Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ljetni računi za plin gotovo dvostruko veći od onih lani!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.07.2012. 9:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

dani_os je napisao/la:
tamna strana je napisao/la:
ja sam prošle godine platio plin...ove godine cu isto platiti plin....a ako želim imati plin...platit cu ga i iduce godine....i nevjerovali ili da...isto tako je i sa svim ostalim režijama....

dao bog da osto bez primanja, pa ču te pitat onda očeš platit režije

i tebi sinko
no kao i vecina Rvata nakon što ostane bez primanja....vjerovatno necu svaki mjesec mjenjati najnoviji gejfon...necu ici na skijanje...necu ici na more......u trgovinu cu ici biciklom...a ne autom...iako mi je trgovina 50 metara od kuće.....necu svaki dan sjediti u kaficu i piti kavu....i možda sa 3 kutije cigareta smanjim na 1 kutiju

ve cu...
kao i vecina Rvata raditi neki posao na crnjaka.....jebati mater državi kako je sve skupo...kako se nema novaca....ipak nekako skupiti novaca za kavu...za cigarete....i opet platiti racune.....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.07.2012. 9:54 
Naslov:  

...@tamna strano, mislim da ti jaaaako dugo nisam rekla da si moj omiljeni glas razuma na ovom portalu, te ću te s toga nagraditi i s mal' kikosha.....

Ukupno postova: 307
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.07.2012. 10:12 
Naslov:  

dani_os je napisao/la:
ja sam prošle godine platio plin...ove godine cu isto platiti plin....a ako želim imati plin...platit cu ga i iduce godine....i nevjerovali ili da...isto tako je i sa svim ostalim režijama....

dao bog da osto bez primanja, pa ču te pitat onda očeš platit režije

i tebi sinko
no kao i vecina Rvata nakon što ostane bez primanja....vjerovatno necu svaki mjesec mjenjati najnoviji gejfon...necu ici na skijanje...necu ici na more......u trgovinu cu ici biciklom...a ne autom...iako mi je trgovina 50 metara od kuće.....necu svaki dan sjediti u kaficu i piti kavu....i možda sa 3 kutije cigareta smanjim na 1 kutiju

ve cu...
kao i vecina Rvata raditi neki posao na crnjaka.....jebati mater državi kako je sve skupo...kako se nema novaca....ipak nekako skupiti novaca za kavu...za cigarete....i opet platiti racune.....

očeš, očeš, samo se nadaj, nada umire posljednja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dani_os
Post Postano: 18.07.2012. 10:16 
Naslov:  

ja ne znam samo kako pored tako pametnih ljudi poput tebe i anakonde hrvatska nije ko švicarska.
čisto nevjerojatno

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 18.07.2012. 10:19 
Naslov:  

dani_os je napisao/la:
ja ne znam samo kako pored tako pametnih ljudi poput tebe i anakonde hrvatska nije ko švicarska.
čisto nevjerojatno

ja sam sam sebi napravio da živim kao u Švicarskoj....a ne cekam kod kuće sa kurcem u ruci da mi država postane Švicarska

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
dani_os
Post Postano: 18.07.2012. 10:22 
Naslov:  

da, moš mislit. to si napravio provodeći dane na forumu?

tarzan
Ukupno postova: 35
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.07.2012. 10:30 
Naslov:  

dani_os je napisao/la:
čisto nevjerojatno

Vjerojatno zato sto je takvih kao on premalo a prevladavaju takvi pikzibneri kao sto si ti Smile

dani_os
Post Postano: 18.07.2012. 10:42 
Naslov:  

tarzan je napisao/la:
dani_os je napisao/la:
čisto nevjerojatno

Vjerojatno zato sto je takvih kao on premalo a prevladavaju takvi pikzibneri kao sto si ti Smile

mislim da je veći problem u tome što taki kao on samo znaju pravit pametni, a kad treba nešta napravit, onda nemaju pojma.
svima takim pametnima (koje ja poznam) su starci ostavili bubam, birtiju ili lopovlukom itd. u životu nisu ništa radili, nikad. neznaju ni ekser zabit.
sad fantaziraju kako su si oni napravili da im bude ko u švicarskoj.
ovdje se cijene mafijaši, ljudi koji su izlažirali mirovine, a ljudi koji rade, bore se su budale,
nemaju za režije

anakonda

Post Postano: 18.07.2012. 11:04 
Naslov:  

dani_os je napisao/la :
tarzan je napisao/la:
dani_os je napisao/la:
čisto nevjerojatno

mislim da je veći problem u tome što taki kao on samo znaju pravit pametni, a kad treba nešta napravit, onda nemaju pojma.
svima takim pametnima (koje ja poznam) su starci ostavili bubam, birtiju ili lopovlukom itd. u životu nisu ništa radili, nikad. neznaju ni ekser zabit.
sad fantaziraju kako su si oni napravili da im bude ko u švicarskoj.
ovdje se cijene mafijaši, ljudi koji su izlažirali mirovine, a ljudi koji rade, bore se su budale,
nemaju za režije

...ajd, kad me već prozivaš, da ti i odgovorim, mada to obično vodi u besmislene rasprave od kojih obično odustajem....
...sva sreća pa takvu pametnu mene ne poznaš i neka i ostane tako, jer bi tada shvatio da sve što imam smo napravili muž i ja sami, bez staraca, i to yebenim radom i njegovim i mojim......to što i danas imam dobar posao, zaslužna je moja stručnost, znanje i iskustvo koje sam stekla radeći svoj posao - a ne veze ili plave koverte....
....ono što ne razumijem je tvoj napad na tamnu stranu, samo zato što je rekao da plaća režije i plaćati će ih bez obzira da li je poskupljenje 20% ili 50% jer se to MORA ako želiš oprat guzicu u toploj vodi ili si skuhat ručak na plinu, da je beskorisno kukati jer je to naša stvarnost, da se neće ništa promijeniti dok narod ne poludi i počne drekom gađat političare...
...bilježim se sa štovanjem...

Ukupno postova: 457
Post Postano: 18.07.2012. 11:50 
Naslov:  

Bježite iz RH, pogotovo iz OBŽ. Sustav u RH je katafakingrstrofa. Lokalna samouprava se u RH može zaduživati, a jamac je država. Država i onako nema novaca, i ne zadužuje se. Ali se (zbrojite sva ulaganja u spomenike, trgove, kurce, palce) lokalna samouprava zadužuje za dvije države. Ovo bude puklo, ne zbog zaduživanja države, već zbog zaduživanja lokalnih poglavica (Keruma, Bubala, nastavi niz...).

dani_os
Post Postano: 18.07.2012. 11:54 
Naslov:  

svaka čast, malo je takih.

nije tema jel plačate režije, očete ih plačat.
nego o bezobraznoj skupoći plina, tak da nevidim razloga zašto on piše da če plačat, nije to tema.
bar kolko sam ja shvatio temu
ja bi takima koji če plačat, uveo recimo 5 000kn kupni metar plina, pa bi plačo vraga.
a nie istina da ne znam kanadi za kuču plina se
dobije 100 dolara račun, a da ja dobivam račun
preko zime kad nije baš hladno za stan 100 dolara, a kad bude -25, da dobijem 200 dolara plina, to treba promjenit, a ne pisat po forumima kak če plačat on plin,
pito bi ga kad bi imo 3000kn plače, koju nedobije 6 mjesci, kod kuče djece gladne oče plačat onda plin bez obzira na poskupljenja jel se to mora

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 18.07.2012. 12:34 
Naslov:  

dani_os je napisao/la :
svaka čast, malo je takVih.

nije tema jel plaĆate režije, oĆete ih plaĆat.
nego o bezobraznoj skupoći plina, takO da ne/vidim razloga zašto on piše da Će plaĆat, nije to tema.
bar koliko sam ja shvatio temu
ja bi takVima koji Će plaĆat, uveo recimo 5 000kn kuBni metar plina, pa bi plaĆAo vraga.
a niJe istina da ne znam Kanadi za kuĆu plina se
dobije 100 dolara račun, a da ja dobivam račun
preko zime kad nije baš hladno za stan 100 dolara, a kad bude -25, da dobijem 200 dolara plina, to treba promIjenit, a ne pisat po forumima kakO Će plaĆat on plin,
pitAo bi ga kadA bi imAo 3000kn plaĆe, koju ne/dobije 6 mjesEci, kod kuĆe djece gladne HoĆe plaĆat onda plin bez obzira na poskupljenja jeR se to mora

anakonda

Post Postano: 18.07.2012. 12:48 
Naslov:  

...bogme, mali od čače - dao si si truda....thumbs up...

Ukupno postova: 1400
Post Postano: 18.07.2012. 13:11 
Naslov:  

Previše laprdate u prazno!

Nitko neprotestira, prosvjeduje, diže revoluciju što znači da nam je svima dobro.

A nije ni čudo kad smo putem izgubili mud a i spremno primamo od svih lekcije i pozdrave.

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 18.07.2012. 15:35 
Naslov:  

dani_os@ ajd molim te pokušaj suvislo pisati, oči me bole od toliko grešaka !!

SVI SMO MI VUCO

Skoči u forum: