Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Obitelj Ileš u čistom domu i bez dugova

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tetajug2

Ukupno postova: 40
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.08.2012. 22:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sharon je napisao/la:
tetajug2 je napisao/la:
Po Jugu 2 ne hodaju šerifi sa zataknutim pištoljima već poštena raja koja je sanaciju ovog dijela grada nakon ratnog uništavanja većinom iznijela na svojim leđima.
Elitistički komentari samo su pokazatelj krajnje neukosti da ne kažem bezobrazluka, jer je nama jugovcima već dozlogrdilo dovoditi nas u neprimjerene kontekste pune predrasuda. Mi smo Građani ovog grada u punom smislu te riječi, a Šerifi odavno ne nose pištolje, nose ključeve ljutih makina na koje nisu platili porez i parkiraju ih po CENTRU.

Pouzdano znam za jedan lijepi i vedri Jug 2 koji nema veze s ovakvim pričama, na čijim ulicama sve pršti od života, dječje igre i optimizma… Volim to naselje i rado navratim kad god me put nanese, jer se tamo dobro osjećam. Jug sam po sebi ima veze s ovakvim pričama kao i bilo koja druga četvrt.

Dakle, nije riječ o stereotipu, nego je ovaj poznati poslovni čovjek slučajno baš vezan za Jug 2, jer je poznato da tamo obavlja određene gospodarsko-sportske aktivnosti. Vjerojatno ima dobar auto, a možda bi se našla i kakva pljuca bez dozvole (
http://www.vecernji.hr/vijesti/boro-psiho-zatocili-sest-mladica-jer-su-provalnici-clanak-391407
), no u poslovnom svijetu to kad-tad zatreba… A, ako doista pomogne ovoj jadnoj obitelji, možda ima nade da će jednom i kroz ušicu igle ti šerifi. Nakon deva, naravno…

I ne samo na Jugu 2, nego je to gradski folklor svih četvrti i svih većih gradova. Ne treba te to specijalno sekirati. Barem ne iz razloga lokal-patriotizma. O ostalim razlozima za sekiraciju zbog ovih stvari dalo bi se razgovarati.

Slažem se u potpunosti. Nekad, ali vrlo vrlo rijetko, moguća je komunikacija koja ne vodi u neki iscrpljujući rat dva ega, nego do sličnog stajališta Smile

Ukupno postova: 24
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.08.2012. 11:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

simo031 je napisao/la:
Provokator je napisao/la:
i dalje to ne mjenja činjenicu da je Boro Ivković jedno obično ljudsko smeće i šljam

Koje je izvalilo paru iz džepa i pomoglo obitelji Ileš...

I dalje nije dostupan broj računa obitelji Ileš?

Ma 'ko je izvalo paru? Moš' mislit...jesi bio tamo vidio i pitao ljude pa znaš? Koliko je izvalio na ruke, de' reci, zivota ti? I u tekstu piše da je "pomogao" organiziranjem dobrotvorne akcije...uuuuu yebote.

(Molitva:) Sacuvaj nas, o Boze, takvih dobrotvora (Amen). Oni su poput UNICEF-a i Crvenog kriza...sto su im veci proracuni/deblji novcanici to je siromasnije raje sve vise.

Pomogao je s "krevetima za djecu i odjecom"? Jos jednom...DAJ ME NEMOJ YEBAT! I to jos netko ide napisat u novine/na portal?

Koji se qrac dogadja u ovoj drzavi? Sta vlada neka (-)IQ groznica ili sto?

Leone bi u ovom kontekstu rekao: "Pljuni i pljusni...ali se ne ponizuj!"

ali sta ja to pricam, kad je Leone (za vecinu nazocnih) "profesionalac", "kralj lavova", "Lucev"...

Dobijem vodene kozice, citajuci novine i portale...evo obecajem sam sebi da se od danas drzim samo knjiga...bar da se zasljepim i iz prve ruke ne gledam/slusam sto me okruzuje i da izbjegnem dalji osip i velike boginje kad shvatim 'di smo.

Jao nama.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  

Skoči u forum: