Autor |
Poruka |
Gadafi Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
Kakav govor mržnje od žene u tvojim godinama, ajme. Bolje da čuvaš unuke nego da prosipaš teške riječi na forumima. Ali, opet, nikad nisi bila normalna pa ti je oprošteno. Odavno si na listi gradskih "ridikula" pa se, molim te, slobodno nastavi ponašati u skladu s tim. Osijek te treba!
Svako dobro želim! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hmmm ... iako mi se cini da u ovom prepucavanju ima puno toga osobno ....
gradonacelnik je 'posvudusa' ... uglavnom dodje gdje ga pozovu, jer se voli slikati ... a i to mu je posao.
mozda nece doci kod nekih svojih 'protivnika' ... ali koliko ja znam ... dolazi i kod kojekakvih neutralnih.
HNK je mjesto gdje se gradonacelnik svakako voli poslikati ... i to je sasvim OK..
ja da otvaram izlozbu, iako sam politicki drugog usmjerenja, smatram da je cast da ti institucija grdonacelnika otvori izlozbu.
Tak da ... mislim da ti osobni antagonizmi ne bi trebali isplivavati na forumu  |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Dokad je izlozba otvorena ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Da se razumijemo, gradonačelnik se poziva ili dolazi privatno, tako da ako je došao kao "gradonačelnik" onda je službeno pozvan od strane dotične, a ne kao prijatelj Krešo kojeg se pozna godinama.
Ono što meni upada u oči jest činjenica da se ovome gradu više cijene razno razni političari pa se isti pozivaju na koje kakva otvaranja, pogotovo kad sa zadanom temom nemaju nikakve veze.
Da sam ja umjetnik, meni bi bilo draže da mi je izložbu otvorila cijenjena osoba iz struke,
dakle također umjetnik, a ne političar.
Pozivanje gradonačelnika je čisto ušupkavanje, pogotovo u ovo vrijeme.
Btw, onaj tko redovito čita i prati portal, već je odavno mogao primjetiti tko je ljilj jer se dotična već sama prije "odala".
Slike nisu loše  |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...izložba je otvorena dva tjedna, mislim.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hvala na info  |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
hvala na info
|
...molim, i drugi put  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
@Ljilj
Super kulturan odgovor.  |
|
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Žao mi je što je moja poruka skrenula bit s autoričinih slika. Žao mi je i što je ovoliko žuči proliveno. Htjela sam samo pozdraviti ovaj umjetničin čin predizborne promidžbe i povezati ga s njenim pisanjem u kojem ističe kako ona nije "ničija".
Kad već pričate o funkciji gradonačelnika Osijeka, onda se probajte sjetiti na kakva zbivanja je ovaj gradonačelnik dolazio, odnosno na koja je slao izaslanike.
Upravo je on taj koji je kulturu podijelio na prihvatljivu i neprihvatljivu. Upravo je on taj koji ljude dijeli na "svoje" i "njihove".
Dok naša "zelena aktivistica" daje skromni obol potpori gradonačelničkom kandidatu, na južnom rubu grada i dalje buja ekološka bomba - divlje odlagalište koje je već 20 godina divlji deponij amenovan od čelnik i "zelenih". Koliko godina su ti "zeleni" šutjeli o onome što se događa, koliko su puta testirali tlo i vodu u okolici? Koliko puta su zažmirili, ili bolje rečeno - koliko godina se prave slijepima?!
A ljudi obolijevaju i umiru. Bolje ne imati "zelene", nego imati ovakve lažnjake. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
zovite njih oni dobiju lovu od grada za "zeleni telefon"
http://www.zeleni-osijek.hr
tamo je i onaj "ridikul" gadafi |
|
 |
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Ljiljanka šta nije tvoj otvoreni prijatelj Peko u koaliciji s Hdssb-om u Gradu Osijek na vlasti?
Ne zove li se njegova stranka Zeleni Hrvatske?
Zašto on ništa ne radi kada direktno sudjeluje u izvršnoj vlasti ovoga grada? |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
 |
oblak Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Što je bitnije? O kojim se slikama radi,što prikazuju,na što sjećaju odabrani motivi, kao što je rečeno u predgovoru, našeg zavičaja,u specifičnom slikarskom stilu autorice, ili potreba da se svaki događaj povezuje s politikom? U komentarima ovoj vijesti to nije bilo potrebno,jer nitko nije naglasio dolazak političara,niti ih se vidjelo na fotografijama.Dapače,fotke su mogle biti malo bolje,pa da vidimo možda nekoga tko je bio na otvorenju,što bi mene osobno zanimalo,jer eto nisam mogao doći obzirom da više ne živim u Osijeku.
Osobno mi također smetaju političari i friški uglednici na kulturnjačkim priredbama,pa uglavnom ne idem na premijere,svečane domjenke i otvorenja,jer od te gužve i pretvaranja uglavnom ne vidiš ono zbog čega si došao nego neke face.
Zato, lijepo nekog pod ruku i na izložbu... |
|
|
|
|
 |
 |
|