Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječka demokracija: Bubalo ga izostavio s mailing liste, a radi za 3 medija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.04.2013. 12:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

xeroxos je napisao/la :
Saša Drinić već dugo nije novinar. Nije novinar otkako je na Osječkoj Televiziji .

mogla si skratit svoje laprdanje i prijeći na poantu svog jadnog upisa...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.04.2013. 13:05 
Naslov:  

xeroxos je napisao/la:
Inače nikad ne komentiram članke na ovom portalu, ali ovoga puta morala sam se registrirati i odreagirati.
Sašu Drinića poznajem 15-ak godina. Još iz školskih dana. S kolicima ili bez njih, Saša Drinić oduvijek je osoba * i uvijek je igrao na kartu sažaljenja i to uvijek dobro znao iskoristiti. Saša Drinić već dugo nije novinar. Nije novinar otkako je na Osječkoj Televiziji gdje radi po diktatu majstora svih medijskih kontra-HDSSB svinjarija, Mate Radeljića koji ga tamo drži samo zbog zakonskih olakšica za upošljavanje osoba s invaliditetom. A pogotovo više nije novinar otkad ide održavati plačipi**aste konferencije za novinare ispred Gradskog poglavarstva jer, pazi, zahtjeva da mu se pozivi šalju na njegov PRIVATNI mejl, a ne službeni mejl medijske kuće (kao svima ostalima).
Saša Drinić je instrument predizborne kampanje. Ono što si nijedan novinar nikada ne smije dopustiti biti. On to zna, jer treba svoje radno mjesto, ali ne vide čitatelji ovog portala. Ili ne žele vidjeti.

OMG!

Ovakav opis nije ni onaj pakšu Čizmadija dobio, a premazan mastima od Vardara pa do Triglava.
Samo tako nastavite.

Da i ja radim za 3 medija, lakše bi mi bilo da sve pozive dobijam na 1 mail nego na 3 komada,
pogotovo što se ne možeš uvijek sa svog kompa spajati na intranet pojedinih firmi.

Džizs krajst!

A što STV radi?
"Zapošljava" studente?
Isto tako pred oho-ho godina je imao onu audiciju gdje je od ljudi pravio budale kao reality show, a naposljetku su odabrali onog * Karalića koji se naravno kasnije uhljebio u Županiju.

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.04.2013. 13:48 
Naslov:  

Kako se ne bi uljebio kada je vrhunski stručnjak na svome području:))))

Ukupno postova: 5
Post Postano: 15.04.2013. 14:15 
Naslov:  

Korina je napisao/la:
Da i ja radim za 3 medija...

Ti? LOOOOL. Pa ti si i iz onog jednog za koji si radila najurena zbog svoje velike 'uspješnosti' i 'radišnosti'. A otkako si najurena odjednom su ti svi postali šupci i uhljebljeni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.04.2013. 14:59 
Naslov:  

xeroxos je napisao/la:
Korina je napisao/la:
Da i ja radim za 3 medija...

Ti? LOOOOL. Pa ti si i iz onog jednog za koji si radila najurena zbog svoje velike 'uspješnosti' i 'radišnosti'. A otkako si najurena odjednom su ti svi postali šupci i uhljebljeni.

Inteligencija.
Nisam napisala da ja radim za 3 medija već da radim za 3 medija kao i Saša i ja bih bla bla..

A fala mauni ja za medije ne radim osijek031.com smile

Ukupno postova: 104
Post Postano: 15.04.2013. 14:59 
Naslov:  

xeroxos je napisao/la :
Inače nikad ne komentiram članke na ovom portalu, ali ovoga puta morala sam se registrirati i odreagirati.
Sašu Drinića poznajem 15-ak godina. Još iz školskih dana. S kolicima ili bez njih, Saša Drinić oduvijek je * osoba i uvijek je igrao na kartu sažaljenja i to uvijek dobro znao iskoristiti. Saša Drinić već dugo nije novinar. Nije novinar otkako je na Osječkoj Televiziji gdje radi po diktatu majstora svih medijskih kontra-HDSSB svinjarija, Mate Radeljića koji ga tamo drži samo zbog zakonskih olakšica za upošljavanje osoba s invaliditetom. A pogotovo više nije novinar otkad ide održavati plačipi**aste konferencije za novinare ispred Gradskog poglavarstva jer, pazi, zahtjeva da mu se pozivi šalju na njegov PRIVATNI mejl, a ne službeni mejl medijske kuće (kao svima ostalima).
Saša Drinić je instrument predizborne kampanje. Ono što si nijedan novinar nikada ne smije dopustiti biti. On to zna, jer treba svoje radno mjesto, ali ne vide čitatelji ovog portala. Ili ne žele vidjeti.

Ovome ne treba nikakav komentar. Sve si sam/a napisao/la i to više govori o tebi nego o Saši kojeg kolege novinari cijene kao iznimno korektnog i pristojnog kolegu.

Uglavnom, pokrij se ušima trolčino.

Osječanin
Post Postano: 15.04.2013. 15:03 
Naslov:  Re: Osječka demokracija: Bubalo ga izostavio s mailing liste, a radi za 3 medija

Ali ono što mora najviše iznenaditi je obrazloženje iz priopćenja gradske uprave u kojem stoji: "Službeni stav ove gradske uprave je taj da se informacije javnosti proslijeđuju putem medijskih kuća za koje ocijenimo da čine na najučinkovitiji i najprofesionalniji način". To da gradonačelnik i gradska uprava misle kako imaju pravo procijeniti tko to za njih na "najučinkovitiji i najprofesionalniji način" izvještava o njihovom radu pokazuje da oni ili uopće ne razumiju što je uloga medija ili - pretvarajući se da to ne razumiju žele novinare i medije navesti na samocenzuru i cenzuru kako se oni ne bi usudili kritizirati njihov rad - navodi se u priopćenju HND-a kojega potpisuje predsjednik Zdenko Duka.

krvavi_perec

Ukupno postova: 84
Post Postano: 15.04.2013. 15:06 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
Ali ono što mora najviše iznenaditi je obrazloženje iz priopćenja gradske uprave u kojem stoji: "Službeni stav ove gradske uprave je taj da se informacije javnosti proslijeđuju putem medijskih kuća za koje ocijenimo da čine na najučinkovitiji i najprofesionalniji način". To da gradonačelnik i gradska uprava misle kako imaju pravo procijeniti tko to za njih na "najučinkovitiji i najprofesionalniji način" izvještava o njihovom radu pokazuje da oni ili uopće ne razumiju što je uloga medija ili - pretvarajući se da to ne razumiju žele novinare i medije navesti na samocenzuru i cenzuru kako se oni ne bi usudili kritizirati njihov rad - navodi se u priopćenju HND-a kojega potpisuje predsjednik Zdenko Duka.

Gdje?
Odakle to?
Presmiješno!

Post Postano: 15.04.2013. 15:15 
Naslov:  

?
Večernjak
...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031

Ukupno postova: 71504
Post Postano: 15.04.2013. 15:47 
Naslov:  

modri
Ukupno postova: 127
Post Postano: 15.04.2013. 16:48 
Naslov:  

saša svaka čast samo hrabro istinito i pošteno a koga boli istina neka bude pošten i biti će zdrav

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 15.04.2013. 19:45 
Naslov:  

Korina je napisao/la:
Da i ja radim za 3 medija, lakše bi mi bilo da sve pozive dobijam na 1 mail nego na 3 komada,

Tad bi preusmjerila sve na jedan mail, i to ti ne bi bio problem, kao što niti u ovom slučaju to nije problem.

Nije nikakva novost da novinari u Hrvatskoj ne žive od pisanja istine, no bez obzira na sve, „filtriranje“ novinara nije nešto što bi si HDSSB-e ili bilo koja druga stranka koja drži do svog ugleda trebala dozvoliti. Naprotiv, najmanje objektivni novinari, bi trebali biti u prvim redovima na njihovim presicama, a HDSSB-e bi se morao znati nositi sa takvima.
Uostalom i stara narodna poslovica kaže „Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže“.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
wileda
Ukupno postova: 26
Post Postano: 15.04.2013. 22:27 
Naslov:  

Vide čitatelji ovog portala i mnogo više od ovog "slučaja".Da li je istina ovo ili ono,nebitno za moje mišljenje o gradskoj sviti koja svojim postupcima skuplja minuse

Skoči u forum: