[FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu
'Osijek-grad dobrih poruka' projekt je Udruge za rad s mladima Breza u okviru europskog programa Obrazovanje i kultura 'Mladi na djelu'. U okviru programa osječki grafiteri dobrim su porukama oslikali tramvaje, a snimljen je i promotivni spot u kojem je sudjelovalo 30-tak osoba različitih zanimanja i interesa.
Cilj projekta je podići svijest o prepoznatljivosti grada prikupljanjem pozitivnih i inspirativnih poruka građana, a poruke se prikupljaju putem društvenih mreža, te kroz radionice u određenim društvenim ustanovama.
Jedan od koraka je i ispisivanje dobrih poruka na javnim mjestima... pogledajte, pročitajte i ne skrivajući osmijeh na licu proslijedite ove poruke dalje!
dobra ideja, no opet su ušarenili ko uskršnja jaja, nigdje dosljednosti, a i font je mogao biti daleko bolji...
bitno je šta piše, ne kako je napisano i kojim je fontom...svaka čast, vrlo kreativno !
Hehe, bravo majstore...isto tako je moglo biti napisano i nečitljivo, ali bitno je šta piše, jel, a to što ne kužiš što piše, to je nebitno?
Zamisli signalizaciju na cesti napisanu ovako? Dakle, ako su već korištene biciklističke staze kao podloge, onda je i font trebao biti prilagođen, više sportski i monokromatski.
Ista glupost kao i sa pločama gradskih četvrti. No, ideju podržavam.
Re: [FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu
eto dobre poruke ce promijeniti situaciju u gradu, vec se bolje osjećam. Vrhunac idiotarije u gradu , kad vec nismo nista napravili bar smo poruke napisali, i to ne bilo kakve poruke već "dobre poruke"! Super!
joj ljudi, pa dajte, ovo je baš lijepa stvar.. stvarno ste nezahvalni. vidim i da vam daju novac u ruke rekli bi da želite novije novčanice. opustite se malo i poslušajte savjete s pločnika
Re: [FOTO] Osijek – Grad dobrih poruka - poruke u prolazu
debelodjubre
eto dobre poruke ce promijeniti situaciju u gradu, vec se bolje osjećam. Vrhunac idiotarije u gradu , kad vec nismo nista napravili bar smo poruke napisali, i to ne bilo kakve poruke već "dobre poruke"! Super!
Eto morao se pojaviti kreten koji će i OVO popljuvati...ma jel možda Glavaš kriv i za ovo,ha?!
Ona poruka "bic ti je super" jednostavno je inspirativna i ukazuje na potrebu jos poruka takvog tipa, na primjer "biciklisticke staze su nam super", "fasade su prelijepe" i slicno
Nakon ovakvih idejnih projekata, ne znam kome ce više murija sašiti kaznenu prijavu za oštećenje i uništenje tuđe stvari....................grafiteri navalite
Heh...
Neki bljedunjavi komentari "oduševljenja" su me baš nasmijali.
Komentari poput onih kada djevojke za malu, nezanimljivu, pretjerano neuglednu, poprilično vulgarnu legicu kažu da je slatka. Naravno u nedostatku epiteta.
A slatkaaaa jeeeee!
Ideja je super. Nije nova. Ljudi ostavljaju kojekakve poruke po gradu od pamtivijeka. Više bih volio da su neki izljevi pozitive spontani i da se razlikuju. Da imaju neki osobni dodir. Ovako mi je to sterilno i uniformirano. Da sam vrtićko dijete to šarenilo bi mi nešto značilo, ali ovako primjećujem i ružan font i nemaštovitost samih poruka koje bi trebale izazvati neku pozitivnu reakciju. Kod mene su izazvale samo kiselkast smiješak. Nedostaje malo humora i provokacije.
debilne reklame i šarotine nekih idiota koji koji su očigledno htjeli neku novu reklamu za restoran kafić ili slastičarnicu gdje hrpa debila kao i uvijek sjeda na sve