[FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu

Osijek

[FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu

'Osijek-grad dobrih poruka' projekt je Udruge za rad s mladima Breza u okviru europskog programa Obrazovanje i kultura 'Mladi na djelu'. U okviru programa osječki grafiteri dobrim su porukama oslikali tramvaje, a snimljen je i promotivni spot u kojem je sudjelovalo 30-tak osoba različitih zanimanja i interesa.

Cilj projekta je podići svijest o prepoznatljivosti grada prikupljanjem pozitivnih i inspirativnih poruka građana, a poruke se prikupljaju putem društvenih mreža, te kroz radionice u određenim društvenim ustanovama.

Jedan od koraka je i ispisivanje dobrih poruka na javnim mjestima... pogledajte, pročitajte i ne skrivajući osmijeh na licu proslijedite ove poruke dalje!

..neke su mi čak i zgodne...
svaka čast!
Super dumina, baš me raznježilo i razveselilo.
Ma bravo! :bravo:
Jooooosss!!
Stvarno simpatično... :)
dobra ideja, no opet su ušarenili ko uskršnja jaja, nigdje dosljednosti, a i font je mogao biti daleko bolji...
muvifrik

dobra ideja, no opet su ušarenili ko uskršnja jaja, nigdje dosljednosti, a i font je mogao biti daleko bolji...

bitno je šta piše, ne kako je napisano i kojim je fontom...svaka čast, vrlo kreativno !
Provokator

muvifrik

bitno je šta piše, ne kako je napisano i kojim je fontom...svaka čast, vrlo kreativno !

Hehe, bravo majstore...isto tako je moglo biti napisano i nečitljivo, ali bitno je šta piše, jel, a to što ne kužiš što piše, to je nebitno?
Zamisli signalizaciju na cesti napisanu ovako? Dakle, ako su već korištene biciklističke staze kao podloge, onda je i font trebao biti prilagođen, više sportski i monokromatski.

Ista glupost kao i sa pločama gradskih četvrti. No, ideju podržavam.
Ideja odlična.. bravo....
nazalost, dobra ideja cini samo jednu komponentu kvalitetnog projekta.
izvedba je losa..stvarno steta.

Re: [FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu

eto dobre poruke ce promijeniti situaciju u gradu, vec se bolje osjećam. Vrhunac idiotarije u gradu , kad vec nismo nista napravili bar smo poruke napisali, i to ne bilo kakve poruke već "dobre poruke"! Super!
joj ljudi, pa dajte, ovo je baš lijepa stvar.. stvarno ste nezahvalni. vidim i da vam daju novac u ruke rekli bi da želite novije novčanice. opustite se malo i poslušajte savjete s pločnika :)

debelodjubre

eto dobre poruke ce promijeniti situaciju u gradu, vec se bolje osjećam. Vrhunac idiotarije u gradu , kad vec nismo nista napravili bar smo poruke napisali, i to ne bilo kakve poruke već "dobre poruke"! Super!

Eto morao se pojaviti kreten koji će i OVO popljuvati...ma jel možda Glavaš kriv i za ovo,ha?!

Ja bi dodala još jednu poruku: "Nikada ne možeš svakome udovoljiti".
Ona poruka "bic ti je super" jednostavno je inspirativna i ukazuje na potrebu jos poruka takvog tipa, na primjer "biciklisticke staze su nam super", "fasade su prelijepe" i slicno :)

evo, ja imam par ideja za sljedece projekte:

Osijek - grad zaposlenih i pošteno plaćenih ljudi

Osijek - grad bez korupcije i nepotizma

Osijek - grad bez stranačke podobnosti
Nakon ovakvih idejnih projekata, ne znam kome ce više murija sašiti kaznenu prijavu za oštećenje i uništenje tuđe stvari....................grafiteri navalite
Heh...
Neki bljedunjavi komentari "oduševljenja" su me baš nasmijali.
Komentari poput onih kada djevojke za malu, nezanimljivu, pretjerano neuglednu, poprilično vulgarnu legicu kažu da je slatka. Naravno u nedostatku epiteta.
A slatkaaaa jeeeee! LOL

Ideja je super. Nije nova. Ljudi ostavljaju kojekakve poruke po gradu od pamtivijeka. Više bih volio da su neki izljevi pozitive spontani i da se razlikuju. Da imaju neki osobni dodir. Ovako mi je to sterilno i uniformirano. Da sam vrtićko dijete to šarenilo bi mi nešto značilo, ali ovako primjećujem i ružan font i nemaštovitost samih poruka koje bi trebale izazvati neku pozitivnu reakciju. Kod mene su izazvale samo kiselkast smiješak. Nedostaje malo humora i provokacije.
debilne reklame i šarotine nekih idiota koji koji su očigledno htjeli neku novu reklamu za restoran kafić ili slastičarnicu gdje hrpa debila kao i uvijek sjeda na sve :)

Tagovi