...ode Anto (više silom, nego milom)

Kultura, zabava, sport, hobby

E sad zovi HAK.
Zar se on nije htio svojevremeno kandidirati za neko mjesto u BiH :?
...Čaprazlije, možebitno???...ne znam, ali on mi jednostavno oličenje svega što političar zapravo i jest: bitno je jedno - kako pronaći što čvršću i veću stolicu za uvaliti se u nju....i drago mi je da nije došlo do njegove kandidature za našeg gradonačelnika, jer bi se opet uplašila kojekakvih spodoba na Trgu koje su došle autobusima iz gore navedenih područja...(pokušala sam naći fotogaleriju s Trga i otkrivanja spomenika Anti, ali nisam našla :-/ )...
On je hrvatski politički mastodont, i ne može ga se baš tako lako izbrisati sa političke scene.
No, kao i uvijek, vrijeme će najbolje pokazati.
ode on u NBA

anakonda

...Čaprazlije, možebitno???...ne znam, ali on mi jednostavno oličenje svega što političar zapravo i jest: bitno je jedno - kako pronaći što čvršću i veću stolicu za uvaliti se u nju....i drago mi je da nije došlo do njegove kandidature za našeg gradonačelnika, jer bi se opet uplašila kojekakvih spodoba na Trgu koje su došle autobusima iz gore navedenih područja...(pokušala sam naći fotogaleriju s Trga i otkrivanja spomenika Anti, ali nisam našla :-/ )...

kaže da će ići na nezavisnu listu,samo se nadam da neće opet bacati letke iz aviona

evo izvukao sam jednu staru sliku iz naftalina,ali izgledno je opet aktualna
..hehe, nu ti mal' kikosha...
http://www.24sata.hr/politika/apic-suznog-oka-solo-krenuo-u-novu-utrku-za-osjeckog-sefa-300256

slabo suze lije
Al Đapone kao da živi u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj je on super popularni i uspješni kandidat za gradonačelnika. To prepisujem njegovoj pretjeranoj narciosoidnosti. Mislim da će ga "ohladiti" rezultat na izborima .
...mislila ja da će se ohladiti i nakon prošlih izbora, pa sam onda mislila da će otići u penziju kako je i rekao, ali izgleda da od svega - Đapić jedino uspješno pravi od vlastitog lica guzicu.....
...i bojim se da će ta njegova paralelna stvarnost dovesti opet gomilu buseva iz Ćaprazlija na glasovanje....a svi oni građani Osijeka, k'o i on sam....
anakonda

...mislila ja da će se ohladiti i nakon prošlih izbora, pa sam onda mislila da će otići u penziju kako je i rekao, ali izgleda da od svega - Đapić jedino uspješno pravi od vlastitog lica guzicu.....
...i bojim se da će ta njegova paralelna stvarnost dovesti opet gomilu buseva iz Ćaprazlija na glasovanje....a svi oni građani Osijeka, k'o i on sam....

Pa i da svi dođu, koliko ta vukojebina može imat stanovnika?
...dovoljno....još kad priključiš i domaće pristaše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto....
anakonda

...dovoljno....još kad priključiš i domaće pristaše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto....

Koliko ja znam tamo je većinsko srpsko stanovništo, ima nešto malo rvata (doselili iz okoline Sinja).
Jedino ako bi i Srbi došli glasat za njega u Osijek, da nam napakoste. :)
...dovoljno....još kad priključiš i domaće pri(u)staše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto....
vox populi1

...dovoljno....još kad priključiš i domaće pri(u)staše, eto ti brojke koja ga već jednom i dovela na gradonačelničko mjesto....

Maximum 2 - 3 % glasova. I to je vrlo optimistična prognoza.
http://news-bar.hr/politika/anto-dapic-osnovao-novu-stranku-hsp-dr-judith-reisman/,, heheh
crna ruka

http://news-bar.hr/politika/anto-dapic-osnovao-novu-stranku-hsp-dr-judith-reisman/,, heheh

a sad mi je jasno zašto mu je potreban inventar iz bivše stranke :evil: :evil: :evil:

http://www.jutarnji.hr/srb---dapicevi-trabanti-su-nas-opustosili--iz-prostorija-stranke-su-odnijeli-racunala--namjestaj-i-sliku-ante-starcevica-/1085837/
kompjutore je pokupio da mu netko slučajno ne bi prepisao magistereij!! Neka si Ante, a čitam bilo je i nekih stolica, trebaju ti uvijek si sjedio na dvije...

Tagovi