Trgovački sud u Osijeku donio je rješenje kojim se otvara stečajni postupak nad Slavonijatekstilom, s danom 20. rujnom 2012. godine, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.
Stečajni sudac je Viktor Palić, sudac Trgovačkog suda u Osijeku, a stečajnim upraviteljem imenuje se Duško Zec. U rješenju se pozivaju vjerovnici da u roku od 30 dana od isteka 8 dana objave oglasa o otvaranju stečajnog postupka u Narodnim novinama prijave svoje tražbine stečajnom upravitelju. Također se pozivaju da stečajnom upravitelju, u roku od 15 dana objave oglasa o otvaranju stečajnog postupka u Narodnim novinama prijave svoja razlučna i izlučna prava.
Podsjetimo, početkom ove godine osječki Konikom objavio je na Zagrebačkoj burzi kako namjerava dati javnu ponudu za kupnju društva Slavonijatekstil iz Osijeka, no u međuvremenu je i sam Konikom zapao u financijske probleme.
bravo za Glavaša i kompaniju !
uspjeli su uništiti još jednu osječku tvornicu i ostaaviti ljude na ulici....
ali,bitno da ima novaca za NK Osijek i put u Švedsku i sl,gradnju nepotrenih trgova od 50 milijuna kuna i nekakvih zlatnih cvijetova,ali sa korovom od 6 milijuna...
fuj !
vrijeme je da se trgnete i kažete NE! toj bandi koja nas je uništila !!!!
Konikom nije zapao u financijske probleme,nego je propao!radnici nisu dobili od trećeg mjeseca plaću i firma je otišla u stečaj!koliko znam slavonija tekstil je bila u vlasništvu gosp. Zdravka Jelića koji je i vlasnik konikoma (vidi se po adresi firme,imaju istu)!
tak da bi rekao da ju nije Glavaš i kompanija uništili nego Jelić i kompanija!!!!!!!!!!!
Slavonijatekstil je "ghost" firma. 22 zaposlenih osoba (uključujući i upravu). Stečajni postupak se trebao otvoriti davnih dana, pa bi se nešto i spasilo.
Velika je stvar imati sposobne ljude u gradu i županiji pokrenuti gospodarstvo koje još uvijek tone.. Dakle oživiti ovaj opljačkani grad , konačno prozvati krivce za opljačkano gospodarstvo to je ono što građani priželjkuju . Sramno i žalosno što sve više nestaju radna mjesta još malo i kruh će postati uvozni...
Konikom nije zapao u financijske probleme,nego je propao!radnici nisu dobili od trećeg mjeseca plaću i firma je otišla u stečaj!koliko znam slavonija tekstil je bila u vlasništvu gosp. Zdravka Jelića koji je i vlasnik konikoma (vidi se po adresi firme,imaju istu)!
tak da bi rekao da ju nije Glavaš i kompanija uništili nego Jelić i kompanija!!!!!!!!!!!
pa dobro,nije direktno Glavaš uništio(naravno,nije ni kriv za Zubunđiju i Kira,jel..bar nije dokazano...), ali samim tim što se dozvolilo gašenje tvornice,e tu krivim HDSSB i njihovu destruktivnu politiku.
njima je uvijek važnije pljuvat po vladi i svima ostalima(naravno,oni su uvijek u pravu i najbolja su opcija,jel) i drugima,nego ulagati i iznositi neke kreativne gospodarske ideje,ali kad treba spizditi našu lovu na gluposti,tu su najjači !
za Osijek će biti najtragičnije ako ti seratori,lažovi i kriminalci opet dobiju vlast,jer onda se možemo oprostiti od bilo kakvih ulaganja od strane rep Hrv,a pogotovo EU i ostalnih inozemnih ulagača!
Nestala poduzeća kako se to moglo dogoditi ,i još poneko se ugasi .Pa jednostavno rečeno za vas Slavonce je samo motika ,i tamburica i stalno isto.... Ne znate voditi gospodarstvo i politiku pa je sve tako jadno....
evo za sve ove pametnjakoviće neupučene koji blate HDSSB i njihov rad, a neznaju ni sami zašto, i toliko su neupučeni da je to smješno!!!!
OBŽ prijavitelj ili suprijavitelj u 5 projekata vrijednosti
1.286.138,94 €
OBŽ partner ili pridruženi partner u 28 projekata vrijednosti
14.083.699,94 €
Ukupna vrijednost 33 projekta koji su završeni ili u provedbi iznosi 15.369.838,88 €
od čega izdvajamo 32 projekta vrijednosti 14.933.904,30 €
Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje sudjeluje kao partner ili pridruženi partner 32 projekta vrijednosti
12.126.068,25 €
od čega izdvajamo 9 projekata vrijednosti
6.188.578,08 €
Jedinice lokalne samouprave, institucije i tvrtke u vlasništvu JLS na području OBŽ izradili su, provode ili sudjeluju kao partneri u 92 projekta ukupne vrijednosti
39.888.899,98 €
Nevladine udruge na području OBŽ izdradile su, provode ili sudjeluju kao partner u 55 projekata ukupne vrijednosti
7.926.525,98 €
Privatni korisnici na području OBŽ izradili su, provode ili sudjeluju kao partneri u 22 projekta ukupne vrijednosti
9.336.408,69 €
Ukupna vrijednost 210 projekata (137 provedenih, 73 u provedbi) u koje su uključeni subjekti s područja OBŽ ukupno iznosi
Kada je u pitanju rad vladajućih u gradu i županiji ,pa to je već pomalo svima jasno vidi se na što nam liči grad i županija. Pametnjakovići nisu sposobni pokrenuti grad i slavoniju .Previše je vremena prošlo da bi raspravljali o sposobnosti naših političara Slavonija je na koljenima ...mladi ljudi obrazovani odlaze ... previše je praznih priča . Zaduživati građane kreditima ..tražiti donacije od EU .. dakle ništa ne raditi ništa proizvoditi i biti na vlasti jako je jadno....
Kada je u pitanju rad vladajućih u gradu i županiji ,pa to je već pomalo svima jasno vidi se na što nam liči grad i županija. Pametnjakovići nisu sposobni pokrenuti grad i slavoniju .Previše je vremena prošlo da bi raspravljali o sposobnosti naših političara Slavonija je na koljenima ...mladi ljudi obrazovani odlaze ... previše je praznih priča . Zaduživati građane kreditima ..tražiti donacije od EU .. dakle ništa ne raditi ništa proizvoditi i biti na vlasti jako je jadno....
...joj, daj više prestani kukati, kao prvo...a kao drugo, ne blebeći uprazno o nečemu o čemu nemaš pojma....kakve gluposti....svaki cent što je došao iz EU kroz fondove (ne donacije, draga - nego poticaje) pregledava se sto puta kako je potrošen i to ne na nacionalnoj osnovi gdje se moglo kako se htjelo, nego od strane neovisnih EU revizora koji nikad nisu bili u Osijeku, najveći dio njih niti ne zna gdje je Hrvatska.....zbog takvih stvari je % iskorištenih sredstava tako mali, jer se zna da se tu teško može maznut pare, a uz to je još i sama aplikacija za pare toliko komplicirana da se rijetki žele petljati u to....
...tako, ajde sad si ti na redu s novom parolom.......
Samo je pitanje trenutka, kada će se netko dosjetiti
optužiti gradske vlasti što su dinosaurusi izumrli...
evo ja ih optužujem za lopovluk i uništavanje industrije Osijeka,to je gore od izumiranja dinosaurusa....
Ti ih ne optužuješ, nego laprdaš i pljuješ po njima na forumu (na osnovu činjenica rekla - kazala i što se babi htilo, to se babi snilo), a da imaš bilo kakve argumente i jaja, lijepo bi se uputio u mjerodavne institucije, dao iskaz
na osnovu kojeg bi se podigla optužnica.
Stoga tvoja "optužba" pravno, ima jednaku težinu, kao i ona za izumiranje dinosaurusa.
No ako ti to čini zadovoljstvo, ti slobodno i dalje svojim pljuvanjem reklamiraj i podiži rejting stranci na vlasti.
Što drugo reći nego Balkan je to, samo vas može spasiti Joža bravar koji vam je sve ostavio.Sve ste rasprodali pokrali vrtite se u krug i čekate poklone od Austro ugara daj radite malo zaspali ste ... Nema druge nego što prije je potrebno klonirati Jožu..
evo ja ih optužujem za lopovluk i uništavanje industrije Osijeka,to je gore od izumiranja dinosaurusa....
Ti ih ne optužuješ, nego laprdaš i pljuješ po njima na forumu (na osnovu činjenica rekla - kazala i što se babi htilo, to se babi snilo), a da imaš bilo kakve argumente i jaja, lijepo bi se uputio u mjerodavne institucije, dao iskaz
Stoga tvoja "optužba" pravno, ima jednaku težinu, kao i ona za izumiranje dinosaurusa.
No ako ti to čini zadovoljstvo, ti slobodno i dalje svojim pljuvanjem reklamiraj i podiži rejting stranci na vlasti.
gle,meni je bitno da je moj post dobio 5 zvjezdica,a to znači da se ljudi slažu sa mnom,a to mi je najbitnije što su prepoznali istinu u tome,a naravno,uvijek će biti takvih kao ti,filozofa koji se prave pametni,a nemaju potrebiti ni potencijal ni naaobrazbu,ali eto filozofija im je u krvi...
Kako mi je sve milo oko srca kad netko dječačkom naivnošću nekome ide objašnjavati proceduru podizanja optužnice države protiv nekoga na osnovu nečijeg "argumentiranog" iskaza...
Pa ajd onda da se dogovorimo konačno, i javno progovorimo kao ti izađimo na ulice i lupimo petama i recimo sve za hrvatsku . Mudrujete tu po tim forumima kukavički dobacujete jedni drugima . Demokracija je sloboda mišljenja govora šta se plašite koje kakvih koji su vam sve pokrali pa sada put pod noge u gastarbajtere. Kako koje Osječko poduzeće zalegne javi vas se dvoje . Kakav narod takva vlast ajd malo se sredite uzmkite tamburice i zapjevajte ...Inati se Slavonijo...
Pa ajd onda da se dogovorimo konačno, i javno progovorimo kao ti izađimo na ulice i lupimo petama i recimo sve za hrvatsku .
A time bi smo postigli - što točno? Iznjedrili nekog novog bisera poput Pernara pa da pregovara s vladom "u ime naroda" i pokazuje koliko je rulja mutava? Jea, rajt.
Umjesto da naučimo od braće muslimana nešto, mi vježbamo demokraciju po trgovima; pa će izbori; pa ćemo mi glasat protiv ovih koji su sada... Treba sve to pobit, smislit neki "dobar" razlog zašto to radimo (hrvatstvo, vjera, štogod...) i povest stoku u novi poredak! Jebeš demokraciju!
Kako mi je sve milo oko srca kad netko dječačkom naivnošću nekome ide objašnjavati proceduru podizanja optužnice države protiv nekoga na osnovu nečijeg "argumentiranog" iskaza...
Lijepo je kad čovjek misli da zna, a još ljepše je kad zna da misli.
gle,meni je bitno da je moj post dobio 5 zvjezdica,a to znači da se ljudi slažu sa mnom,a to mi je najbitnije što su prepoznali istinu u tome,a naravno,uvijek će biti takvih kao ti,filozofa koji se prave pametni,a nemaju potrebiti ni potencijal ni naaobrazbu,ali eto filozofija im je u krvi...
Svaka čast genijalcima, no treba imati razumijevanja i za ljude poput tebe. Pokušao bih te utješiti, ali utjeha nije dobra zamjena za istinu, stoga stisni zube i izdrži. Možeš ti to...
P.S. Povedi računa da ti zvjezdice ne udare u glavu...
Balkanci prestanite se moliti, i čekati darove sa neba počnite nešto konačno raditi. Molitve ostavite za poslije radnog vremena . Dolaze Austrougari koji traže od vas da im čistite obuću ,i sigurno će vam to naplatiti...
Nezgodno je sa vama komentirati o radu ..ekonomiji ..poduzećima pa Jožek bil pravi, izgradil vam tvornice sve vam poklonio , imate tak lijepu državicu koliko vas ima stanete u malo veći grad . Jožek bil bravar dao radniku i seljaku da dobro živi tak je i bilo . Sada kad ste slobodni samostalni vi sve pokradoše i idite po tudjem svjetu prosit pa borio se i protiv Austrougara imao neki plan za narod. Što vi sada radite kakva je to politika rasprodajete svoju zemlju osiromašili svoje građane . Kakve to političare imate previše kleče po crkvama da bi dobili nekakvu pomoć .. Rad da nam živi živi rad...