| Autor |
Poruka |
|
zorislavd Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Bože dragi,kad jedna sitna riba poput tog poltrona uzima 4000 eura,šta tek rade ovi jači ???
Koliko će se naših novaca oprati na famoznim zastavama?
Koliko se uzelo na Zlatnom cvijetu ?
Trgu ?
Mjesecima govorim kako je HDSSB stranka koja ima temelje na korupciji i lopovluku,jer je metastaza kradeze-a,a to se polako i dokazuje..
Aferica za aferom,pa eto,valjda će i oni zagriženi domoljubi koji veličaju Glavaša,napokon shvatiti kako je on destruktivno riješenje....
|
Maksimovic je najslabija karika i zrtveni jarac za pokrice mnogo vecih stvari. Previse je lakom i k tome partijski konvertit. Idealan za zrtvu.
Slicno kao i Gmajnic.
A Glavas je vrlo uspjesno uspio zavaditi Osjecku lijecnicko - politicku mafiju. Ako bude trebalo ne bi bilo cudno da i Sisljagic uskoro naleti na minu.
Sramotno i bljutavo je promatrati kako "ugledni" doktori a u biti neugledni ljudi i jadni poltroni da bi se dokopali malo vise " Judinih skuda " kako je znao reci samozvani ili takozvani otac domovine ( koji na te skude nimalo nije bio imun) odlaze hodocastiti u Hercegovinu.
No mozda su pretjerali. Bogovi istina vole kada ih se stuje ali ne vole kada im se precesto vrte oko guzice. Ti koji se vrte oko supka nikada nisu bezopasni pogotovo ako se previse priblize.Ocito da neki Bogovi imaju itekako dovoljno pameti da shvate da od pretjeranih stovatelja uvijek rpijeti i velika opasnost.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jedan glasač manje za hdssb |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
jedan glasač manje za hdssb
|
Nije glas manje. Sad su na istom. @Anonymous je rekao da će ovog puta glasati za njih. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Naravno,Simo.
Ići ćemo zajedno na izbore...  |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Zar i ti?  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol:  Nebitno
|
Jamačno.  |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...@Simo, hehehehe..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
|
Optužnica je tu... idemo dalje!
|
|
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Gdje su sada svi oni koji su govorili da je ovo izmišljena afera da se ocrni hdssb???
I sam Makso kaže u ŽUPANOVOM uredu!!!!! I onda su ga se naravno odrekli i sada Makso suočen sa istragom sigurno neće biti Pedro. Tko zna što možemo još saznati....
Uff uff a hdssb organizira kobasijadu;) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Maksimovic je bio topovsko meso. Od prvog dana. Nitko ne voli prevrtljivce, a pogotovo Veliki Vodja, koji sada cami (a i to je pitanje) u Mostaru zbog prevrtljivaca koje nije drzao za muda. Ovoj organizaciji je Makso koristio jer je tada imao odredjenu moc, odnosno vijecnicko mjesto u Zupanijskom vijecu.
Sad su ga se otresli kao psece govno s potplata.
No, drze oni njega za muda, ocito su mu nakon prelaska dozvolili da ogrijesi dusu necim daleko tezim od ovog bezazlenog (u odnosu na ostale radnje kojima se bave) kadroviranja, jer im je trebalo osiguranje (s prevrtljivcima nikad ne znas), odnosno nesto cime ce ga drzati za muda kad bude ustrebalo.
I pokazalo se da su bili u pravu. Sad kad je pretvrljivac pao, on suti kao pizda i samo malo cvili kako ga je stranka odbacila.
Ali ne prica... a ta sutanja je znakovita. Suti ili onaj tko nista ne zna, ili onaj koga drze za muda.
Hehe... a ovako ce - kao psece govno na potplatu - zavrsiti svi ostali koji nisu u top30. Zapravo, neki su i zavrsili - Vrbosic, Gmajnic, ... [nastavi niz]
Pa eto, neka ovo bude poucak onima koji ce sa Sejtanom tikve saditi... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Imunitet? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
|
možda se hdssb riješio maksimovića jer je slabo "donirao" za svoje.
Izvor |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|