Autor |
Poruka |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Napokon. Više me neće stisnuti u predjelu bedara kad ga ugledam kako dolazi. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Ha da. Tko je odradio ovu kapitalnu investiciju za Grad? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
audiworld

|
I tako šapnula mi mala ptičica kako je posao odradio Tapos, iznos nepoznat, jer Gpp više nema zaposlenih ljudi koji se bave tim poslom, tapeciranjem sjedalica itd. Poslali ih u mirovinu...
I koliko je Tapos digao para? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Onima koji ne znaju čitati, trebaju ptičice da im šapnu tko je odradio tapaciranje.
Ostali to mogu pročitati na svakoj sjedalici/naslonu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
audiworld

|
Bilo je upita ovdje nitko nije napisao, ja se ne vozim zadnje vrijeme tramvajem...
Samo ti nemoj o čitanju i pismenosti. Gdje je bio taj natječaj, koliko novaca je tvoja, kako neki kažu, sekta dala za to? Ajde , možda i to piše na sjedalici/naslonu pa nas nakupino vode i arogancije prosvijetli. |
|
|
|
 |
simo031
|
Kao i obično na krivom mjestu tražiš odgovore i postavljaš pitanja.
Odgovore na svoja pitanja potraži ovdje.
Za sada to još možeš, jer još nitko nije prodao tvrtku za kunu... |
|
|
|
 |
audiworld

|
Pitam te zašto ti nisi kupio uljaru za kunu. Bio je javni natječaj, za razliku od ovoga jadnog grada gdje baš , vidi slučajnosti, dvije firme rade sve poslove. Nisi kupio za 1 kn jer je to 150 milijuna kuna obaveza+300 milijuna ulaganja+min.140 rasdnika itd.
A kada si već pametan, pitaj svoje iz hdzssb-a ako završe prugu , tj. sramota reći prugu, bolje rečeno ona 2km tračnica s jednom stanicom, kojim će to tramvajima voziti ta dva dodatna km jer i u ovoj situaciji jedva pokrivaju promet. Da neće možda neka krama iz zg? Čujem da dolaze tramvaji stariji od Genšera, koje ovi iz zg žele uvaliti nama da ih ne moraju rezati... |
|
|
|
 |
simo031
|
Pitam te zašto ti nisi kupio uljaru za kunu. Bio je javni natječaj, za razliku od ovoga jadnog grada gdje baš , vidi slučajnosti, dvije firme rade sve poslove. Nisi kupio za 1 kn jer je to 150 milijuna kuna obaveza+300 milijuna ulaganja+min.140 rasdnika itd.
|
Nemam ti ja tu „poduzetničku“ crtu.
Ne bih znao objasnit ljudima i sebi zašto je njihov cijeloživotni minuli rad prešao u privatne ruke.
Opet na krivom mjestu postavljaš pitanja i tražiš odgovore.
Želiš li da ti ja postavim link, ili si već nešto naućio pa možeš i sam? |
Zadnja promjena: simo031; 12.04.2013. 12:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
audiworld

|
Nisam nauĆio, ali sam naučio da si ti niže rangirani mali od palube jer ja još uvijek ne znam koliko su koštale sjedalice za Genšer....
Nisam još nauĆio koji će tramvaji voziti tu jednu stanicu i još uvijek nisam nauĆio kako neki nemaju ,, poduzetničk''( sorry koga si citirao??) duh a pljuju po onima koji će uložiti velike novce... |
|
|
|
 |
simo031
|
Stvarno si očajan...  |
|
|
|
 |
audiworld

|
Očajno je biti nepismen, a praviti se pametan...
I dalje stoji pitanje, pitaj svoje u stranci pa nam javi. Oni rade ZA SVOJE kontam da većini foruma ne bi odgovorili. Koliko koštaju sjedalice i čime će voziti ljude ta dodatna 2km?
P.s. Bilo je nekada Sunčica među slovima ili tako nešto, doduše za djecu, ali probaj. Možda naučiš neke osnove. E ako to nauĆiš( bit će ti teško, djeca su kao spužva, ti već imaš kalcifikate) onda probaj s matematikom pa možda i meni kažeš koliko cca košta zadnji poduhvat Gpp-a... |
|
|
|
 |
simo031
|
Postavio sam ti gore link gdje možeš potražiti odgovore i postaviti pitanja vezano za temu.
No vidljivo je da tebe i dalje ne zanimaju odgovori nego stranačko pljuvanje ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg se bojiš postaviti pitanje na pravo mjesto? |
|
|
|
 |
audiworld

|
Ja njima da postavljam pitanja? Tko tu koga plaća??? Ahahaha a jadno malo..  u normalnim gradovima sve je transparentno...
Nigdje to nisu napisali, imaju s kim su sklopili poslove (btw. tapos ne vidim) ali ne pišu cijene sklopljenih poslova.... Pitaj ti iz prve ruke, za dobro ovog forma. Ti si "bliži vatri". |
|
|
|
 |
simo031
|
Jednako sam "blizu" vatri kao i ti.
Bojiš li se tamo postaviti pitanje, ili je pljuvanje na tvojoj listi prioriteta iznad želje za odgovorom? |
|
|
|
 |
audiworld

|
Jadan odgovor..čak i za tebe... Bliže si ti vatri nego 95% foruma. Samo se voliš praviti mutav. Ja kontam da vama nije jasno značenje riječi transparentno, ali to ne znači da svatko od nas treba biti detektiv...
Ajde neka ti ne bude lijeno pitati u stranci, što si takav? Ili se bojiš posljedica? Gpp je smijeh od firme, što je sa plačanjem računa u tramvaju? Ahahhaha!
P.s. Ako si jednako blizu vatri kao i ja, a meni i svima koji ne misle kao ti govoriš da smo na "stranačkom valovu" znači li to da si i ti na valovu? Ako smo jednako blizu, ili nam svima pokušavaš uputiti ispriku i potvrditi da nismo na valovu? Uff nemoj se uznojiti dok razmišljaš...riječ po riječ, ali pokušaj uklopiti u neki zaključak. Daj si vremena... |
|
|
|
 |
 |
|