Autor |
Poruka |
lepota_poroka Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
Pa ti spadaš s nama u istu kategoriju; onima kojima je dosadno  Što i nije čudno kada je pola Osijeka nezaposleno, pa šta ćemo drugo  |
|
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Točno. 5 godina je sasvim realna mjera. Tko nije mislio napraviti fasau u 5 godina, taj je divljačina i neće napraviti ni u sljedećih 50. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nije mi nikad dosadno - ni kad sam s djetetom kod kuće i dopisujem se s vama u nadi da živim u gradu normalnih ljudi, ni kad radim u ludim smjenama, uz sav križ koji takav posao nosi. Ne jadam se, jer znam da ima onih kojima je i gore od mene, ali ne mogu zažmiriti na ovakve civilizacijske korake unazad.
Ljudi, trgnite se! Neće nam biti bolje ako svi pasivno sjedite kod kuće i ako samo gledamo kako se norme i kriteriji spuštaju. Propadamo kao društvo, a to sutra ni novac neće moći ispraviti. Pretvaramo se u društvo ljudi koji jedne druge preziru.
Ne želim da moje dijete živi u takvom svijetu! |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
ne bih se složio..jer ja ipak spadam u onu grupu koji idu u izgradnju kuće
te obzirom da nisam toliko bogat da iskeširam cijelu kuću...moram uzimati kredit...
i sad pazi ovo...prilikom izracuna...odnosno stvaranja financijske konstrukcije...moram uracunati opciju...fasada....
jebote...evo sav sam se sad preznojio dok sam upisao rijec fasada..kao da sam prekopao jutro zemlje.....
jel sad shvacaš poantu... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
tamna strana
|
činjenica je da ovaj narod na ovom brdovitom balkanu jedino zna funkcionirati kad ga jebacki opleteš po džepu...i to je vec milion puta dokazano
isto tako...kad se pokuša dovesti nešto u red....nađe se milion razloga zašto to nije dobro...a niti jedan zašto je to dobro... |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Ništa novoga...
Znamo poodavno kako je brza pravna država kad treba posegnuti u džepove običnih građana, no ta ista pravna država je vrlo spora i neučinkovita kad treba ispitati porijeklo imovine političara, tajkuna, i ostalih koji su pljačkaju svoju državu i svoj narod, dok je taj isti narod branio tu istu državu.
Da nema ratnih profitera i poslijeratnih varalica i lopova, pomislio bih da se uzalud ratovalo. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
ushiurac Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
Ja ću svoju fasadu završiti,a zakon je debilan zašto država ne bi dala poticaj a ne kazniti najlakše je nekoga kazniti..a ove rasprave sa čobanima koji sjede kod kuće i drkaju po tipkovnicama su uzaludne. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
|
zašto komentiraš zakon koji se tebe uopce ne tice ?
koji penis si se onda uzjebao ako ceš ti svoj dio posla napraviti...
ovaj zakon se tice onih koji naprave kuću a boli ih penis za fasadu, a vjeruj mi da takvih ima poprilicno |
|
|
|
 |
|
Kako me se ne tiče kad nisam napravio fasadu a kuću sam napravio cca prije godinu dana. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
|
napisao si da ceš napraviti fasadu... |
|
|
|
 |
|
napravit ću ali kakve veze ima kada?možda neću ove godine nego iduće i u međuvremenu kazna..kužiš? |
|
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Još malo će nam određivati i kako ćemo se oblačiti ? Sjeverna Koreja, here we come !
U zemlji gdje rapidno raste broj nezaposlenih, gdje sve više i više ljudi kopa po kantama, fasade postaju glavni problem ove vlasti. Sramite se gospodo ! |
|
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Pa ovi svi prevaranti i zločinci koje se navela sigurno imaju jako lijepe fasade. Neće ovaj zakon pogoditi lokalnog mafijaša ili političara koji je izgradio neku kuću ili vikendicu već sirotinju koja može samo sanjati o normalnom životu. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Hoće li se zakon primjenjivati i za objekte u vlasništvu, države, grada, županije, vjerskih zajednica itd? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|