Autor |
Poruka |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Sada ako ne popuše na izborima, neće nikad. No opet politička inteligencija građana je na veoma niskoj razini tako da je ovo plodno tlo za stranku gospodarskog i ratnog profitera i zločinca. |
|
|
|
|
 |
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ide i Šiško po šamar u Mostar čini mi se..ovi se urušavaju ko i Hdz... |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
To sam ja htio reci..ovi se ruse kao kule od karata, ali ja mislim da je ovo tek pocetak. Ovo su se zajebali i to sami ajme... Ljudi su ponizeni, unistili su im natjecaj, a on se okolo k***i s lotto izvlacenjem. To iovako ne placa Zupanija. On je tamo bio u svojstvu svoje partije,a gospodja iz Hitne koja je tamo sjedila treba dobiti otkaz(ako je moguce). Mislio sam da je Sisko ipak inteligentniji, ali opet, mozda je dobio nalog |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Politička inteligencija građana ?
Daleko je to od građana...Uglavnom su to dođoši,poput Vojvođana,Bosanaca i Hercegovaca koji se međusobno drže zajedno i uništavaju nas Slavonce i sa natalitetom i sa ostalim stvarima.
Ja ih znam brdo koji se busaju u svoja Ercegovačka prsa i hvale svoju 'rodnu grudu'.E takvih nas nažalost mora biti strah.Ima ih pun klinac u Osijeku.
naselili su se majke ti kao Albanci na Kosovu.
Za 20 godina,Slavonija komontno može promijeniti ime.....
Nek se ne naljute dotični koje sam prozvao,ali to stoji....
Ovaj ostatak favorizira Glavaša radi ratnih zaluga obrane Osijeka,a dobar dio je i uhljebljen...
Tako da dođemo do velike glasačke mašinerije koja će opet dati glas *ZA SVOJE*,naravno,a mi Slavonci ćemo ponovo pušiti u vlastitoj zemlji...
Zbogom Slavonijo i Baranjo.Bila si tako plodna i lijepa zemlja,dok se nije rodio Branimir Glavaš ! |
Zadnja promjena: gladnikruha; 14.02.2013. 22:34; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
audiworld

|
Stvari se mijenjaju, pogledaj rezultate parlamentarnih izbora iz 2011. Pogledaj broj osvojenih glasova sdp-a i ovih hdssbsbsbbsovaca |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Za 20 godina,Slavonija komontno može promijeniti ime.....
|
Moj prijedlog je Sjeverna Hercegovina.  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
audiworld

|
Ljudima je dopizdilo, a ovi samo neke eskapade izvode... Upali su u svoj zrvanj... |
|
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
uništavaju nas Slavonce i sa natalitetom i sa ostalim stvarima.
|
Ajde molim te objasni tko su to Slavonci. Koji su sve uvjeti za biti Slavonac? Zaista me zanima, nije ironija. Koliko generacija moras biti ovdje? 2,3,4 ? Sto ako ti je djed Njemac ili Madjar? Jesi onda isto Slavonac? I kako te netko može unistiti s natalitetom?
On topic : Ovoga nema ni u Zimbabveu, svaki put naprave sve veci cirkus. Toplo se nadam da ovaj put nece imati dovoljnu vecinu za napraviti vladajucu koaliciju. |
|
|
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Tko je Slavonac ?
Onaj tko voli svoju zemlju,možda ?
Onaj tko poštuje zakone svoje zemlje ?!!!!!!!!!!!!!
Onaj tko želi svojoj zemlji i ljudima te zemlje dobro ?
Možda griješim...Možda su to neki drugi.... |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
audiworld

|
Hdssb govori od SDP kao partiji ( inace svaka stranka je partija, od wngl. Party) ali misli na komunisticku, dok je hdssb organiziran gore od bilo koje komunisticke partije u povijesti! Ta odanost voljenom vodji ne postoji ni u Sjevernoj Koreji. A da ne govorio o kapetanima JNA itd.
Osvojili su izbore prvi puta jer su nastali iz protesta, drugi puta jer su vikali da im treba jos vremena a ljudi pusili. Ospodo proslo je 8 godina, k***a niste napravili! Pa-pa |
|
|
|
 |
chaknoris
|
Tko je Slavonac ?
Onaj tko voli svoju zemlju,možda ?
Onaj tko poštuje zakone svoje zemlje ?!!!!!!!!!!!!!
Onaj tko želi svojoj zemlji i ljudima te zemlje dobro ?
Možda griješim...Možda su to neki drugi....
|
Nisi odgovorio na pitanje.
Ovo što si ti opisao je normalan gradjanin bilo koje normalne zemlje na svijetu.
P.S. Na pitanje se ne odgovara pitanjem. |
Zadnja promjena: chaknoris; 14.02.2013. 23:10; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
audiworld

|
Slavonac je osoba koja zivi na geografskom podrucju Slavonije i koja se ponosi svojom regijom bez da se bavi ojkanje, da govoro slusaj amo, ba, bolan i slicno te koja ne istice erceovacku grudu, livno, duvno i sve u nas, nego cijeni Slavoniju.isto tako se ne inati svim ostalim regijama( ovo je sada vec hdssb) |
|
|
|
 |
chaknoris
|
@audiworld
" Slavonac je osoba koja zivi na geografskom podrucju Slavonije"
Znaci, ako sam se prije 2 godine doselio iz Rijeku u Belisce, ja sam sada Slavonac, buduci da zivim u Slavoniji?
Osoba koja zivi u Slavoniji, a ne ponosi se svojom regijom nije Slavonac?
Kako se osoba moze inatiti drugim regijama? Nisam ovdje mislio na stranke, znam da je offtopic, ali previse je floskula koje me smetaju.
Dio o tudjem porijeklu mogu donekle razumijeti, samo ne mozes negiranjem necega definirati osobu ili objekt. Kojim narjecjem mora Slavonac pricati? |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Slavonac prica stokavskim narjecjemi to je barem jednostavno utvrditi. Ovo malo previse cjepidlacis,ali ok...
Mene zanima politika i idu mi na klinac ove karikature koje misle da su serifi i treba ih skinuti 19.5. |
|
|
|
 |
a.vidi.me.sad Ukupno postova: 33 Spol:  Nebitno
|
Tračak nade, dakle kažete da još postoji?! Da ima još zdravog razuma u ovom gradu? Recite da je ovo barem početak kraja. Još ne znam postoji li bolja opcija, ali sam u potpunosti siguran da gore od ovoga ne može biti. |
|
|
|
|
 |
 |
|