Autor |
Poruka |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Najveći je problem besposlenost, nekoliko dana se opijam opraštam od prijatelja voljenoga grada i odlazim u tuđinu tražiti bolji život. Tragedija je velika što je ovaj toliko bogati kraj osiromašen što mladi sa fakultetskom naobrazbom odlaze . Toliko potencijala u Slavoniji ,ali nema tko da pokrene gospodarstvo nema stručnih ljudi Nažalost uvjek su na udaru političari mora se prozvati vladajući HDSSB zaista ništa od obećanja već je sve došlo do dna ... Ništa se ne radi gleda se samo ostati na vlasti zavaravati građane kojekakvim trgovima malo pokrpati neku ulicu .... a što je za mladost u gradu... Već sve postaje jadno ne živi se građanski živi se u plemenima . Sada traže spas u EU... sramno i jadno za ovaj kraj.. |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Istina je kućni odgoj je velika stvar... mora se reći da treba imati zdravu sredinu koliko toliko . Mladi su besposleni bez sadržaja u gradu nema budućnosti opet na žalost moramo spomenuti politiku. Na žalost loše se vodi gospodarska politika mladi odlaze previše je lažnih obećanja ne čini se ništa za mlade ljude nezdrava je sredina u gradu . Živi se u gradu u plemenima nema reda prevelika je kaljuža da bi mladi imali pozitivno razmišljanje o sredini u kojoj žive..
|
Što se sadržaja tiče...Osijek nudi nevjerojatno puno...ali nadrealno puno...
More klubova, Dom tehnike s gomilom sadržaja, odličan skatepark, šumica, igrališta, autoklub, aeroklub, umjetna stjena, pregršt borilačkih vještina, streljaštvo, kuglanje, sportovi, plivanje...i ono manje bitno, birtije...nije da se nema gdje izać...birtija koliko hoćeš....
|
http://www.osijek031.com/images/smiles/os031_smile_thumbup.gif |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Istina je kućni odgoj je velika stvar... mora se reći da treba imati zdravu sredinu koliko toliko . Mladi su besposleni bez sadržaja u gradu nema budućnosti opet na žalost moramo spomenuti politiku. Na žalost loše se vodi gospodarska politika mladi odlaze previše je lažnih obećanja ne čini se ništa za mlade ljude nezdrava je sredina u gradu . Živi se u gradu u plemenima nema reda prevelika je kaljuža da bi mladi imali pozitivno razmišljanje o sredini u kojoj žive..
|
Što se sadržaja tiče...Osijek nudi nevjerojatno puno...ali nadrealno puno...
More klubova, Dom tehnike s gomilom sadržaja, odličan skatepark, šumica, igrališta, autoklub, aeroklub, umjetna stjena, pregršt borilačkih vještina, streljaštvo, kuglanje, sportovi, plivanje...i ono manje bitno, birtije...nije da se nema gdje izać...birtija koliko hoćeš....
|
A ni kulturna ponuda nije zanemariva. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nije baš moje područje, ali vjerujem da si u pravu. |
|
|
|
|
 |
|
Današnji list Glas Slavonije inače dobro poznate stranačke novine u službi vlasti u gradu sposobnjakovića koji rade za dobrobit grada i Slavonije.. Danas je objavljeno kako mladi napuštaju Slavoniju Baranju ove djelove nekada bogatog kraja. Koji su to sadržaji ... što vlast čini da se ovakve ružne stvari ne događaju .. Mladost - budućnost ovih krajeva odlazi , VLADAJUĆI nisu ništa učinili jedino je bitno još da ulove koji mandat da sebe zbrinu . Budućnost je u mladim ljudima u radu u razvoju ovog kraja . Sramno i jadno kako mladi ljudi žive u današnje vrijeme u gradu i Slavoniji .. Šiško i Bubi često ih se sretne po gužvarijadama... sajmovima uz koje kakve degustacije.... Velika je stvar znati voditi svoj grad i županiju. |
|
|
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hm, glas izlazi nedjeljom?  |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
|
Tebi je jako bitna zabuna kada izlazi Glas ... očito da te nimalo ne brine stanje u gradu i Slavoniji .. da nisi i ti neki uvozni iz Drinovaca city ili Ćaprajzlija city .... |
|
|
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
pa brine me, zato svako jutro jurim na kiosk kupiti glas..
Uplasio sam se da sam propustio danasnji.. |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
|
Ne čitam novine tu vijest sam primio od babe Darinke-Dare inače velika je Hrvatica i žao joj mladog svita redovito čita taj Glas Slavonije koji čitaju koliko vidim babe i koje kakvi penzići.... |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Ne čitam novine tu vijest sam primio od babe Darinke-Dare inače velika je Hrvatica i žao joj mladog svita redovito čita taj Glas Slavonije koji čitaju koliko vidim babe i koje kakvi penzići....
|
...ma, ovo mora da je Megi/Rafa/te ostali nickovi s pasatom i s uskih njiva.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
 |
|