Belišće: Ponavljaju se izbori!

Društvo, politika

Belišće: Ponavljaju se izbori!

BELIŠĆE Prema netom objavljenoj odluci Ustavnoga suda Republike Hrvatske ponovit će se drugi krug glasovanja za izbor gradonačelnika na biračkim mjestima 5 ( Osnovna škola Ivana Kukuljevića) i 6 (Dječji vrtić Maslačak).

Ovakva je odluka donesena nakon što su u tim glasačkim kutijama odnosno kovertama naknadno pronađeni po jedan listić koji do tada nisu ubrojeni u konačan rezultat.

Podsjetimo, na prethodnom glasovanju na biračkom mejstu 5 dr. Dinko Burić dobio je 208, a Dinko Huis 206 glasova, a na biračkom mjestu broj 6 dr. Dinko Burić 236, a Dinko Huis 211.

Ponovljeni drugi krug glasovanja za izbor gradonačelnika Grada Belišća i njegovih zamjenika

na biračkim mjestu broj 5 u Belišću, OŠ Ivana Kukuljevića , i na biračkom mjestu broj 6 u Belišću, Dječji vrtić "Maslačak", održat će se u nedjelju, 16. lipnja .

Povodom Odluke Ustavnoga suda primili smo izjavu za medije Izbornog stožera Dinka Huisa u kojoj se kaže:

Nakon što su Gradsko izborno povjerenstvo i Županijsko izborno povjerenstvo potvrdili Dinka Huisa za gradonačelnika Grada Belišća, protukandidat je podnio žalbu Ustavnom sudu Republike Hrvatske.

Nakon zasjedanja Ustavnog suda donesena je odluka da se raspišu ponovni izbori ali samo za dva biračka mjesta.

"Iznenađeni smo odlukom Ustavnog suda Republike Hrvatske ali na nama je da poštujemo odluke. Odluku poštujemo kao i sve dosada jer treba biti principijelan počevši od sebe samih. Uvjereni smo da ćemo i na ponovljenim izborima pokazati da smo mi prvi izbor građana te da će nam ukazati povjerenje. Vjerujem da će ove odluka privući i one glasače koji se nisu izjasnili niti u prvom niti u drugom krugu. Mislim da sada uviđaju koliko je njihov glas bitan." izjavili su iz Izbornoga stožera Dinka Huisa.
O Bože, hoće li ova sapunica od izbora više završiti.
Odluka Ustavnog suda, ipak je bilo nepravilnosti.
 U situaciji kada imamo više listića nego glasaća, očigledno je da su neki glasaći nevažeći.
Sigurno je Glavaš rekao Buriću da mu ne dolazi na oči dok ne postane gradonačelnikom :P
Pravo i pravda su u pitanju, a ne niske strasti!
Lako je šaliti se, teže je potruditi se saznati pravu istinu!
Ponovit će se izbori jer su u kutijama pronađeni listići koji nisu prebrojani u procesu brojanja?

Kako je to moguće?

Ili su članovi čak dva odbora bili slijepi, ili je netko naknadno ubacio listiće, upravo zato kako bi se rezultati poništili i izobri ponovili.

Pitamo se tko je mogao i tko je inače poznat po lažiranju i ubacivanju listića u izborne kutije.
5 brojanja, 2 listića manje, u 6. su se pojavili.Ne bih imenovala za koga su bili.Samo da su sve informacije vani, većina ne bih imala argumenata više tako misliti, ni govoriti!
A.G.

Pravo i pravda su u pitanju, a ne niske strasti!
Lako je šaliti se, teže je potruditi se saznati pravu istinu!

Kao prvo humor nije niska strast, osobito kad se šale Hrvati.
U situaciji u kojoj se nalazi naš narod, jako je teško šaliti se, jer u pravili uvijek se šališ na vlastiti račun.
A.G.

5 brojanja, 2 listića manje, u 6. su se pojavili.

Tako je. Odjednom se pojavili listići, a svi znaju da se u tom slučaju moraju ponoviti izbori.

Kome je bilo u interesu ubaciti listiće - onima koji su bili zadovoljni rezultatom, ili onima koji nisu?

Čiji ljudi sjede po gradskim i županijskim izbornim odborima?
Ovo je ozbiljna tema, a premalo se zna!Šali se ti na svoj račun, po pitanju bilo koje teme.Ionako ti ignoriraš sve i nije te briga za nikog!
A.G.

Ovo je ozbiljna tema, a premalo se zna!

Naravno da se premalo zna, kad su informacije koje čitamo kontradiktorne. Ti tupiš jedno, @Carobnica drugo. :)
A.G.

Šali se ti na svoj račun, po pitanju bilo koje teme.

Upravo to sam i sam rekao... Većina šala vračaju nam se kao bumerang.
A.G.

Ionako ti ignoriraš sve i nije te briga za nikog!

Nikoga ne ignoriram, što se da i provjeriti, a tvoj dojam da me nije briga za nikoga, si krivo stekla zbog mog satiričnog i ciničnog izražaja. Iz istog razloga su me neki korisnici stavili na svoju ignore listu, iako moram priznati da zbog toga ne osjećam nikakav gubitak. Naprotiv...
Radiš po svom, a tu završavam.Imam informacije iz prve ruke, zato i pišem.
A.G.

Imam informacije iz prve ruke, zato i pišem.

Pa podijeli ju sa nama, i prekini našu agoniju. Siguran sam da svi žele znati...
Carobnica

A.G.

5 brojanja, 2 listića manje, u 6. su se pojavili.

Tako je. Odjednom se pojavili listići, a svi znaju da se u tom slučaju moraju ponoviti izbori.

Kome je bilo u interesu ubaciti listiće - onima koji su bili zadovoljni rezultatom, ili onima koji nisu?

Čiji ljudi sjede po gradskim i županijskim izbornim odborima?

Kad je naša politika i političari u pitanju, nikad se ne zna koje su čiji ljudi.
He he.Ponavljanje izbora dovoljno govori o svemu što se događalo!
A.G.

He he.Ponavljanje izbora dovoljno govori o svemu što se događalo!

Da sam se ja hvalio da imam velik pimpek, ja bih ga svima koji to traže od mene pokazao, inače bih ispao nevjerodostojan (lažov).
Nisam se hvalila, nego neću dozvoliti da se nekog blati, tko je čist.Osjetljivo je područje, dovoljno je reći da je žalba napisana na 17 str. i sa izjavama svjedoka.Kampanja je bila toliko prljava, a prava istina je izokrenuta!
A.G.

Nisam se hvalila, nego neću dozvoliti da se nekog blati, tko je čist.Osjetljivo je područje, dovoljno je reći da je žalba napisana na 17 str. i sa izjavama svjedoka.Kampanja je bila toliko prljava, a prava istina je izokrenuta!

Ma nije bed, dosadno mi je pa se malo šalim sa tobom... :)
Uostalom čemu trošiti riječi, kad će građani Belišća ionako imati priliku sve reći.
Znam da se šališ!
I ja sam jedna od njih!
A.G.

Znam da se šališ!
I ja sam jedna od njih!

Tako Vam Bog pomogao...

Re: Belišće: Ponavljaju se izbori!

GO DINKO, GO! :)

zanimljivo da na oba dva izborna mjesta koja su poništena vecinu dobija Dinko B.

tako da mi nema logike zasto se uopce zalio na ta dva mjesta ? Sta se nije zalio na onim mjestima gdje je izgubio :roll:

a s obzirom da u zapisniku nitko nije ulozio nikakav prigovor jasno je da se tu radi o velikoj kuhinji a ne nekoj kradji glasova kakti to neki nazivaju

lavic

zanimljivo da na oba dva izborna mjesta koja su poništena vecinu dobija Dinko B.

tako da mi nema logike zasto se uopce zalio na ta dva mjesta ? Sta se nije zalio na onim mjestima gdje je izgubio :roll:

a s obzirom da u zapisniku nitko nije ulozio nikakav prigovor jasno je da se tu radi o velikoj kuhinji a ne nekoj kradji glasova kakti to neki nazivaju

Evo i ja ću kao donedavni građanin Belišća ovo prokomentirati.
Nije se dr.Burić žalio na TA DVA mjesta već se žalio na niz nepravilnosti i to na nekoliko mjesta, uključujući i ova dva.
Činjenica da je otac gospodina Huisa sjedio kao promatrač na jednom od mjesta te da se na tom mjestu pronašlo dosta nepravilnosti, činjenica da je tim gospodina Huisa poslao djecu da šire okolo kojekavke dezinformacije je u najmanju ruku gnjusno. Također i to da je na poslijednjem brojanju u Belišću za jedan glas prednosti imao dr.Burić te se u Osijeku to okrenulo u korist drugog Dinka uz objašnjenje kako se listić našao naknadno poljepljen za kutiju je smješan, ako uzmemo u obzir da listići u Osijek uopće nisu išli ni u kakvim kutijama već kovertama. Štošta se tu mutilo, a Ustavni sud je donio odluku kakvu je donio.

I još samo na kraju komentar dr. Burića o tome kako on prima 4 plaće:
Na plasirane laži HDZ-a o „plaćama“ kandidata za gradonačelnika grada Belišća dr. Dinka Burića, on odgovara: „ Ako budem izabran za gradonačelnika grada Belišća, cijelu svoju plaću u iznosu od cca 240 000,00 kn godišnje, ostavit ću u proračunu grada Belišća za socijalna davanja. Na ime plaće neću iz gradskog proračuna uzeti ni lipe. To je trebalo biti iznenađenje građanima Belišća nakon izbora, ali nisam mogao ne odgovoriti na laži HDZ-a vezano za moja primanja. Isto tako, odgovor na laži vezane na moj saborski mandat i mjesto gradonačelnika, ako budem izabran, izjavljujem kako ću u Sabor ići samo onda kada se bude radilo o pitanjima važnim za Slavoniju i Baranju i grad Belišće.“

O tome također HDZ-ovci pričaju po Belišću, a i to im je u najmanju ruku gnjusno jer dr.Burić može raditi 10 poslova, ali plaću može primati samo jednu. To je svakako saborska jer je najveća i to bi zasigurno svatko izabrao.

Pozdrav!
Ma lako buriću, dobiva jednu plaću i to onu najveću, a ovo ostalo su naknade. E da je meni samo jedna njegova naknada
Da misliš i govoriš kao D. Burić dobio bi i ti!Sve po zasluzi, koliko tko radi :lol:
A.G.

Da misliš i govoriš kao D. Burić dobio bi i ti!Sve po zasluzi, koliko tko radi :lol:

on ne misli, on samo provodi u djela
Nije živio i radio prije nego je upoznao B. Glavaša?
Razmisli ponovno!
A.G.

Razmisli ponovno!

Mediji su najveće zlo, toliko se svega ružnog plasiralo sa svih strana da ljudi zbilja misle da je Burić pohlepan, željan imati 4 plaće i da sve radi po naredbama Glavaša.
Ali to govore oni koji nemaju pojma i ne poznaju život i djelo g.Burića.
On je je bio dovoljno siguran u muljaže od strane HDZ-a čim se odlučio na ustavnu tužbu. Ja sam znao da će ju dobiti.
Nadam se da će u nedjelju i građani Belišća to prepoznati ipak!
Koliko znam, Burić je već podijelio stolice. I sad, ako u nedjelju ne bude dobio, morat će objasniti ekipi iz HDZSSB-a zašto ne mogu biti direktori u gradskim tvrtkama.
A veseli me što, nakon izbora, Burić bude odgovarao na jako puno upita :)
A.G.

Razmisli ponovno!

A bio je saborski zastupnik prije nego je upoznao B.G.,dobivao je 4 plaće prije nego je upoznao B.G.
crveni

Koliko znam, Burić je već podijelio stolice. I sad, ako u nedjelju ne bude dobio, morat će objasniti ekipi iz HDZSSB-a zašto ne mogu biti direktori u gradskim tvrtkama.

Napadaš i inf. ti sigurno nisu točne!Velika koalicija sa druge strane je podijelila fotelje, samo zato su se i složili!Ti si bolje čim izmišljaš stvari o drugima!

Ne komentiraš onaj dio o proslijeđivanju plaća za socijalna davanja!
"Glavašev pomoćnik za prebrojavanje listića bio je Ivan Drmić koji je naknadno objavio da je Pašaliću osobno ukrao oko 300 glasova. Javno se ispovjedio i o rezervnom scenariju za poništenje rezultata izbora, krene li izborna matematika u pogrešnom smjeru: trebao je s još dvojicom prevrnuti stol i izmiješati papiriće, da rezultat izjašnjavanja ostane vječno nepoznat."

Zvuči mi nekako poznato ovaj aktualni scenarij u Belišću!
A.G.

crveni

Napadaš i inf. ti sigurno nisu točne!Velika koalicija sa druge strane je podijelila fotelje, samo zato su se i složili!Ti si bolje čim izmišljaš stvari o drugima!

U Belišću nema direktora iz HDZSSB-sekte. Nakon ponovljenih izbora, budemo vidjeli.
I ne komentiram poteze koji su na nivou klauna. Tj budem. Burić se ponaša po dobroj staroj poslovici: Majmun radi ono što majmun vidi.
Ne znaš ni napisati!
HDSSB nije sekta!
crveni

A.G.

crveni

U Belišću nema direktora iz HDZSSB-sekte. Nakon ponovljenih izbora, budemo vidjeli.
I ne komentiram poteze koji su na nivou klauna. Tj budem. Burić se ponaša po dobroj staroj poslovici: Majmun radi ono što majmun vidi.

Dovoljno govori o tebi što čovjeka uspoređuješ sa majmunom.Neću te vrijeđati, iako imam argumenata!
A dobro, osnivač im je ratni zločinac. Pametnome dosta. 0d 6 sjedećih lutaka u Saboru RH, 4 ih ima pravomoćne presude za teža kaznena djela. Koju posluku porati?
A.G.

crveni

A.G.

crveni

Dovoljno govori o tebi što čovjeka uspoređuješ sa majmunom.Neću te vrijeđati, iako imam argumenata!

Sunce, pa moj post nije ad hominem za Burića. Radi se o onomatopeji tj. slikovitom opisu njegovog ponašanja. :)
crveni

A.G.

crveni

A.G.

crveni

Sunce, pa moj post nije ad hominem za Burića. Radi se o onomatopeji tj. slikovitom opisu njegovog ponašanja. :)

:lol: To je tvoj maksimum!Za razliku od tebe čovjek misli svojom glavom!
Frustracije riješavaj na drugom mjestu, ovako ispadaš jadan!
Sigurno će se i Huis odreći svoje plaće.
Igraju prljavo, hodaju po Belišću i lažu, a prljavo će i završiti! U to sam siguran! Huis bi bio samo fikus, a glavnu riječ bi vodio Ivić - po meni najveća ljiga ikad na političkoj sneni nakon Šeksa :)
A Glavaš je ratni zločinac jednako kao što je i Gotovina bio. I uostalom kakve sad on veze ima, ostavite čovjeka da u miru služi svoju "kaznu".
Mali pijonir

"Glavašev pomoćnik za prebrojavanje listića bio je Ivan Drmić koji je naknadno objavio da je Pašaliću osobno ukrao oko 300 glasova. Javno se ispovjedio i o rezervnom scenariju za poništenje rezultata izbora, krene li izborna matematika u pogrešnom smjeru: trebao je s još dvojicom prevrnuti stol i izmiješati papiriće, da rezultat izjašnjavanja ostane vječno nepoznat."

Zvuči mi nekako poznato ovaj aktualni scenarij u Belišću!

Mali Flauderu, kani se čorava posla i ne pričaj o onome o čemu pojma nemaš!
A.G.

crveni

A.G.

crveni

A.G.

crveni

Ako su pravomoćne presude članovima stranke ratnih zločinaca i kriminalaca frustracije, so shall it be. Samo, nemoj zaboraviti da ti je šef na služenju zatvorske kazne u BiH, jer ne priznaje institucije RH. A Burić je samo jedan od beskorisnih ejakulata Sai Babe iz Mostarskog zatvora. Tak da, kako god bilo, budemo vidjeli nakon ponovljenog glasanja reakcije pudlice od Branimira :)
crveni

A.G.

crveni

A.G.

crveni

A.G.

crveni

Ako su pravomoćne presude članovima stranke ratnih zločinaca i kriminalaca frustracije, so shall it be. Samo, nemoj zaboraviti da ti je šef na služenju zatvorske kazne u BiH, jer ne priznaje institucije RH. A Burić je samo jedan od beskorisnih ejakulata Sai Babe iz Mostarskog zatvora. Tak da, kako god bilo, budemo vidjeli nakon ponovljenog glasanja reakcije pudlice od Branimira :)

Potvrđuješ sam, B. Glavaš i D. Burić imaju puno više u glavi, za razliku od tebe koji nemaš ništa!
Ma oke. Moji zaključci su izvedeni iz dosadašnjeg djelovanja i krim dosjea pojedinih odličnika iz HDZSSB-a.
ma šta ste navalili na forumaša @crveni, čovjek vam je sve istinu rekao. zato ste se i uspjenili i digli na zadnje noge.

a to što @ A.G. priča da citiram "B. Glavaš i D. Burić imaju puno više u glavi" imaju oni i u džepovima više nego svi mi, jer se brinu za svoje.
Svakako je cilj natrpati 100 stvari protiv.
Da su takvi "pametnjakovići" bili u ratno vrijeme, koliko bih ostalo živih glava!?
A.G.

Da su takvi "pametnjakovići" bili u ratno vrijeme, koliko bih ostalo živih glava!?

oho, sad ćemo i o ratnim zaslugama. da li je tebi jasno, da su postojali i drugi heroji u ovom gradu, osim ovoga tvoga
A.G.

Nije 100. Samo jedna. A to je da većina odličnika HDZSSB-a ima problema sa zakonom. Kako je to već procesuirano, presude su pravomoćne. Jedini problem koji imaš je da si cijepljena od realnosti. Zato HDZSSB ne smatram strankom, već sektom. Obično članovi sekte imaju problem sa realnošću. Ono što ne mogu shvatiti, guraju u sferu teorija zavjere. Imaš tako primjer Davida Koresha. Nadam se da će i članovi HDZSSB-a učiniti kao što su i sljedbenici Davida Koresha učinili.
A.G.

Misliš kao tvoj "general"? Koji je svoj generalski čin izvojevao u samom vrhu ratnih zbivanja 1997., u uredu predsjednika republike u Zagrebu, žestoko se boreći da preuzme kontrolu nad Slavonskom bankom? :D Hahaha, koja si ti smijurija! I ti i taj tvoj Hrvatski demokratski zavod za zapošljavanje!

vidim da je @A.G. online, sad će da se fešta do jutarnjih sati

http://www.24sata.hr/politika/opet-preokret-dinko-buric-je-ipak-gradonacelnik-belisca-319622 :( :( :(

milo_moje

vidim da je @A.G. online, sad će da se fešta do jutarnjih sati

http://www.24sata.hr/politika/opet-preokret-dinko-buric-je-ipak-gradonacelnik-belisca-319622 :( :( :(

Varaš se!Ne feštam uopće :D
Pravda i demokracija su pobijedili :P

Prava istina je da je HDSSB tijekom cijele kampanje igrao toliko prljavo da je nevjerojatno kako svi sve samo gledaju, a nitko ništa ne poduzima. Ljudi su potkupljivani vrećicama s vinom, narančama, brašnom, šećerom, a na kraju i novcima i to od 100 pa na više kuna po glasu. Cijeli grad je podijeljen jer nam je dosta onih koji su zadnjih dana obećali posao pola Belišća i Valpova, koji su upotrijebili sva sredstva samo da se domognu vlasti.
Umjesto da biramo nove političare neopterećene prošlošću, koji iza sebe ne vuku nikakve repove mi po n-ti put biramo one koji znaju osigurati samo sebe i sebi podobne. I svima je bitno jesi li četnik ili ustaša, HDZ-ovac ili SDP-ovac, ali ako si mlad i obrazovan čovjek koji misli svojom glavom, onda si najopasniji. Jadni smo. I zato nam nikada neće biti bolje.
Jučer je pobijedila sila. I to što je građanima ipak bitnije da im netko kuca na vrata i donese HDSSB vrećicu s vinom. Nije ovdje bitan HDZ, već to što je Huis mlad i perspektivan politički noname koji svima smeta i jednostavno ne smije pobijediti.
Buriću je ovo samo rezervno uhljebljenje na nekoliko godina nakon što HDSSB izgubi povjerenje građana što je i počelo u glavnoj utvrdi, Osijeku.
I nemojte mi molim vas soliti pamet, nisam član nijedne stranke, ali vrlo dobro vidim, čujem i razmišljam svojom glavom.
Neka vam je 4 godine mandata, pola Belišća, ali i 80% Slavonije vas ne može smisliti.
blackle

Prava istina je da je HDSSB tijekom cijele kampanje igrao toliko prljavo da je nevjerojatno kako svi sve samo gledaju, a nitko ništa ne poduzima. Ljudi su potkupljivani vrećicama s vinom, narančama, brašnom, šećerom, a na kraju i novcima i to od 100 pa na više kuna po glasu. Cijeli grad je podijeljen jer nam je dosta onih koji su zadnjih dana obećali posao pola Belišća i Valpova, koji su upotrijebili sva sredstva samo da se domognu vlasti.
Umjesto da biramo nove političare neopterećene prošlošću, koji iza sebe ne vuku nikakve repove mi po n-ti put biramo one koji znaju osigurati samo sebe i sebi podobne. I svima je bitno jesi li četnik ili ustaša, HDZ-ovac ili SDP-ovac, ali ako si mlad i obrazovan čovjek koji misli svojom glavom, onda si najopasniji. Jadni smo. I zato nam nikada neće biti bolje.
Jučer je pobijedila sila. I to što je građanima ipak bitnije da im netko kuca na vrata i donese HDSSB vrećicu s vinom. Nije ovdje bitan HDZ, već to što je Huis mlad i perspektivan politički noname koji svima smeta i jednostavno ne smije pobijediti.
Buriću je ovo samo rezervno uhljebljenje na nekoliko godina nakon što HDSSB izgubi povjerenje građana što je i počelo u glavnoj utvrdi, Osijeku.
I nemojte mi molim vas soliti pamet, nisam član nijedne stranke, ali vrlo dobro vidim, čujem i razmišljam svojom glavom.
Neka vam je 4 godine mandata, pola Belišća, ali i 80% Slavonije vas ne može smisliti.

ne zelim ulaziti u raspravu ko je bolji za belisce,to najbolje znaju njegovi gradani..
ali samo mi jedno odgovori...ko je od politicara u ovoj kampanji igrao posteno???
hello my friend...i love you...

kaj su ovi dečeci što se inate oni što su stavljali vrpce pod okriljem noći na Osječke spomenike?

hello my friend...i love you..dirljivo, patetično, emocionalno....
esseker81

ne zelim ulaziti u raspravu ko je bolji za belisce,to najbolje znaju njegovi gradani..
ali samo mi jedno odgovori...ko je od politicara u ovoj kampanji igrao posteno???

Možda će zvučati nerealno, ali svatko tko imalo poznaje tog dečka Dinka Huisa zna da taj čovjek mirno spava. Čitavu kampanju je odradio bez ijednog prozivanja protukandidata (iako su hdsssb-ovci svašta, ali doslovno svašta radili), a kamoli podmićivanja. No, to isto što su hdssb-ovci radili je bačeno kao patka među narod, tako da je ispalo da je sam Huis podmitio Rome, a dobro se zna da im je Burić vrtio janje. Presmiješno. Osim toga, taj mali je jedva dobio novce od vlastite stranke za osnovni dio kampanje poput plakata, letaka. Kada vidiš da je rezultat ovako izjednačen, i da je Burić uz sve to što je poduzeo pobijedio tek iz drugog pokušaja i to jedva, onda znaš da su se i građani probudili. Nažalost većina ih još spava. I najgore je u svemu to što SVI SVE ZNAJU, ali se ljudi boje, zastrašivani su, obećali su im posao itd.itd.itd.
Sad će pola ovih što se uvalilo u fotelje iz Osijeka u Belišće putovati. Bliže im je nego u Đakovo svako jutro. Žao mi samo Belišćana, 4 godine će im proračun služiti za zapošljavanje Osječana iz HDSSB-a i za financiranje HDSSB medija.

Ali, to je njihova stvar, sami su si birali. Mi smo prepoznali kancerogeno tkivo, trulež i smrad koji širi, ma koliko njihovi mediji skrivali istinu i plasirali laži, poluistine i izmišljotine.

U posljednji čas.
Carobnica

Sad će pola ovih što se uvalilo u fotelje iz Osijeka u Belišće putovati. Bliže im je nego u Đakovo svako jutro. Žao mi samo Belišćana, 4 godine će im proračun služiti za zapošljavanje Osječana iz HDSSB-a i za financiranje HDSSB medija.

Ali, to je njihova stvar, sami su si birali. Mi smo prepoznali kancerogeno tkivo, trulež i smrad koji širi, ma koliko njihovi mediji skrivali istinu i plasirali laži, poluistine i izmišljotine.

U posljednji čas.

Baš zbog toga, ovo je početak kraja HDSSB-a. Jagma oko radnih mjesta će se još više povećati, nastat će sukobi među njima, mnogi koji su u stranku ušli radi posla će ju napustiti. To je moje mišljenje.

A ovu sapunicu na kraju gdje Burić izjavljuje ljubav Glavašu su čak i na SSTV-u, čini se, odlučili "srezati". :D

Tagovi