Autor |
Poruka |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Ovo može ići na top 10 najglupljih ideja ikada!
|
Mogao bih upotrijebiti onu reklamnu:Ali,to nije sve....jao si ga nama |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma neki političarčići (mislim da je HDZ-ova ekipa, ali me nemoj držati za riječ, ne pratim baš tu scenu), koji se sad bune jer im je HDSSB ukrao ideju.  |
|
|
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Ako kojim slučajem ova kriminalistička stranka,koja sebe naziva demokratskom,pobjedi,izdržat ćemo mi i to !
Ali imam neki filing da će doći naredba iz EU ili iz vrha da stranka ratnog zločinca i profitera ne smije pobijediti !
Nadajmo se da će biti tako,jer pored tulavih i slijepih glasača,oni bi vladali godinama tu !
Najviše mogu dobiti ovaj mandat i to je to...A šta će onda biti ?
Glavaš će se vratiti iz zatvora...Onda smo svi najebali..
Destrukcija će poćeti.... |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ovako: osim pljuvanja po ovoj/onoj stranci, nitko osim @Osječanina nije iznio ideju tko bi bio bolji, pametniji, stručniji, whatever od ovih dosadšnjih svih redom.....ja se, na primjer, nadam da će naredba iz EU što spominje @gladnikruha doći da ne smije ni lažni magistar Đapić pobijediti.....i tako se i dalje vrtimo u istom začaranom krugu, jer nitko normalan ne želi biti na vlasti u rodnoj i plodnoj slavoniji na kraju svijeta..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol:  Muško
|
Ako sam uredni platiša, onda mi dajte zastave Njemačke ili Švicarske, to su uredne države. |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
E, to bi bio vrhunac demokracije... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mi se tu sprdamo ... ali kod puno nasih sugradjana ovekve debilane pale ... i dobit ce glas zbog tih zastava |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije loša ideja,a ni prvi april nije daleko
koja bi to uzbuna bila da je ovo istina,protesti i peticije na sve strane |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|