Fifa
opa, šamaranje
rođače imaš u 6 mjeseci koliko si na forumu 1200 postova, brate siđi s foruma i odi otrčati par kilometara, lakše je kad izbaciš bjes iz sebe 
nisam ti ja rođak, rođaci su ti tamo na kamenjaru, što se tiče postova, trudim se pisati argumentirano, a ne kao ti "poklapati". na forumu si 5 godina, a imaš 250 i kusur postova, što u prijevodu znači da si sinoć ispucao mjesečnu dozu na forumu031.
Fifa
...
al super mi je ovo, daj mi nabaci još koju elemntarnu stvar iz osijeka...jer kako ti kažeš dođem jednom u 6 mjeseci u njemu
slobodno navrati za jedno 6 mjeseci
YoMan
@ Milo_moje
Meni stvarno nije jasno koji je tvoj problem
:">
Portal je popratio jedno natjecanje koje se dogodilo prvi puta i meni kao sportašu je to zanimljivo. I volim pročitati svaki sportski članak. Čak i onaj da je KK Esseker osvojio novih 567 medalja na natjecanju u Bocanjevcima.
Mrak031 se dogodio jer su si ljudi dali truda da učine nešto za događanja u Osijeku. Nisu morali, vjeruj nemaju baš previše koristi od toga. Na trku je došao Goran Murić. Proguglaj.
i meni je osobno drago da je portal popratio takvo natjecanje, ali sve ostalo je preseravanje one dvojice.
YoMan
I vrhunac svega mi je kad netko komentira cijene.
Ako misliš da možeš pretrčati maraton u patikama za trčanje od 200 kn, probaj. Možda i uspiješ, ali ćeš poslije dati neusporedivo više za fiziklanu terapiju.
Slobodno zaobiđi patike od 1000 i više kuna iz Ferivija, kupi tamo gdje misliš da ćeš dobit više za svoj novac. Svi mi stremimo da sa što manje dobijemo što više.
naravno, i dalje ću u velikom luku da obilazim i njih i njihove turske patike