... tužno.
..lezbe rulez!