Autor |
Poruka |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Kad su u 80-ima zaprašivali komarce, bar pol sata se nije moglo ništa vidjeti od oblaka insekticida, a ovo danas k'o sveta voda... |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
Dark_lady Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Svaka čast na tretiranju komaraca ali ovaj "zeleni pojas" je očito zaboravljen. Stanovnici Tvrđavice od komaraca ne mogu izaći iz svojih kuća. U blizini je šuma, gomila zelenila koja je pravo pravcato leglo male gamadi. Grad Osijek kao prvo gadno je zakasnio sa tretiranjem komaraca, a gradonačelnik je očito mislio da će građani grada Osijeka Praznik rada provesti roštiljajući u dnevnim sobama svojih ionako već užarenih stanova. Iz osobnog iskustva jučer se nije dalo živjeti od komaraca, a danas je problem narastao do te mjere da životinje skviče i jauču od muke. Pa se postavlja pitanje: što je Grad uopće čekao da se toliko komaraca nagomila i da li netko na umu ima da je i Tvrđavica dio Grada Osijeka ili nek ti ljudi tamo poumiru od uboda i kojekakvih boleština i zaraza. Pokušalo se stupiti u kontakt i sa Zavodom za javno zdravstvo, gradonačelnikom, televizijom, međutim nitko se ne javlja na telefone. Očito građani Tvrđavice služe isključivo da budu glasačko tijelo, a gradonačelniku i njegovim suradnicima svaka čast na ažurnosti. No kako svakom problemu ima riješenja, apeliram na odgovorne da isprave ovaj propust i sutra rano ujutro pojure na lijevu obalu drave sa topovima, avionima, helikopterima i svom mogućom artiljerijom i spase jadne ljude koji su već na rubu očaja. |
|
|
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
Poljoprivrednom zrakoplovstvu je prilikom zračnog napada na komarce srušen jedan zrakoplov, ali tvrde da je protivnička strana pretrpjela znatno veće gubitke.
Protuzračna odbrana komaraca tvrdi da su njeni gubici minimalni, u što se možete uvjeriti ako prošećete po osječkim parkovima.
|
ni ne znas koliko si u pravu hehe, vidio sam ga u cepinu zbog kvara. ocito komarci nabavili neko rusko naoruzanje.
ja bi volio da su, kao nekada 3 ... pa kad su ko ludjaci u formaciji nadljetali sjenjak manevrirajuci izmedju nebodera  i ubijali gamad !!!!
|
i dalje su 3 ( bijeli, zuti i crveni) samo ih ocito kvarovi muce |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Zar "Zeleni" nisu bili protiv avio zamagljivanja????
Ili je to bila neka zabrana iz EU  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
partwish Ukupno postova: 516 Spol:  Muško
|
Zar "Zeleni" nisu bili protiv avio zamagljivanja????
Ili je to bila neka zabrana iz EU
|
Zabranu je donio Milinović, tadašnji ministar zdravstva. Zašto je donio tako glupu odluku? Paaa, dovoljno je pogledati mu facu i sve će ti biti jasno!  |
|
|
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Naslov je trebao glasiti: Komarce večeras zaplašuje jedan avion. |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Zar vam ovo ne izgleda kao gradska oaza? Kućice u cvijeću i zelenilu
Hvala @antonov! |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
borod
Ukupno postova: 282 Spol:  Muško
|
Pa kupi si pa se ne ces potepati. |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Ovi su jučer samo razbjesnili te komarce. Izboli me, gore nego jučer. |
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ovi su jučer samo razbjesnili te komarce. Izboli me, gore nego jučer.
|
i mene ... prosetao sam psa oko zgrade ... 4, 5 komada me ubolo ... |
|
|
|
|
 |
simo031
|
4,5?!? Mene su u vrtu za cca. 5 minuta piknuli barem 100 x. |
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kao što sam već puno puta napisao...kakve veze ima zaprašivanje komaraca s komarcima i njihovim ubijanjem? SVE što se radi (gradi, obnavlja, zaprašuje itd.) se radi da bi se mogla ukrasti lova.
To je prioritet, a onda tek nekakva dobrobit građana ilištatijaznam.
Vjeruj mi, pare nisu bačene, već su raspodijeljene...ruka ruku mije. |
|
|
|
|
 |
 |
|