Zakazan datum prve sjednice novog GV-a

Društvo, politika

Ako političari ne uspiju sastaviti Gradsko vijeće, treba im ponuditi neku slagalicu za niži uzrast.

Re: Zakazan datum prve sjednice novog GV-a

treba njih platiti po učinku
milo_moje

Pa da nam poskapaju od gladi. Baš si zločest.
simo031

milo_moje

jesam :P
milo_moje

simo031

milo_moje

jesam :P

Sram te bilo!
ma vjerujem da će prva sjednica proći "prijateljski" u ispitivanju snaga
milo_moje

ma vjerujem da će prva sjednica proći "prijateljski" u ispitivanju snaga

Ja sam skloniji razmišljanju da će biti "trgovački".
Kupujmo domaće. Koliko košta gradski vijećnik?
da...upravo tako, biti će trgovanja, ponude ispod pulta, kalkulirat će se o načinu plaćanja jer - svi vole keš..:-) casa sconto...da ne pričam o popustu na količinu, rabatu i tako, no nadajmo se da će cash flow ipak isfurati kakvu takvu opciju koja nudi opstanak i nama i njima..
simo031

milo_moje

...

lega imaš kunu

da...upravo tako, biti će trgovanja, ponude ispod pulta, kalkulirat će se o načinu plaćanja jer - svi vole keš..:-) casa sconto...da ne pričam o popustu na količinu, rabatu i tako, no nadajmo se da će cash flow ipak isfurati kakvu takvu opciju koja nudi opstanak i nama i njima..

ako bude tako, nek se gone u 3 P.M.
milo_moje

simo031

milo_moje

...

lega imaš kunu

ako bude tako, nek se gone u 3 P.M.

Nisi valjda makar i na trenutak pomislio da će biti drugačije? To bi bio presedan u hrvatskoj politici.
simo031

Nisi valjda makar i na trenutak pomislio da će biti drugačije? To bi bio presedan u hrvatskoj politici.

j*biga, kad sam u duši sanjar, zadnjih 8 godina sam gubio nadu, sad mi je malo vraćena, ak me i ovi iz*ebu, selim se na barbados
milo_moje

simo031

j*biga, kad sam u duši sanjar, zadnjih 8 godina sam gubio nadu, sad mi je malo vraćena, ak me i ovi iz*ebu, selim se na barbados

Pa ćeš ko' @lehi sraćkat po svemu izdaleka... :)
simo031

ma jok, ima da se uključim u njihov lokalni forum
milo_moje

simo031

ma jok, ima da se uključim u njihov lokalni forum

pošalji link njihovog foruma da onda mi odavde njima solimo pamet kao sad @lehi nama :P
Dogovoreni sastav većine u GV danas se raspao. Pecnik se predomislio....
crna ruka

Dogovoreni sastav većine u GV danas se raspao. Pecnik se predomislio....

Nemoguće... U šoku sam!
 Neka igre počnu!
simo031

Neka igre počnu!

Opet će zavrijati forum na portalu...jeeeeeee :lol: LOL
:argue: :duel: :rifle: :2guns:
Naravno biće vruće na portalima. kao što je bilo vruće kada su se dijelile kancelarije u gradu. Pa je Đapića Biljana izbacila iz ureda nakon što je on izbacio Hama, pa je ovaj trčao Bilji plakati na ramenu...
Bilja je i na uredu predsjednika gradskog vijeća Đapića pokazala ko je gazdarica u gradu...
Opet će ona pokazati tko je gazdarica, čini mi se ;)

Malo informacija o ovoj temi ima za sada :o
crna ruka

Naravno biće vruće na portalima. kao što je bilo vruće kada su se dijelile kancelarije u gradu. Pa je Đapića Biljana izbacila iz ureda nakon što je on izbacio Hama, pa je ovaj trčao Bilji plakati na ramenu...
Bilja je i na uredu predsjednika gradskog vijeća Đapića pokazala ko je gazdarica u gradu...

Klasičan primjer borbi za fotelje.
U suprotnosti sa onim što je građanima servirano prije izbora. Ovim gradom treba upravljati, a ne gazdovati. Na birališta se izlazi, da odabereš one koji će ti služiti, a ne gazdovati.
simo031

crna ruka

U suprotnosti sa onim što je građanima servirano prije izbora. Ovim gradom treba upravljati, a ne gazdovati. Na birališta se izlazi, da odabereš one koji će ti služiti, a ne gazdovati.

Joj lega... svi znaju što bi trebalo pa se to i obećava, ali se obično ne mari kad se dođe na vlast :(
simo031

crna ruka

¸

O racionalizaciji nema ni govora. Svaka gradska firma umjesto sadašnjer direktora dobija po 3 člana uprave iz različitih političkih opcija, da jedni mogu kontrolirati druge. plus svakom po jedna tajnica plus službeni auto, Nećeš majci član uprave pjehe po gradu i s posla na posao. Biti će tu i službenih vozača. Samo para neće biti.

P.S. Čujem da je počelo privođenje pojedinih vijećnika koji se otimaju iz koalicije ĐAPIĆ-VRKIĆ-BILJA-HDZ,...Zanimljivo je da HDZ-ovci privode svoje koalicijeke partnere..
zaljubljena u Osijek

Tko je priveden i zbog čega? :o :?

Kažu da su privodili nekog HSPovca da potpiše pristupnicu za HDZ jer je mandat i tako i tako njihov,
crna ruka

zaljubljena u Osijek

Kažu da su privodili nekog HSPovca da potpiše pristupnicu za HDZ jer je mandat i tako i tako njihov,

Tad izraz privodili nije primjeren.
simo031

crna ruka

zaljubljena u Osijek

Tad izraz privodili nije primjeren.

Stavim znake navoda znači "privodili"

Tagovi