Ombre pramenovi

Društvo, politika

Ombre pramenovi

Želim već neko vrijeme napraviti ombre pramenove, pa molim da mi preporučite najbolje mjesto. Hvala! :P
svaki bi frizer bi trebao znati napraviti ombra pramenove, princip je isti kao i kod običnih - sve ovisi o tvojoj prirodnoj boji kosi
na svijetloj kosi je moguće izvesti sve nijanse dok na tamnoj/tamnijoj puno teže ako želiš neki veći kontrast
najbolje ti je da sama obiđeš nekoliko frizer.salona i kažeš što bi htjela pa ćeš čuti odgovor iz prve ruke, sama preporuka ne mora značiti da će i na tvojoj kosi biti željeni efekt
istina, ali viđala sam po gradu jako dobro napravljene ombre pramenove a u drugu ruku katastrofalne. Zanimalo me ako netko ima iskustva, jer stvarno ne znam gdje bi mogla otići, a sama nikako ne želim :)
sama nikako
pa kad vidiš nekog sa takvim pramenovima pitaj, neće te ugrist :D
silence

sama nikako
pa kad vidiš nekog sa takvim pramenovima pitaj, neće te ugrist :D

Najpametniji savjet :)
Lijepo se kaže: Tko pita - ne skita.
hahah, ili to ;)
Maary5

istina, ali viđala sam po gradu jako dobro napravljene ombre pramenove a u drugu ruku katastrofalne. Zanimalo me ako netko ima iskustva, jer stvarno ne znam gdje bi mogla otići, a sama nikako ne želim :)

evo ja cu ti dati preporuku za dobar ombre, ana iz salona marina u rokovoj. ja sam bila dva puta i odlično mi je napravila. radi više flamboyage tehniku pa stvarno fino ispadne i dosta prirodno. za razliku par "ombrea" koje sam vidjela gdje je frizerka samo nabacila u ravnoj crti blanš pa to užasno izgleda i narančasto je na tamnoj kosi :/ ( to sam vidjela kod cura koje su bile kod neke u donjem gradu ali ne znam ime :)
ja imam jako tamnu kosu pa nije išla puno svjetlije prvi puta, sada je poprilično, i uvijek mi stavi i preljev pa se to stopi lijepo.
odlicno, kolko si platila to?
sa šišanjem i feniranjem je bilo ja mislim oko 270kn... uglavnom do 300kn.
imaš slučaajno možda sliku? :D
a da nebi sada :D
evo prvi puta je ovo identično ispalo : http://www.seventeen.com/cm/seventeen/images/rachel-bilson-ombre-hair.jpg
a drugi puta ovako : http://1.bp.blogspot.com/-vt7KvbFQ0Q8/TuaSgljht5I/AAAAAAAABOU/CwYCchfv7yk/s1600/Rachel+Bilson+Ombre.jpg

imam tamnu kosu koji nikad nisam frabala u svijetlije prije toga ( nikad nije vidjela blanš :D ) pa sam se bojala previše prvi puta riskirati kako će mi pigment kose reagirati , i nisam išla visoko da mogu odrezati ako bude katastrofa :D
ali bilo je super pa sam drugi puta išla naprijed više uz lice i svijetlije pa izgleda kao na drugoj slilci. znači dio je bio dvaput posvijetljen a dio jednom pa imam više nijansi sada.

ništa se ne brini da će ti zbrljati ana, objasni joj, ponesi koji sliku i skontat će koji efekt želiš postići i sama ti predložiti šta bi bilo bolje.
jako lijepo :) Moja je dosta svjetlija kosa, s tim da imam pomalo i "prirodni" ombre zbog sunca a i takva mi je kosa cudna haha. Nakon kolko vremena si isla drugi put raditi?
razmak je bio nekih 6 mjeseci mislim :D
dosta se s vremenom samo posvijetlilo, dijelom zbog sunca a dijelom jer se preljev ispirao...pa mi se dosta mijenjalo.
no, ja sam bila zadovoljna izgledom pa sam išla kad sam trebala šišanje ponovno :)
ona mi je rekla nakon prvog puta da pričekam nekih mjesec dana da vidim kak ću biti zadovoljna sa ispiranjem i da dođem za mjesec dana još posvijetliti ako hoću. to je bio plan. al ja sam bila ful zadovoljna pa sam se strpila nekoliko mjeseci.
mogla je i puno svijetlije otprve ali ja nisam htjela. tak da ne misliš da se nemože odmah ova druga postići ako ti je to želja.
ma ja sam htjela sad preko ljeta i to al budem vidla, najviše me strah da mi nece stajati :( Kad sam mal trazila preko fejsa, nasla sam jos jedan divan ombre, mislim da se frizerski zove "Nice" E sad ja bi nešto slicno, al mozda da je malkoc svjetlije :D https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/253348_693979740628286_685194416_n.jpg
pa zato sam se ja za prvo eksperimentiranje s bojom odlučila za ombre - ak ne stoji samo otfikariš taj dio! :D

ne znam...ovi koji se meni sviđaju dosta su prirodni pa prema tome nema šta " ne stajati".
pa ako znaš za taj salon i sviđa ti se šta rade zašto ne odeš tamo i objasniš sve što želiš? bitno je da znaju tehniku, da ti ne bude jednolična crta, a što se tiče svijetline to sama pokažeš koliko hoćeš i vremenom blanša i preljevom ti mogu pogoditi točno što želiš.
hehe vidjeti ću :))
Maary5

hehe vidjeti ću :))

đe slika da i mi vidimo pramenove om bre ;)
ma nisam stavila nakraju :D hahah

Tagovi