Iz Osijeka do Splita u 3 minute

Osijek

Iz Osijeka do Splita u 3 minute

Iz Osijeka do Splita u 3 minute? Moguće je! Mlada vozačica Barbara iz Zagreba, koja je s prijateljicom putovala iz Osijeka do Splita, odlučila je mobitelom snimiti svoj put u 1019 fotografija ceste i krajolika kojima ova cesta prolazi. Dobila je zgodan kratki film koji gotovo 10 sati i 700 kilometara puta hrvatskim autocestama predstavlja u svega 3 minute.

Pogledajte kako ovo putovanje izgleda i napišite svoje mišljenje...

Povijesni medij
Fora stvar! ;) Samo, bilo bi daleko zanimljivije gledati da su išle magistralom, a ne autocestom.
originalno !
Draga mlada vozacice Barbara :)
filmic je nadasve zanimljiv...

al za ubuduce (osim ako imaš novaca kao blata onda zanemari ovaj tekst)
ako ideš od Osijeka do Splita.....slobodno koristiš put preko Bosne i Hercegovine....osim što ceš skratiti put za 250 km....neceš morati platiti cestarinu u jednom smjeru 298 kn...i sad još uzmimo u obzir da na autoputu spržiš barem 3 L goriva više na svakih sto km.....za te uzalud više potrošene novce si mogla imati nadasve super rucak ili veceru sa prijateljicom...ili si platiti jedan dan više boravka u hotelu s punim pansionom....
a ne bi vjerovala....vremenski za isto vrijeme stigneš autoputom ili kroz Bosnu....

eto drugi put pamet u glavu....i novce u džep
Puper ideja, ali ovo je predosadno :D
Da nema natpisa na vrhu, zaspala bi, samo autoput... :D
Možda bi drugim putem imalo malo više smisla.
Stvarno bezveze filmić.
meni su samo $$$$$$$ bljeskali pred ocima
tamna strana

ako ideš od Osijeka do Splita.....slobodno koristiš put preko Bosne i Hercegovine....osim što ceš skratiti put za 250 km....neceš morati platiti cestarinu u jednom smjeru 298 kn...i sad još uzmimo u obzir da na autoputu spržiš barem 3 L goriva više na svakih sto km.....za te uzalud više potrošene novce si mogla imati nadasve super rucak ili veceru sa prijateljicom...ili si platiti jedan dan više boravka u hotelu s punim pansionom....
a ne bi vjerovala....vremenski za isto vrijeme stigneš autoputom ili kroz Bosnu....

slažem se sa svime osim da stigneš za isto vrijeme. naime, osijek-primošten, autocestom mi treba 5,5-6 sati, a preko bosne teško ispod 8 sati, ako baš ne jurcaš previše. kad bi poštovao sva ograničenja, kroz bosnu treba i dosta više.
@DonQuijote...usporedba....
autoput Čepin-Split cca 5 sati 30 min

Čepin-Split via Bosna cca 6 sati poštivajuci brzinu max 10 km/h više od dopuštene osim na dijelu od Kupresa do GP Kamensko gdje voziš i 20-30 km/h više od dopuštenog.....

eto ako ne vjeruješ...platiš jedan tank goriva pa te provozam ;)
tamna strana

ako ideš od Osijeka do Splita.....slobodno koristiš put preko Bosne i Hercegovine

Ma to je njoj fuj! :)

Re: Iz Osijeka do Splita u 3 minute

Nevjerovatno, ne možete vi da ne serete po nečemu!

Svaka čast za ideju, a i ljudima s portala na videu. Ja sam uživao i dobio želju za putovanjem!
Dobra ideja, ali dosadno je gledati stalno iste slike, uff.
ovo je toliko dosadno koliko je glupo i amaterski snimljeno i baš se vidi da žena vozi.
ratni_heroj

ovo je toliko dosadno koliko je glupo i amaterski snimljeno i baš se vidi da žena vozi.

Sudeći po frustracijama koje ispoljavaš, još nisi prebolio košaricu koju si dobio od Trevora...
simo031

ratni_heroj

Sudeći po frustracijama koje ispoljavaš, još nisi prebolio košaricu koju si dobio od Trevora...

tamna strana

eto ako ne vjeruješ...platiš jedan tank goriva pa te provozam ;)

morat ćemo jednom istestirati! :)
sam provjeravam jel se i ovdje pljuje, dobro je :D
Inspektor Maska

Nevjerovatno, ne možete vi da ne serete po nečemu!

Svaka čast za ideju, a i ljudima s portala na videu. Ja sam uživao i dobio želju za putovanjem!

(y)
tamna strana

slažem se s ovim osim eventualno za vrijeme i potrošnju...
nama trebalo 8 sati iz splita do osijeka, doduše, stajali smo jedno 3 puta po 10ak min i na čevapima oko sat vremena :D
potrošeno 450 kn dizela za os-st-os (900 km)
ajd, ne znam kakav auto voziš, al recimo meni je autoput cca litra više nego lokalne ceste jer nema smisla vozit preko 140-150 kmh
Zanimljiv uradak, ali više mi se sviđa Denisov od Osijeka do Virovitice.
preko bosne, samo avionom!
PEGY

preko bosne, samo avionom!

više puta godišnje idem prema splitu, vozio sam i autocestom i starom cestom i preko bosne.
bosna mi nekad bude ok, ali me nekad slomi! autocesta je super i opušta me, ali je bila skupa, a sad je još skuplja.
stara karlovačka je sad jako dobra, ali put do splita traje kao i preko bosne (pričam o normalnijoj vožnji, bez puno utrkivanja).

Tagovi