Autor |
Poruka |
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno
|
Ahahaha, ubi me!
Eo kikač. |
|
|
|
|
 |
Awatto Ukupno postova: 78 Spol:  Nebitno
|
30 godina samoupravljanja, pa ukinuto. 45 godina Jugoslavije, pa ukinuto.
Pametnom dosta? |
|
|
|
|
 |
Političar Ukupno postova: 11 Spol:  Žensko
|
Što oni 40 godina voze izvan zakona nema veze jer se ipak radi o hdSSb-u. |
Zadnja promjena: Političar; 17.06.2013. 18:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ne bi me čudilo da je sam HDSSB prijavio ovo inspektoratu, kako bi opet "Zagreb" ispao kriv za sve.
Pitanje za Medića - s obzirom da se znalo za zakon, što je u 4 godine poduzeto da se zakon promijeni? Koje je konkretno mjere napravio on i njegovi u Saboru?
Umjesto da su za ovakve probleme predlagali rasprave u Saboru, njegovi iz HDSSB-a su pričali viceve, sprdali se i sramotili nas Osječane i Slavonce. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Medić je maneken, umjesto da bude na svom radnom mjestu, sjedi u kafiću onom kod PBZ, gdje se skupljaju pozeri, manekeni i sponzoruše
Ako dođe na vlast bilo tko drugi, on leti iz gpp-a prvi, tako da mu je svejedno što će biti sa čepinom i busnom linijom |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...vjerujem kako ce sad stanovnici Čepina...iz protesta odjebati svu komunikaciju sa Osijekom...proglasiti Čepin gradom...i izgraditi vlastiti metro...jer autobus i tramvaj više nije in  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
opet nečija za.ebancija ide preko leđa običnog građanina. i onda se čude kad ljudi potežu bombe ....pa tko ne bi ispalio?! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Što će im autobusna linija sada kada se gradi biciklistička staza?  |
|
|
|
|
 |
panonskimornar
Ukupno postova: 27 Spol:  Nebitno
|
Nečija zajebancija?
Za ovo je kriv inspektor Hajdinjak koji je u suradnji sa "bivšim direktorom GPP-a" Željkom Palošom(koji je btw isto prometni inspektor i HSP-ovac,a supruga mu je kandidat za gradonačelnicu) ovo smislio i izveo,a cilj je bio blaćenje HDSSB-a od strane HSP-a ili Đapića !
Kako to da nije bile inspekcije dok je dotični Paloš bio direktor GPP-a? Vrlo zanimljivo.
Oporbene stranke igraju prljavo i sa ovim su pokazale koliko im je stalo do građana ! |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Nečija zajebancija?
Za ovo je kriv inspektor Hajdinjak koji je u suradnji sa "bivšim direktorom GPP-a" Željkom Palošom(koji je btw isto prometni inspektor i HSP-ovac,a supruga mu je kandidat za gradonačelnicu) ovo smislio i izveo,a cilj je bio blaćenje HDSSB-a od strane HSP-a ili Đapića !
Kako to da nije bile inspekcije dok je dotični Paloš bio direktor GPP-a? Vrlo zanimljivo.
Oporbene stranke igraju prljavo i sa ovim su pokazale koliko im je stalo do građana !
|
Buciii buuu, nije vrag da je frka? Što kaže tv pjongjang? |
|
|
|
|
 |
 |
|