Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradske službe zadovoljne borbom protiv komaraca, a ni građani se ne žale

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Velebitdivni
Ukupno postova: 6
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.07.2012. 14:52 
Naslov:  Re: Gradske službe zadovoljne borbom protiv komaraca, a ni građani se ne žale
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rođeni smo u području gdje žive komarci, komarci su potpuno prirodna pojava, niko nas nije tjerao da se tu rodimo, to smo sami izabrali i sad bi mi tamanili, kukali, prozivali. Ima prirodnih načina obrane od komaraca, samo se malo treba potruditi, ali smo svi preljeni za tako nešto, lakše je kukati i sipati otrov na sve živo(pćele, ostale kukce i životinje, biljke. Meni je deset puta gori taj smrad i kemija kojom nas zasipaju, odvratno.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
eseker

Ukupno postova: 649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2012. 15:36 
Naslov:  

Velebitdivni je napisao/la:
Rođeni smo u području gdje žive komarci, komarci su potpuno prirodna pojava, niko nas nije tjerao da se tu rodimo, to smo sami izabrali i sad bi mi tamanili, kukali, prozivali. Ima prirodnih načina obrane od komaraca, samo se malo treba potruditi, ali smo svi preljeni za tako nešto, lakše je kukati i sipati otrov na sve živo(pćele, ostale kukce i životinje, biljke. Meni je deset puta gori taj smrad i kemija kojom nas zasipaju, odvratno.
Bravo Bravo Bravo

Ja se ne žalim, nikad se nisam ni žalio je mi je to bilo normalno, a ni komarci me baš nisu šmekali. Da ne bude zabune, rođen sam i odrastao na Zelenom Polju davno, davno... kad se dva puta preko ljeta zaprašivalo ručno. Komarci nekog vole više nekog manje, stvar je u našem DNK.

Ukupno postova: 649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2012. 15:37 
Naslov:  

Zaboravih najvažnije, Osijek traga za svojim "brandom"... komarci su oduvijek bili, i bit će, najvažniji osječki "brand".

Skoči u forum: