RoadToNowhere
Pokušajte to napraviti što manje traljavo! Ne kažem da to inače radite traljavo, niti da radite loše, samo pokušajte napraviti nešto što inovativnije. Prošla "sezona" je izgledala poprilično neozbiljno, al ne baš na dobar način i mislim da zato nailazite i na loše komentare.
Prva sezona Bibinih ralja bila je velik izazov i za mene i za Bibu, jer ni jedno od nas nije imalo nikakvog voditeljskog i u mom slučaju snimateljskog iskustva. Prva sezona odrađena je lošom kamerom, mikrofon nismo niti imali nego se zvuk snimao na diktafonu a kasnije se sinkroniziralo. Sada imamo bolju opremu (doduše, još čekamo par sitnica) i odlučili smo nastaviti taj projekt jer vjerujemo u njega.
Naravno, jasno nam je da ne postoji projekt koji će se svima svidjet, ali mi ovo radimo za one koje će to zanimati. One koje neće zanimati što netko od naših sugrađana ima za reći, jednostavno ne moraju ni gledati.
Biba je odlična voditeljica jer nije glumica. Ne glumi pred kamerom. Takva je kakva je. Komunikativna i zanimljiva. ili ti se sviđa ili ne. Meni je osobno već muka od uštogljenih voditelja koji tekst/pitanja nauce napamet pa se u nekoj situaciji vidno osramote jer, ili nisu slušali svog sugovornika nego su razmišljali o sljedećem pitanju koje će postaviti, ili nisu skloni improvizaciji ukoliko tijek intervjua ode drugim putem.
RoadToNowhere
Znam da vam nije u interesu se baviti politikom, al eto možete se obratiti mljekarima, ili nekom sličnom. To je mali savjet od mene, no ja sam samo mali mrav čije mišljenje i tako nije bitno.
Ako te zanima što mljekari, poljoprivrednici ili neki treći imaju za reći, dovoljno je da upališ televiziju, bilo koji portal ili radio. Dosta nam je tih crnih stvari. Dosta nam je pesimizma. Ne želimo to.
@RoadToNowhere, pričekaj četvrtak, pogledaj prvu epizodu, možda ti se svidi, možda ne...možda jednom bude neki i sugovornik koji će te zanimati pa ćeš željeti poslušat nešto o njemu.
mimiz
Ja puno toga stvaram i s ekipom i individualno, zato i smatram da sam dovoljno kompetentna ovako nešto komentirati. I nisam mislila da bi trebali govoriti o zvijezdama. Nego je meni zanimljivo kako se oni stvavljaju u prvi plan kao zvijezde.
Svatko tko gleda televiziju, prati medije ili sluša radio, dovoljno je kompetentan da prokomentira, a ne samo oni koji to stvaraju. Svaka čast što stvaraš nešto s ekipom ili induvidalno, ali nikad po tvom radu ne bih pljuvao...ako mi se ne bi sviđao, jednostavno neću to pratiti, jer znam da postoje ljudi kojima se to sviđa. Svaki proizvod ima svoju publiku.