14.01.2013. pola Hrvatske je u snijegu,da li su službe Cestinga
i Unikoma spremne?samo da ih ne iznenadi ...
Snijeg-2013
Društvo, politika
nema snijega niti ce padati, cemu dizanje frke bezveze?
Ako ostane ovakvo vrijeme, zasigurno neće.
snijeg pada u petak
Necem snijeg u Slavoniji!!!!
Update: nismo dugo čekali novi snijeg u 2013.baš lijepo pada,
šteta samo što je kiša padala prije njega,pa je cesta dosta bljuzgava,gradske ceste trenutno ne čiste,sreo sam grtalice samo bacaju sol
šteta samo što je kiša padala prije njega,pa je cesta dosta bljuzgava,gradske ceste trenutno ne čiste,sreo sam grtalice samo bacaju sol
Re: Snijeg-2013
Bila sam početkom prosinca u Osijeku, kad je napadao onaj fini snježić i nikada neću zaboraviti tih 45 min autom od Vukovarske do Jaegerove. A od Srijemske do posla sam išla 20 min, a ne 5 koliko mi inače treba. Divno sam se zabavila. I obogatila svoj vokabular riječima koje nitko ne bi smio izgovoriti.
Kakva je to zima bez barem pola metra snijega,hoću da opet padne pravi snijeg i da traje 20 dana,a ne ovo govno što pada sa kišom.
...offtopic: @milo, ajd smanji malo slike
...
...ontopic: navikla sam na snijeg po zimi i bezveze mi je ovako....nisam čak ove zime ni na sanjkanje išla kako treba...
...
...ontopic: navikla sam na snijeg po zimi i bezveze mi je ovako....nisam čak ove zime ni na sanjkanje išla kako treba...
smanjene slike 
Evo danas opet pada ovo bijelo govno uz udare sjevernjaka, pa je prilično zajeba*o hodati po vani.
Pa kako vam ne dosadi .....komentiranje snijega ?
alex os
Pa kako vam ne dosadi .....komentiranje snijega ?
Pa komentarim samo onda kad pada, ako si pažljivo čitao ima više od mjesec dana da nije padao.
Kratki update: ima ga barem 10 cm, vukovarska baš i nije čista, a tako i ostale prometnije ulice. Po mom mišljenju Osječani se nisu baš nadali snijegu ovako kasno u ožujku, jer sam vidio barem 20-tak polomljenih kišobrana. I da vidjeh jednu prometnu, tamo kod karake na izlazu od praonice, kombi sokol marića i tramvaj. Pogodite tko je lošije prošao.
Znam da sam dosadan, a šta da radim. Evo opet je napadao, ima ga 10-15 cm, baš prava zimska idila. Jadne voćke koje su procvjetale, ubiće sve u njima. Prošle godine mraz, ove kasni snijeg, opet ćemo biti željni voća iz vlastitog vrta.
...pa da, ne smeta mi snijeg nešto posebno....al' da opet neće biti kvalitetnog voća i povrća - neće....a i ono malo što možda bude, imati će astronomske cijene...nekom smrkne, nekom svane...
...carevi su oni koji imaju plastenike...
Ovo bijelo govno opet napadalo. Ni ove godine ništa, od rakije od kajsija. Sranje.
jupii opet ima snijega 
anakonda...pa da, ne smeta mi snijeg nešto posebno....al' da opet neće biti kvalitetnog voća i povrća - neće....a i ono malo što možda bude, imati će astronomske cijene...nekom smrkne, nekom svane...
još bi ti mogla biti i u pravu
Povijesni medij
...Pegy, ovaj puta se bojim da bi sigurno mogla biti u pravu.....
...zadnjih nekoliko godina uopće se više ljudi koji siju bilo što, ne mogu osloniti na vrijeme i uvjete na koje smo navikli.....
...a pravi plastenici (visoki min. 2 m, grijani i s vodom) su vrlo skupi, tako da oni koji ga imaju moraju vratiti uloženo dižući cijene onog što se sade...
...još malo pa će paprika i paradajz biti skuplji od egzotičnog voća....
...zadnjih nekoliko godina uopće se više ljudi koji siju bilo što, ne mogu osloniti na vrijeme i uvjete na koje smo navikli.....
...a pravi plastenici (visoki min. 2 m, grijani i s vodom) su vrlo skupi, tako da oni koji ga imaju moraju vratiti uloženo dižući cijene onog što se sade...
...još malo pa će paprika i paradajz biti skuplji od egzotičnog voća....