iako me završetak godišnjeg odmora i povratak u osijek 11. 7., dakle jako rano, užasnuo zbog potencijalno dosadnog ljeta u gradu, nisam ni primjetila da je ljeto...
u biti, sjajno sam se zabavljala s dobrim ljudima i sve 5... čak jedno od zabavnijih ljeta u životu
ukratko: ladna piva i dobra ekipa, šta će ti više k:">
evo sad mi je dosadno... svi rade ili uce a ja cekam da pocne faks, koji ce mi se zgaditi isti dan kad pocne...
ljeto mi je preludo bilo, nekoliko putovanja, prebrzo je proslo i uopce mi nije bilo dosadno... stovise zao mi je sto nisam isao na jos neke putove ali nema veze iduce godine cu na to heh.
jedno od najboljih ljeta...
Radila sam sedam dana u tjednu po deset i više sati bez slobodnih dana i vremena za dečka i prijatelje. Često plakala zbog svega toga. Uglavnom, bilo je super. NOT!!!
Inače sam tip osobe kojoj nikada nije dosadno, a posebice ljeti jer to je moje doba godine. Ljeto mi je proletjelo. Nisam očekivala od njega nešto posebno, a na kraju je bilo jedno sasvim nice ljeto. Bila na moru u Splitu, na Braču, došao mi brat na tri tjedna, tjedan dana sam slavila rođendan, upoznala sam puno ljudi, neke od njih sam odlučila i zadržati u životu, uživala sam u suncu i razgoličenosti, večernjim šetnjama i cugama, ma stvarno mi je bilo fine....
dosada preko ljeta?? pa dosadnije mi je po zimi kad nemaš šta za radit, po ljeti možeš ići na kupanje,na more,vozat se biciklom,rolat se, ne moraš sjedit u zapušenim kafićima...ljeto je super...i osim toga djevojke u ljetnim haaaljinaama voolim
dosada je ubila mene i onda me mrtvu šutala po podu i cerila se ko svatovska baba na rakiji. jebemu sunce, nisam ni mislila da cu to ikad reci al zelim na faks