Autor |
Poruka |
J. R. Hartsock Ukupno postova: 45 Spol:  Nebitno
|
Očito je Rechner jedini arhitekt koji je u redovima HDSSB-a.
U svakom projektu bar malo operu lovu, pa ne vidim zašto bi ovo bio izuzetak. |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
nemojte mi zaboravit staviti mreže na golove... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
haragei Ukupno postova: 29 Spol:  Nebitno
|
dajte ljudi ovo treba gradu, svakoj četvrti....pogledajte malo sugrađane na što liče, pretili su, izazivaju istovremeno i gađenje i žaljenje...malo rekreacije i misli će vam biti pozitivnije |
|
|
|
|
 |
debelodjubre Ukupno postova: 128 Spol:  Nebitno
|
dajte ljudi ovo treba gradu, svakoj četvrti....pogledajte malo sugrađane na što liče, pretili su, izazivaju istovremeno i gađenje i žaljenje...malo rekreacije i misli će vam biti pozitivnije
|
Nitko ne kaže da ne treba, ali brate mili 5 miliona kuna?!?!? Pa ne mora baš 4,5 miliona završiti u đepovima. Kakav učitelj takvi učenici. |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Svakako da će dio love biti ukraden, sigurno se ovo ne radi za dobrobit grada i građana, ali ne znam baš da će biti ukradeno 4,5 mil kn...vjerujem da tartanska staza košta jako puno novca, ipak je to velika površina. |
|
|
|
|
 |
Crni Tetrijeb
Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
Eto umjesto da lijepo dođu, prerondaju to sve, razbiju beton, iskopaju rupetinu, malo zaliju,,naprave zidiće, izlaze za garažu na istoku i zapadu..I onda poslije ponovo sva igrališta, nije to neka investicija..Kako u Varaždinu rade podzemnu garažu.
Jbg. jednu godinu se djeca ne bi imala di igrati na tjelesnom, ali bi poslije rješili gorući problem parkiranja u tvrđi.
No to je izgleda prekompleksno za našu struku, a i predugo traje, ko bi se s tim zajebavao, treba brzo oprat lovu. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Crni Tetrijeb
Ukupno postova: 54 Spol:  Nebitno
|
pa nama je to Burj Khalifa.. Ili mi radi ko čovjek ili ni nemoj. |
|
|
|
|
 |
ajdnijevažno Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Sve je to lijepo samo nedostaje nešto po čemu je ovaj potonji arhitekt poznat.
Nije nacrtao koja je od tih traka na atletskoj stazi jednosmjerna,a koja dvosmjerna.
Kao što je tako lijepo nacrtao koje ulice u retfali i donjem gradu moraju biti jednosmjerne a koje ne,i sve to skupa platili mi ,ponekad se pitam koji idioti prave studije i određuju pravila i smjerove kojima čemo se kretati.
Kako je normalno da jedna široka ulica kao što je Kalnička u retfali bude jednosmjerna i sav promet koji je išao tom ulicom sada ide ulicom koja ima jedva dva metra širine i to uz samu stazu koja nije šira od 1 metra,i koju koriste stotine djece osnovne škole smještene tik uz spomenutu ulicu ili cestu,bolje rečeno prolaz.
Evo kad počne škola ja ču stati od 13,00 do 13,30 i od 19,00 do 19,30 i sve to lijepo zabilježiti kamerom i staviti na youtube,pa nek se vidi kakve mi vrhunske arhitekte imamo,dok nam mladi i uspješni arhitekti osvajaju svijet mi ovdje plačamo nečiju zajebanciju.
U 3% su napravili dobar posao a ostalih 97 % kao i sve u ovoj državi,nemoram reči svi znamo.
Čestitam uspjeli ste stvoriti vašim znanjem "crnu točku" u centru retfale pritom mislim na križanje kolodvorske i kozjačke,gdje do sada skoro nikad nije bilo nikakvih sudara i kvrcavica a od dana nove regulacije več nekoliko,a da ne govorim o znakovima koji su manje više pokriveni drvečem i nisu vidljivi,ali nije to bitno bitno je da smo mi to platili i to unaprijed.
Izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio
pozdrav svima |
|
|
|
|
 |
 |
|