.... Koju posluku porati.... Mlade nade HDSSB-a

Kultura, zabava, sport, hobby

A ja sam sretan sto su niihovi mladi napokon shvatili kako politika nije samo za odrasle :)
Majke ti pa di su tog nasli??
Trema zbog javnog nastupanja može biti gadna stvar. Jadničak. Svi će ga dovijeka za_ebavat.
Uključujući forumase koji ce u tom prednjačiti :)
Ljubi ga majka; nije ni pismen ni elokventan, ali je dovoljno mudar da je shvatio: HDSSB je jedini lakši i kraći put kojim iz Svinjarevaca možeš dogurati do vrha politike. Priznajem, teže je ići u škole, baviti se sportom ili glazbom. I neizvjesnije.
....evo, meni njega žao pa ga neću zaj...vati :hi:
budući župan!
mapatil

Uključujući forumase koji ce u tom prednjačiti :)

Sa knedlom u grlu ću to prevalit preko usta, ali doista nemam srca kritizirati tog mladca.
Toliko se sam izblamirao, da dodatna kritika može samo pokvariti opći doživljaj.
JBG danas sam se nešto raspekmezio. Nisam toliko bezosjećajan da kvarim dječje radosti.
boze dragi...pa ne moramo ni kritizirati, oni sami za sebe dovoljno govore, ovo je samo kap u njihovom debilizimu....
podmladak je ovdje briljantan odraz same stranke...
Jeste skontali onaj dio u kojem prica o medijskoj blokadi pa nam se to ne isplati?
simo031

Trema zbog javnog nastupanja može biti gadna stvar. Jadničak. Svi će ga dovijeka za_ebavat.

To nije trema. Pa decko je jednostavno nepismen.
Nema teoretske sanse da te trema toliko pojede da kazes "pr...premježavanje VBŽ"! :lol: on je toliko nepismen da nema pojma sta znaci ta skracenica.

I jebem li ih! Stavili su video na private, a bio je potencijalna youtube zvijezda. :D
Ahhahaahhahhahah.... Pa hdssb cita osijek031:)
Mogu oni stavljati na privatno, vidjelo je to stotine ljudi... A i postaje decko legenda? Ja zaboravih, je li tko skinuo video?
10 puta sam jucer pogledao taj video i umirao! :D
I ajde, molim vas, recite da je netko skinuo taj video da se moze reuploadat. :(
Ja sam zaboravio:(
audiworld

Ja sam zaboravio:(

Imao sam feeling da ce napraviti ovako nesto, maknuti video ili nesto. Ali kontam nece to tako brzo, netko ce vec skinuti. I vidi vraga... :(
Neka vidjelo je 250 ljudi
Genije :) Čeka ga svijetla budučnost u HDSSB!!! :P
Jesi skinuo video?
Nije lijepo zajebavati autističnu mladunčad iz stranke kleptomana. Autizam i kleptomanija je bolest. Stidite se :)
Jos samo da se javi netko tko je skinuo video:)
Kim Jong Il iz mostarskog hidrometereološkog zahoda :) A članovi sekte nam uskraćuju zabavu. Tko drugi.
Skinuo u smislu na hard, pa da ga mozemo uploadati

Re: .... Koju posluku porati.... Mlade nade HDSSB-a

daj upload da i ja vidim genijalca,trenutno na youtube nedostupno
Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto. Neka stave i kstale, nisu puno gledljiviji
audiworld

Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto. Neka stave i kstale, nisu puno gledljiviji

Stavili svoju diku na privatno;) ne znam zašto

pristup imaju samo oni sa članskom iskaznicom :mrgreen:
Nitko nije skinuo? Šteta, pa govor je kao iz partizanskih filmova! LOL
nemojte se uznemiravati ... snimit ce oni drugi video ... jos bolji i jos smjesniji :)
Iskrsnut ce negdje:)
HDSSB je najjača stranka u vašoj ravnoj slavoniji,a branimira timarimo ko konja u Mostaru@
Evo još jedan star 15min;). Najjači su najnajnajnajjači hdssb za svoje.Da sam barem član te elite da mogu i ja s govornice biti POČAČEN što je baš mene dopala čast. Da mogu auto parkirati na Trgu kao Drmić, da barem ja mogu biti toliko dobar s Ivom Sanaderom da mu namještam izbore, da vučem ljude iz šešira, organiziram lutriju, kupujem zastave za 750 000kn, da sam toliki Rvat da bježim iz Rvacke... Ali nisam.. Za mene nema besplatnih jaja s naljepnicom hdssb i nema krafni...
@audiworld pališ se ko' motorka.
nego ... jel to izbio puc u gradskom vijecu ?
Sto se dogadja u GV-u? Tko koga tuce?
Netko bi trebao povesti računa o IP adresama i dupliranju nickova. Zadnjih dana na forumu kao da je dan dječijih radosti. Svakakve vesele "dječice" se nakupilo.
Ambrozija se cepa dok je mala...

Odletio Vrbosic;)
letu štuke letu avioni

Tagovi