Ženska_glava
PAMETAN JE ČOVJEK KOJI MOŽE RADITI DVIJE STVARI ODJEDNOM, ALI ONAJ KOJI MOŽE RADITI TRI, TAJ JE LAŽLJIVAC!
hm...Nešto ovih dana često nailazim na bezrazložno vrijeđanje. Pogotovo u vidu toga da me ljudi nazivaju lažljivcem...Nice...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Ženska_glava
PAMETAN JE ČOVJEK KOJI MOŽE RADITI DVIJE STVARI ODJEDNOM, ALI ONAJ KOJI MOŽE RADITI TRI, TAJ JE LAŽLJIVAC!
Ženska_glava
Činjenice su napisane u gornjim redovima,
a činjenice su istina.
pukiHehehehhehehehehehehhehehe....
Ajde, uljepšala si mi dan... Jel ovo isto spada pod ono da se (ako smijem izvlačiti zaključke iz nečijih postova, a da se to ne naziva izvlačenjem iz konteksta) inat ne naziva besmislenim inatom ako se zasniva samo i isključivo samo na iskustvima i znanju osobe koja se inati?
puki
Da, i još mi nisi odgovorila koje su činjenice? Pretjerano je samouvjereno tvrditi da je nečija "poslovica" istina samo jer zvuči simpatično kao poslovica.
Ali ajde...![]()
pukiDa, i još mi nisi odgovorila koje su činjenice? Pretjerano je samouvjereno tvrditi da je nečija "poslovica" istina samo jer zvuči simpatično kao poslovica.
Ali ajde...
Ženska_glava
Reći ću samo:
OFFTOPIC
pukiŽenska_glava
Reći ću samo:
OFFTOPIC
Ajde! Računati ćemo da si napisala neku činjanicu za koju ćemo se praviti da je istinita, može?
(isprika moderatorima, znam da sam prije preko nekoliko postova zaguzio u oftopik, ali još nisam načisto kako uspješno napraviti oftopik topik)
Ženska_glavagazda777tko čeka...taj se i načeka...(moja)
....jer nikad ne dočeka.
Uzmi stvari u svoje ruke!
Ženska_glavato ti je i najpametnije
Ženska_glava
Dobro, ali tri radnje USPJEŠNO raditi - to baš i ne možeš nogom...
Ženska_glava
pa pod raditi se ne misli:
- (samo) ležanje
- (samo) sjedenje
- gledanje tv-a
- čitanje knjige
i ostale stvari bez fizičke aktivnosti
Ženska_glava
Pri tome sam dakako mislila da NIJE MOGUĆE raditi 3 stvari odjenom - uspješno...
Krivo sam se izrazila...
A ako i to možeš - sorry!
Činjenice su napisane u gornjim redovima,
a činjenice su istina.
Osim ako si ti neki koji ima inteligenciju od 200...
Ženska_glava
NIJE MOGUĆE raditi 3 stvari odjenom - uspješno
Ženska_glava
Ja i dalje mislim da ke tri stvari odjednom nemoguće raditi, a ako vi mislite obrnuto - get a reality check!
Ženska_glava
AKTIVNO
Ženska_glava
pa pod raditi se ne misli:
- (samo) ležanje
- (samo) sjedenje
- gledanje tv-a
- čitanje knjige
i ostale stvari bez fizičke aktivnosti