Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
20 godina? Opaaa...
"PLAKAT ĆE TE"?! Nepismena HDSSB mašinerijo, što će nas plakat? |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Uma u elementu;)
Pusti čovjeka neka upija parole. Oni su jedina prava snaga HDZ naš jedini... I zašto piše u množini? On nema svoj identitet? Bitno da je SDP skup komunjara, jugoslavena, partija, a oni u hdssb-u su ustrojeni gore nego KP Sovjetskog Saveza... Njeguju kult ličnosti, idu dva puta tjedno u Mostar. Joj,joj |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
@ciganovic
"SDP=HDZ SDP=HNS HSP=HDZ = SNAŽNIMA NE TREBAJU KOALICIJE ! "ZA SVOJE" "
Nego, momak, da te pitam. Jel' ti to kažeš da Vama ne trebaju koalicije? Da niste nikada bili u koaliciji? I da nakon izbora nećete biti u opor... koaliciji? |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
audiworld

|
Ma nema lik pojma!
HDSSB=HDZ ito nije parola i floskula... To je notorna činjenica!!
Isto tako činjenica je da su namještali dr. Sanaderu izbore , a onda je Ivo ukrao Hrvatsku |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
audiworld

|
@Uma samo loži neće ti biti hladno ( kaže Zvonko Bogdan, au sunce ti pa nije rvat...sad će cigi zamračit, Srbe parafraziram)
CIGI crni CIGI sorry što rušim snove ali HDSSB je trenutno u koaliciji ( neprirodnoj i stupidnoj) s HNS-om , a i Matković im je trebao. ta tvoja snažna slavonska stranka je sama 0!!!! Ako niste osigurali apsolutnu većinu prije 4 godine, sada tek nećete! Sjeti me se kada budeš plakao! |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Admini kod bake na selu...  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
audiworld

|
Nije offtopic, mi osuđujemo Šiškovo ponašanje. U čemu je problem? |
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
tip vas loži na "HDSSB" spiku a vi planuli ko stari hrast...  |
Zadnja promjena: Osječanin; 17.02.2013. 23:23; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
audiworld

|
A cigi izgorio |
|
|
|
 |
simo031
|
Bla bla bla hdssb, bla bla bla sdp,bla bla bla hdssb, sdp, hdz,bla bla bla hdssb, bla bla bla sdp,bla bla bla hdssb, sdp, hdz,bla bla bla hdssb, bla bla bla sdp,bla bla bla hdssb, sdp, hdz,bla bla bla hdssb, bla bla bla sdp,bla bla bla hdssb, sdp, hdz... |
|
|
|
 |
audiworld

|
Ti si u offtopic-u! Mi i dalje osuđujemo postupak;) i nije bla bla hdz sdp hdssb, već velika količina iznesenog stoji! |
|
|
|
 |
simo031
|
Da nije loženje, ja bi tipovao na fanatizam.
Fanatik je onaj koji ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu. |
|
|
|
 |
mapatil Ukupno postova: 254 Spol:  Nebitno

|
Sam se vi sprdajte, cigi cas je sve popisao. Sa popisom onih koji ne vole velikog sefa ce napokon i on dobit mjesto u busu za Mostar! A nakon toga ulazi u najuzi izbor najnovije runde lutrije. Ovaj put uz posao dobijes i vrecu kupusa. Nakon onog mladunca sa videa kojeg su od sramote brze bolje maknuli, cigi im je nova nada |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
 |
 |
|