| Autor |
Poruka |
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Jadan je ovaj grad kada njime upravljaju koje kakvi meštri iz Drinovaca-city... i Ćaprajzlija -city stvarno je u gradu glib,i kaljuža . Dakle primjeti se kako je život procvjetao.. u gradu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 71750 Spol:  Nebitno
|
Priopćenje s današnje konferencije:
Isključiva briga za svoje, a ne za interese svih građanki i građana Grada Osijeka, kao rezultat ima tvrdoglavo nepriznavanje volje većine vijećnika Gradskog vijeća Osijeka i očitovanja Ministarstva uprave, te svjesno kršenje legalne odluke o smanjenju komunalnog doprinosa i nanošenje velike štete svakom građaninu ili poslovnom subjektu koji sudjeluje u postupku legalizacije nekretnina.
Stoga ovim putem pozivam građane na (ne)posluh prilikom plaćanja iznosa komunalnog doprinosa, odnosno, pozivam građane da komunalni doprinos plaćaju u skladu s odlukom koju je Gradsko vijeće Osijeka donijelo na svojoj 28. sjednici.
Za socijalno ugrožene osobe, odnosno osobe koje su korisnici pomoći za uzdržavanje sukladno važećem rješenju Centra za socijalnu skrb ili su korisnici pomoći za podmirenje troškova stanovanja sukladno važećem rješenju Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka i koji ozakonjuju nezakonito izgrađene zgrade u njihovom vlasništvu, utvrđuje se visina komunalnog doprinosa u iznosu od 1 kn po m3 građevine.
Mogućnost plaćanja je u obrocima na rok od 5 godina bez obračunavanja kamata. Obroci se utvrđuju u godišnjem iznosu i ne mogu biti manji od 1.500,00 kn.
Sve građane koji ne znaju kolika je cijena komunalnog doprinosa za njihov dio grada, pozivam da posjete stranicu gogo.hr ili nazovu broj mobitela 091/569-45-07 na kojemu će im članovi moje neovisne liste pružiti potpunu informaciju o cijenama doprinosa po zonama.
Na ovaj način namjeravam štititi interese građana i pomoći im da plate točne, umanjene iznose, ali ujedno štitim interese i gradskog proračuna jer svi koji plate visoke, nezakonite, iznose koje će im obračunati gradska uprava moći će tužiti grad i naplatiti ne samo preplaćeni iznos nego i kamate, i troškove postupka.
Lažna briga gradske uprave za velike projekte
Vezano uz optužbe gradonačelnika i dogradonačelnice kako zbog problema u Gradskom vijeću stoje važni projekti, podsjetit ću na sve neuspjele pokušaje komuniciranja s gradonačelnikom i gradskim službama, kojima je bilo najvažnije navesti kako službe rade do 15,30 sati.
Ministarstvo uprave je u svom odgovoru koji sam zaprimio 12. travnja 2013. utvrdilo kako su sve odluke donesene na 28. sjednici Gradskog vijeća zakonite. Odmah nakon primitka odgovora iz Ministarstva uprave, predložio sam gradonačelniku Bubalu sastanak i dogovor oko održavanja još jedne sjednice Gradskog vijeća. Od ponuđenih petka i subote za sastanak, gradonačelnik je ponudio termin u utorak, 16. travnja, no sat vremena prije sastanka njegova tajnica prenijela mi je gradonačelnikovu poruku o otkazivanju sastanka.
Gradska uprava nije prihvatila moje opetovane pozive na suradnju i održavanje sjednice jer smo dužni interes građana staviti ispred svojih osobnih ili stranačkih interesa. Deklarativne optužbe gradonačelnika i dogradonačelnice koji se nisu odazvali ni jednom mom pozivu na suradnju, jasno govore o zainteresiranosti gradske uprave za održavanje još jedne sjednice Vijeća i ozbiljnosti argumenata kako Gradsko vijeće koči gradske projekte. - Miroslav Šimić. |
|
|
|
|
|
 |
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
tko ce snositi posljedice ako se kasnije ustanovi da se ipak treba platiti ona prva cijena... molim neka se objavi ime i prezime osobe, te neka se doticna osoba potpiše na tu izjavu te je objavi u medijima....
ja nisam pronašao navedenu stranicu... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Bubi Bubi.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jel' moguće da su Vrbošiću smjestili upravo HDSSB-ovci i da su oni progurali i potencirali iznošenje prljavog veša?
Nešto sam načula da nije baš bilo sretnih kad se pričalo o listi HDSSB-a za EU parlament.
Jel' moguće da je ovo učinjeno kako bi ga se pristojno eliminiralo i oslobodilo prostor za Ribića?
S obzirom o kojoj je stranci riječ, ne bi me čudilo da je doista bilo tako. Oni uvijek žrtvuju marginalce iz vlastitih redova - a upravo je on bio marginalac, kao konvertit - osoba od nepovjerenja i savršeno topovsko meso. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
Moguće, iako ja sam uvjeren da su znali da nemaju šanse za parlament...a ne smiju to reći... Kakav Ribić, daj molim te! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
I Maksimović je konvertit pa je torpediran.
Samo čekam kako će Salapić proći.
Ili će njega poštediti jer je saborski zastupnik pa im treba. |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
A Rudan, Gmajnić?
Salapića drži taj mandat |
|
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
|
A iz koje su stranke oni došli?
Rudan je i dalje u gradskoj tvrtki, a Gmajnić je samo smijenjen s mjesta ravnatelja DZ.
Za Med. faks ne znam je li tamo na platnom spisku još uvijek? |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
 |
|
audiworld

|
Pa ne znam. Pitam:) |
|
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
|
Hahaha!
Nemam ni ja pojma
Zavukli se ko miševi i tišnjak dok ne prođu izbori. |
|
|
|
|
 |
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol:  Nebitno
|
Priopćenje s današnje konferencije:
16. travnja, no sat vremena prije sastanka njegova tajnica prenijela mi je gradonačelnikovu poruku o otkazivanju sastanka.
|
Propade ti kampanja GoGo:
Bubalo: komunalni doprinos bit će 1 kuna
http://radio.hrt.hr/radio-osijek/clanak/bubalo-komunalni-doprinos-bit-ce-1-kuna/14569/
Nacrtom Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu Grad Osijek ići će s inicijativom prema novom Gradskome vijeću, kojom će cijena komunalnog doprinosa za sve koji legaliziraju svoje objekte iznositi 1 kn po m3. Svima onima koji zahtjev podnesu prije novog saziva Gradskoga vijeća, Grad će retroaktivno namiriti razliku u cijeni. |
|
|
|
|
|
 |
|
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Woooow! Ajmo ovce na šišanje, Bubalo obećao sve za jednu kunu! Glasajmo za opet za njega! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
|
"Grad će retroaktivno namiriti razliku u cijeni."
Koji Grad?
Građani Osijeka će namiriti nešto što njemu treba biti predizborna navlakuša.
Uostalom nek plate oni koji legaliziraju, a ne iz naših džepova. |
|
|
|
|
 |
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Čija god je ideja to s tim legaliziranjem, taj je budala. Bio to Bubalo ili ovi iz oporbe. Grebu predizborne poene, a oni koji su sve platili legano će ispasti još najveće budale.
Sramota! |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
 |
 |
|
|