Slobodne cure iz Osijeka
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Dakle traži se slobodna cura iz Osijeka od 18-21 godine,pa ukoliko ima neka slična opisu neka se javi na pm!
santos
Dakle traži se slobodna cura iz Osijeka od 18-21 godine,pa ukoliko ima neka slična opisu neka se javi na pm!
Ti bokca... sigurno su ti poruke zatrpane ponudama
Pa zar moraš preko neta tražiti curu
santos

Re: Slobodne cure iz Osijeka
Jebemu miša, nisam ni tako mlada, ni cura, ni iz Osijeka, o klete li sudbine ... 

Pa ovo je forum, nije iskrica...
stara sam

LOOOOOOOOOL...
nice try... good luck
nice try... good luck
santos
www.smokva.com
santos
Ako ne padne na stil, na spiku garant hoće. (Još jedan trol)
simo031
santos
Ako ne padne na stil, na spiku garant hoće. (Još jedan trol)
">
">
">
">izgleda da smo ga uplašili 

PEGYizgleda da smo ga uplašili
ma neeeeeeeeee
kopa po pošti da vidi koju bi, od velike ponude, odabrao
pušite tukiiiiii
santos
pušite tukiiiiii
Bravo mali, glavni si
santos
pušite tukiiiiii
Takvim stavom i manirima, sudbina ti je da pljuneš u dlanove, i doživotno šećeš vlastitog tukija.
To se zove prirodna selekcija. Priroda se pobrinila da se takvi ne razmnožavaju.
simo031
santos
pušite tukiiiiii
Takvim stavom i manirima, sudbina ti je da pljuneš u dlanove, i doživotno šećeš vlastitog tukija.
To se zove prirodna selekcija. Priroda se pobrinila da se takvi ne razmnožavaju.

Hahaha, dugo me nema i onda kad dodjem odvalim se kad procitam ovkao nesto, to se trazi, 5 za hrabrost, a cista 10 za genijalnost. Thumb up
poison_ivyHahaha, dugo me nema i onda kad dodjem odvalim se kad procitam ovkao nesto, to se trazi, 5 za hrabrost, a cista 10 za genijalnost. Thumb up
santos
pušite tukiiiiii
...vrlo, vrlo genijalno....
anakondapoison_ivyHahaha, dugo me nema i onda kad dodjem odvalim se kad procitam ovkao nesto, to se trazi, 5 za hrabrost, a cista 10 za genijalnost. Thumb up
santos
pušite tukiiiiii
...vrlo, vrlo genijalno....
Upravo to, pogotovo ovaj zadnji dio, kad sam curom bila i ja bih na tako nesto padala ... s teskim grcevima u stomaku od smijeha, XD
Smrt je neizbježna.