Autor |
Poruka |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
a de molim te reci tko je onda kriv za stanje u gradu?baba mara sa tržnice možda???nemoj bit toliko slijep i mutav,izgubili ste izbore i pomirite se s time!!
a ti si stvarno genijalac??rekao bi da se prezivaš glavaš,koliko slijepo vjeruješ u to što si napisao!ili si toliko malouman da su ti uspijeli utuviti to sve u glavu ti tvoji ili kak vi kažete svoji....
stvarno ste jadni hdssbovci! |
|
 |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
Vjerujem da će tu biti puno problema. Svi uhljebljeni na dobra mjesta imaju "dobre" ugovore s dobrim otpremninama. Treba to pravno riješiti, pobiti na neki način, jer će opet kasirati naše novce. |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Kada je diploma u pitanju nije problem nabaviti diplomu za svoje sve se može, kako je grad Osijek počeo živjeti u plemenima nastalo blagostanje.. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ma nije bed, ja sam uvijek za za_ebanciju, no ovo bi moglo kod korisnika portala unijeti dosta pomutnje,
pa sam zamolio novog kolegu/kolegicu da promijeni nick. Ako želi osobno ću mu biti krsni kum.
Častim ga novim nickom, i avatarom u skladu sa nickom... |
Zadnja promjena: simo031; 05.06.2013. 19:02; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
031simo Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Ne namjeravam se pretjerano koristiti ovim forumima, simo031: Svoj nick sam odabrao upravo zbog količine tvojih komentara (skoro 5000), moj će biti vjerojatno 1. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ovo ti je već drugi komentar, tako da si već prebacio gore navedeni bonus.
Iako ne vidim kako dovodiš u vezu broj mojih komentara i odabir nicka koji sliči mojemu. U svakom slučaju dobro nam došao...
P.S. Ponuda za kumstvo stoji, u svakom slučaju...  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Vjerujem da će tu biti puno problema. Svi uhljebljeni na dobra mjesta imaju "dobre" ugovore s dobrim otpremninama. Treba to pravno riješiti, pobiti na neki način, jer će opet kasirati naše novce.
|
Malo drakonski, ali ideja uopće nije loša!  |
|
|
|
|
 |
modri Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
031simo odličan komentar i sugestije |
|
|
|
|
 |
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol:  Muško
|
prva stvar,ja nisam nista izgubio niti dobio..molim te ostavi se svoje intuicije ko je a ko nije hdssbeovac,jer si u startu pogrijesio...
a drugo ,opetponavljam hdssb nije jedini krivac za sva sranja koja nam se dogadaju,mozda je tebi tako lakse ,ali nasli smo samo zrtveno janje..sad cu kod svakog neuspjeha slusati kako su oni prije krivi,pa kad dode neko drugi opet istu pricu i tako dalje i tako dalje...
a i ti bi sada isto tako morao priznati da se vrkic vrti oko ljudi koji ako budu imali utjecaja na njega jao nama...a sad dali to zelis priznati ili ne.
i za kraj ako nisi shvatio pocetak posta ...ja nisam za hdssb |
|
|
|
|
 |
Čika Drago Ukupno postova: 7 Spol:  Muško
|
Vjerujem da će tu biti puno problema. Svi uhljebljeni na dobra mjesta imaju "dobre" ugovore s dobrim otpremninama. Treba to pravno riješiti, pobiti na neki način, jer će opet kasirati naše novce.
Info: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=45343&start=15#ixzz2VMrrL95b
Nemoralni ugovori se mogu poništavati u sudskom postupku,ali to niti ne pokušava nijedna politička
garnitura kad dođe na vlast, jer bi time osujetili i vlastite probitke. Očito je da od menadžerskih ugovora i tamo ustanovljenih enormno visokih otpremnina nema korist samo dotični menadžer, nego i stranka koja ga je na to mjesto postavila. |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Svaki komentar je suvišan kod vas u Osijeku kažnjavaju ljude u tramvaju , bicikliste .. pješake ..Dakle sa pokradenim milijunima kuna u gospodarstvu nemate petlju progovoriti ,i dalje glasujte za zemljaka.. majicu ..upaljač ..tanjur graha, i naravno prduckajte zajedno sa vašim šerifima koji su vas pokrali.. |
|
|
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
ček sad ti hoćeš reći da glavaš nije poslije rata bio glavni šerif u osijeku i nije ga uništio i rasprodao okolo svima??dat ću ti samo primjer di je zajedno sa pipunićem obilazio dioničare IPK tvornice tjestenine "CROAITA" i ostatka IPK-a,a to jako dobro znam jer znam te ljude koje je obilazio!!!!
za ovo da si hdssbovac,ako nisi onda sorry!! |
|
 |
Mali pijonir
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Apsolutno se ne slažem i ne vidim čemu relativizirati ono što je nepobitna istina. HDSSB kao politička stranka nije jedini krivac, ali njen osnivač, vođa i mentor Branimir Glavaš jest.
On je daleko najodgovornija osoba za katastrofalnu gospodarsku situaciju u Osijeku i županiji, on je zaslužan za desetine uništenih osječkih tvornica, zaslužan je i za kriminalni milje s kojim je ruku pod ruku provodio višegodinji teror nad našim gradom, zaslužan je za 20,000 izgubljenih radnih mjesta u zadnjih 20 godina, zaslužan je za neuspješnu privatizaciju, zaslužan je za stigmu Osijeka kao grada slučaja itd. itd. itd.
Oni koji to ne mogu shvatiti očito još nisu progledali i ne razumiju istinu o mostarskom monstrumu. |
|
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
Apsolutno se ne slažem i ne vidim čemu relativizirati ono što je nepobitna istina. HDSSB kao politička stranka nije jedini krivac, ali njen osnivač, vođa i mentor Branimir Glavaš jest.
On je daleko najodgovornija osoba za katastrofalnu gospodarsku situaciju u Osijeku i županiji, on je zaslužan za desetine uništenih osječkih tvornica, zaslužan je i za kriminalni milje s kojim je ruku pod ruku provodio višegodinji teror nad našim gradom, zaslužan je za 20,000 izgubljenih radnih mjesta u zadnjih 20 godina, zaslužan je za neuspješnu privatizaciju, zaslužan je za stigmu Osijeka kao grada slučaja itd. itd. itd.
Oni koji to ne mogu shvatiti očito još nisu progledali i ne razumiju istinu o mostarskom monstrumu.
|
i opet ponavljam gdje je na ovoj brosuri RAT koji je ruku na srce unistio vecinu gospodarstva, takodjer gdje je na ovoj komicnoj brosuri cinjenica da se osjecka tekstilna i ostale navedene industrije ne mogu mjeriti ni onda a ni sada (pogotovo MASOVNA) sa desetak puta jeftinijom (i vise) radnom snagom u pojedinim djelovima svjeta...
takodjer ne uzima se u obzir niti gubljenje YU trzista a niti modernizacija proizvodnje koja neminovno vodi manjem broju zaposlenih itd itd
ova brosura je jeftini pamflet za slaboumne i senilne |
|
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Prije par godina hodam Europskom avenijom i ispred mene dva dvadeset i nešto godišnjaka hodaju i komentiraju, na sav glas, kako samo treba diplomirati, a onda će roditelji potegnuti veze da ih negdje učmrlje.
To su klasični glasači hdSSb-a, sada već zasigurno duboko učmrljeni. Nije hdSSb njihov politički odabir, nego civilizacijski - to je stranka koja voli ljigavce, puzavce i učmrljatore.
Da je kojim slučajem SDP u Osijeku bio godinama bog i batina, što je teško i za zamisliti u toliko nesposobnoj organizaciji, ti bi isti učmrljatori težili SDP-u.
Dakle, hdSSb je ogledalo onog najgoreg u društvu, odabir najgorih među nama.
Sad kad su na štih došli SDP i HNS, isto će biti, samo malo civiliziranije, oni barem neće od učitelja tražiti da se učlanjuju u stranku za posao, te će vjerojatno na niža mjesta u tvrtkama pripuštati bez stranačke iskaznice. Takav im je, barem, plan.
Zato predlažem da osijek031.com pozorno prati nove članove uprava gradskih poduzeća i da sastavi shit-listu Učmrljatori, gdje će se izlistavati podaci i fotografije svakog stranačkog bezveznjaka, bilo iz SDP-a, bilo iz HNS-a, a bit će bogme i HDZ-ovaca, ništa se ne brinimo, koji je bez iole ozbiljnih referenci postao član uprave neke od gradskih firmi.
Da zaključim - hdSSb je bio legitimna meta. Sada to više nisu, barem dok su kuš i dok ne komplotiraju. Sada svaki pošteni forumaš mora prvo i osnovno biti kritičan prema SDP-HNS-HDZ-GOGO-đapićevci koaliciji, na čelu sa čovjekom za sva vremena imena Ivica Vrkić i njih promatrati povećalom. |
|
|
|
|
 |
 |
|