mmajdan2
Naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje i nikad nitko nije mogao niti će moći udovoljiti svima i to je sasvim u redu. No, što se tiče pristupačnosti, mislim da je mnogima smanjena pristupačnost cijenom ulaznice od 25 kuna. Ako netko naplaćuje 25 kn za ulaznicu, mislim da tu više nije naglasak isključivo na slami i skulpturama, već ipak na nekim drugim stvarima.
Što se tiče Korine, nije problem u tome što je napisala, nego kako je napisala...
A cijena ulaznice prošle godine 30 kuna

nekima da se napravi ovakav događaj u vlastitom dvorištu ne bi došli, jer im je dosadno što je u njihovom dvorištu, a još pogotovo ako bi se morao platiti ulaz i to besramnih 25 kuna, a i što će tamo kada je to u njihovom dvorištu, već bi našli neki razlog za prigovarenje...
Smatram da nije promašaj što je premješteno u grad, jer se moglo uživati i navečer kada su programi završili u skulpturama i samome ugođaju, i to koliko sam vidio kada sam odlazio BESPLATNO, jer su ljudi i u subotu i u nedjelju nakon 21:00 mogli nesmetano obilaziti skulpture, a da im se nije naplaćivao ulaz(da je na polju u Baranji sumnjam da bi netko išao tamo poslije 21:00). A sad što neki misle da je ovo jednostavno organizirati to je druga stvar i da bi onaj program koji su osmislili uz skulpture trebao biti besplatan više govori o njima i njihovom mentalitetu.
Zato pun pogodak što su se preselili u grad i nadam se da će sljedeće godine ponoviti na istome mjestu, jedino ako netko dođe ranije pa pregleda skulpture i želi se vratiti na program da se naprave neki žigovi na izlazu, ali i onda će biti onih kojima će smetati da ih se žigosa, jer zamisli kako se nisu sjetili napraviti nekakve narukvice sa kojima će se moći ulaziti i jedan i drugi dan, a da su narukvice po mogućnosti od srebra

i to sve za 25 kuna
Savjet ovima kojima je puno 25 kuna, neka od danas stavljaju 10 lipa sa strane i za 250 dana će uštedjeti 25 kuna, a s obzirom da je sljedeća Slama tek nagodinu, stignu uštedjeti i za neki napitak od 8 kuna... jedna kutija cigareta manje na godinu dana ili dvije cuge i bez problema ste skupili 25 kuna, i nije tako puno kada se ovako razmišlja s obzirom na cijeli događaj i program koji je bio predstavljen.