Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zbog pasa na kupalištu kazne su 2.500 kuna!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dani_os
Ukupno postova: 307
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 06.07.2012. 17:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pitanje za roditelje kako vam nesmeta kad vaša djeca pišaju u taj pjesak na dravi, a smeta vam kad psi pišaju u taj pjesak? djetetov urin je šta? zlato?

nije u redu previše ljudi ima sad na kopici da bi se vodio i pas na kupanje tamo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
eseker

Ukupno postova: 649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2012. 18:08 
Naslov:  

lošem qurcu svaka dlaka smeta...

Post Postano: 06.07.2012. 18:09 
Naslov:  

kaže se rdjavom piši i dlake smetaju

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 06.07.2012. 18:15 
Naslov:  

Upoređivanje psa sa čovjekom graniči sa zdravim umom i razumom.

Rečenica da "djeca se boje čelavih ljudi" i uspoređivanje čelavih ljudi sa psima je dokaz poremećenog zdravog uma i razuma.

Uspoređivanje ljudskog i psećeg urina je već za promatranje, nedostatak empatije prema ljudima zbog psa su odlike osoba koje imaju nekakvu vrstu disocijalnog poremecaja osobnosti.

Ukupno postova: 548
Post Postano: 06.07.2012. 18:29 
Naslov:  

jel vas netko prisiljava da pse dovodite bas medju kupace ? pa nije drava bazencic pa da nema mjesta i za kupace i za zivotinje, vecina tih "cistunaca" kakvim ih prozivate ima i sama kod kuce zivotinje pa im nepada na pamet dovoditi ih na kupaliste, ffs

lehi
Ukupno postova: 1463
Post Postano: 06.07.2012. 18:54 
Naslov:  

Zapis star više tisuća godina Pas je čovjekov prijatelj , a čovjek je čovjeku Vuk... treba malo tolerancije slažem se . Najviše smeća pravi čovjek to nam je dobro poznato kupam se svaki dan na Dravi sa svojim psom ,i baš bi volio vidjeti to lice da mi se pojavi sa nekakvim ukorom... Bilo bi pametnije da ostave ljude da uživaju u ovom ljetu na Dravi... ima pametniji problema i prljavštine..... u samome gradu. Kraj toliko G..... pronašli pse...za krivce.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
zidarica

Ukupno postova: 30
Post Postano: 06.07.2012. 20:08 
Naslov:  

Nije tu rijec o prijateljima pasa ili mrziteljima istih. Imam psa i jako ga volim ali ne tjeram druge da ga vole.Skupljam za njim nered ali iso tako razumijem ljude koji hoce biti s djecom na Dravi u miru od pasa. Netko ih se boji ,netko je gadljiv i NIJE mjesto za kupanje pasa na plazi . Ima puno zgodnih samotnih mjesta gdje psi nece ljudima trcati po rucniku i prskati ih otresajuci vodu a ipak ce uzivati u Dravi i druzenju s vlasnikom. Tako je vuk sit a sve ovce na broju,zar ne???

misaee caulfield

Ukupno postova: 15
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.07.2012. 20:13 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
Upoređivanje psa sa čovjekom graniči sa zdravim umom i razumom.

Rečenica da "djeca se boje čelavih ljudi" i uspoređivanje čelavih ljudi sa psima je dokaz poremećenog zdravog uma i razuma.

Uspoređivanje ljudskog i psećeg urina je već za promatranje, nedostatak empatije prema ljudima zbog psa su odlike osoba koje imaju nekakvu vrstu disocijalnog poremecaja osobnosti.

guglaj specizam. al to je malo offtopic.
slazem se sa lehijem

-Dok će god ljudi prolijevati krv životinja, neće biti mira. Mala je razlika između ubijanja životinja i stvaranja plinskih komora kakve je stvorio Hitler ili Staljinovih koncentracijskih logora... Neće biti pravde dok će god čovjek stajati s nožem ili pištoljem i ubijati slabije od sebe.
-Čovjek je zaista kralj životinja, jer njegova svirepost nadmašuje njihovu. Mi živimo od smrti drugih. Mi smo hodajuće grobnice
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
rodaroda

Ukupno postova: 177
Post Postano: 06.07.2012. 21:56 
Naslov:  Re: Zbog pasa na kupalištu kazne su 2.500 kuna!

Dakle, iz svih ovih komentara iščitavamo da:

a) neodgovorni vlasnici "kućnih" ljubimaca stavljaju iste ispred ljudi i njihovih osnovnih prava, nameću im silom njihovo prisustvo (ljubimaca, jel') i ne/higijenske navike makar pri tome kršili zakone. Dalje smatraju da su njihovi ljubimci bogomdani te da za ljude, a posebno djecu koju pogrdno nazivaju derištima i slično, treba biti privilegija da im na jedinom službenom Osječkom kupalištu ovi smrde, pišaju, trče preko stvari i jašu djeci po nogama. Osim toga, neargumentirano i necivilizirano napadaju i vrijeđaju sve ostale ljude koji se drže pristojnosti, higijene te zakona. Takvi su vlasnici ovdje velika većina.

b) odgovorni vlasnici ljubimaca neće se ni dovesti u poziciju da krše zakon, dovode pse tamo gdje je to zabranjeno i vrijeđaju druge ljude. Mirno iznose svoje stavove i mišljenja. Ovi su vlasnici, na žalost, u manjini.

c) ljudi koji nemaju ljubimce pokušavaju naći nekakvu ravnotežu i pomiriti sve strane, a ovima koji krše zakon i ugrožavaju ljudska prava na pristojan način objasniti da to nije u redu. I ovi su, na žalost, u manjini jer su se umorili od jurcanja na vjetrenjače dok ne ugaze u sljedeći pseći drek.

Sad će se uvrijeđeno početi javljati ovi iz skupine a) kojima srdačno preporučam da, dok su već na internetu, pogledaju koliko je kilometara Dravske obale koja NIJE službeno kupalište za ljude pa nek se tamo prošetaju sa svojom lopticom, ako se već osjećaju ugroženima tamo gdje ne bi niti smjeli biti. Idea

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 06.07.2012. 21:59 
Naslov:  

kerovi vam po deci seru Razz

Pyroclasm

Ukupno postova: 61
Post Postano: 06.07.2012. 22:18 
Naslov:  Re: Zbog pasa na kupalištu kazne su 2.500 kuna!

Ma treba i tu djecu držat na povodcu.

dani_os
Post Postano: 07.07.2012. 4:57 
Naslov:  

[/quote]

onda je jedna cura na koju sam se palio to imala, ne znam je se izlječila.
jbg, eto moram te razočarat, krivo postavljaš dijagnoze, mora da si doktor neki. ja eto izgleda da nemam, nikaki poremečaj osobnosti

tetajug2

Ukupno postova: 40
Post Postano: 07.07.2012. 9:14 
Naslov:  

misaee caulfield je napisao/la :
Coca Cola je napisao/la:
Haha bas sam cekao ovu temu da se javljaju trolovi i bolesni ljudi koji usporedjuju djecu sa zivotinjama.. sva sreca pa ipak tih bolesnika nema na kopici koji se prezentiraju na forumu odnosno borci za prava svojih zivotinja da mogu srati na tudjem terenu nekaznjeno..

ako se trebam smatrat prozvanom, reci cu samo da je moj pas pristojniji od pola djece tamo.

i da ce vise ljudi zamjerit drečavim neodgojenim klincima i njihovim roditeljima kojih je briga jesu im djeca divljaci il ne, nego sto ce zamjerit mom psu koji se kupa i lovi lopticu

Hahahhaha, pazi pristojan pas! De upiši ga u 1. razred da pokaže divljacima kako se treba ponašati. Kontam kad se pos... u Dravu zove gazdaricu da mu obriše dupe s Pampers vlažnim maramicama i jako mu je neugodno.

abc_
Ukupno postova: 37
Post Postano: 07.07.2012. 9:39 
Naslov:  

Meni je za puknut od smijeha što netko tko kupa dijete u Dravi u kojoj plutaju govna, smeće i povremeno leševi priča o HIGIJENI!!!! Dok nisam imala dijete psi su mi bili kao djeca i iščuškala bih svakog tko ih krivo pogleda. Danas imam dijete koje OBOŽAVAM, i volim i svoje pse, i psi vole dijete, i dijete voli pse...i svi se zajedno kupaju i od djetetovog rođenja žive u istoj kući, psi spavaju uz kinderbet Smile Dijete NIKAD nije bilo bolesno, čak ni prehlađeno. Roditelje djece koja se boje pasa bih iskreno navukla za uši jer odgajaju djecu tako da se boje bića koja im mogu pružiti samo radost i bezuvjetnu ljubav, uskraćuju dijete za jedno prekrasno prijateljstvo koje će pamtiti cijeli život. Plaža...iskreno, dijete mi na plaži radi puno više piz*arija nego psi,iako ga ni u najluđem ludilu ne bih kupala u Dravi. Zapravo, sad u sezoni ni pse ne kupam u Dravi da se ne zaraze nečim što su LJUDI koji u vodu pišaju donijeli.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
dani_os
Post Postano: 07.07.2012. 9:53 
Naslov:  

vi što ste protiv kupanja djece u dravi,
de recite mi molim vas u poslije ratno vrijeme 92-93
di su roditelji ttrebali kupat svoju djecu?
kad bazteni na kopici nisu radili, kad nije bilo gradskih bazena.
poslat ih na more 90 dana?

Skoči u forum: