Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[FOTO] Mrak 031: Noćna utrka održana po olujnom nevremenu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.07.2013. 22:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Fifa je napisao/la:
...

vidi ga, živ je, vratio se po još. žalosno je da ti piše u avataru osijek/zagreb, a nemaš pojma o elementarnim stvarima što se događa u osijeku

ti si sigurno jedan od onih koji u 6 mjeseci jednom obiđu nekog svog u osijeku, pa skoče do portanove i kupiš si precjenjene patike kod dotičnog dvojca

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Fifa

Ukupno postova: 243
Post Postano: 07.07.2013. 22:28 
Naslov:  

opa, šamaranje Very Happy

rođače imaš u 6 mjeseci koliko si na forumu 1200 postova, brate siđi s foruma i odi otrčati par kilometara, lakše je kad izbaciš bjes iz sebe Very Happy

imam i zastavu vietnama u avataru ako si i to primjetio, tamo mi živi prababa ima 130 godina, dobra žena šije i ljepi te patike po iljadu dvije kuna Very Happy

al super mi je ovo, daj mi nabaci još koju elemntarnu stvar iz osijeka...jer kako ti kažeš dođem jednom u 6 mjeseci u njemu Very Happy

Ukupno postova: 17
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.07.2013. 1:25 
Naslov:  

@ Milo_moje

Meni stvarno nije jasno koji je tvoj problem Question Exclamation

Portal je popratio jedno natjecanje koje se dogodilo prvi puta i meni kao sportašu je to zanimljivo. I volim pročitati svaki sportski članak. Čak i onaj da je KK Esseker osvojio novih 567 medalja na natjecanju u Bocanjevcima.

Mrak031 se dogodio jer su si ljudi dali truda da učine nešto za događanja u Osijeku. Nisu morali, vjeruj nemaju baš previše koristi od toga. Na trku je došao Goran Murić. Proguglaj.

I vrhunac svega mi je kad netko komentira cijene.
Ako misliš da možeš pretrčati maraton u patikama za trčanje od 200 kn, probaj. Možda i uspiješ, ali ćeš poslije dati neusporedivo više za fiziklanu terapiju.
Slobodno zaobiđi patike od 1000 i više kuna iz Ferivija, kupi tamo gdje misliš da ćeš dobit više za svoj novac. Svi mi stremimo da sa što manje dobijemo što više.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 08.07.2013. 16:34 
Naslov:  Re: [FOTO] Mrak 031: Noćna utrka održana po olujnom nevremenu!

Fifa je napisao/la:
opa, šamaranje Very Happy

rođače imaš u 6 mjeseci koliko si na forumu 1200 postova, brate siđi s foruma i odi otrčati par kilometara, lakše je kad izbaciš bjes iz sebe Very Happy

nisam ti ja rođak, rođaci su ti tamo na kamenjaru, što se tiče postova, trudim se pisati argumentirano, a ne kao ti "poklapati". na forumu si 5 godina, a imaš 250 i kusur postova, što u prijevodu znači da si sinoć ispucao mjesečnu dozu na forumu031.
Fifa je napisao/la:
...
al super mi je ovo, daj mi nabaci još koju elemntarnu stvar iz osijeka...jer kako ti kažeš dođem jednom u 6 mjeseci u njemu Very Happy

slobodno navrati za jedno 6 mjeseci

YoMan je napisao/la:
@ Milo_moje

Meni stvarno nije jasno koji je tvoj problem Question Exclamation

Portal je popratio jedno natjecanje koje se dogodilo prvi puta i meni kao sportašu je to zanimljivo. I volim pročitati svaki sportski članak. Čak i onaj da je KK Esseker osvojio novih 567 medalja na natjecanju u Bocanjevcima.

Mrak031 se dogodio jer su si ljudi dali truda da učine nešto za događanja u Osijeku. Nisu morali, vjeruj nemaju baš previše koristi od toga. Na trku je došao Goran Murić. Proguglaj.

i meni je osobno drago da je portal popratio takvo natjecanje, ali sve ostalo je preseravanje one dvojice.
YoMan je napisao/la:
I vrhunac svega mi je kad netko komentira cijene.
Ako misliš da možeš pretrčati maraton u patikama za trčanje od 200 kn, probaj. Možda i uspiješ, ali ćeš poslije dati neusporedivo više za fiziklanu terapiju.
Slobodno zaobiđi patike od 1000 i više kuna iz Ferivija, kupi tamo gdje misliš da ćeš dobit više za svoj novac. Svi mi stremimo da sa što manje dobijemo što više.

naravno, i dalje ću u velikom luku da obilazim i njih i njihove turske patike

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Fifa

Ukupno postova: 243
Post Postano: 08.07.2013. 18:22 
Naslov:  

neminovno kad stavimo sve na stranu, meni i dalje nije jasno što ti imaš protiv njih, a da kako ti kažeš "nije ljubomora, jer nisi tako odgajan".

Skoči u forum: