Konjunktivitis poharao Kopiku

Osijek

Konjunktivitis poharao Kopiku

Iako su iz "Športskih objekata" uvjeravali kako, s obzirom na ugradnju nove moderne, filternice, neće biti problema s kvalitetom vode na Kopiki, čini se da je sustav ipak zakazao. Kako kaže Zlatko Balog - šef Odjela za oftalmologiju KB-a Osijek u zadnja dva tjedna se s istim simptomima javljalo desetak djece na dan, a sva su se kupala na Kopiki.

Na očnom odjelu smatraju kako je uzrok problema povećana razina klora u bazenima, a podsjetimo da je zbog istjecanja klora prošle godine otrovano nekoliko mališana. Kako je alternativnih kupališta sve manje, uistinu je frustrirajuće da na Kopiki dolazi do ovakvih ozbiljnih problema.

Circa031
a kad sam ja govorio da su bazeni puni govana i dlaka nitko mi vjerovao nije
...mislim da je apsurd da je bolje kupati se u Dravi, ma kakva ona bila - nego u navodno filtriranim i čistim bazenima...tko zna što još tamo pliva osim klora i vode (i govana i dlaka)...
pa sigurno je da se tu i tamo uz navedeno netko popiša, curne malo menstruacije, balci iz nosa, krmelji, neoprana tijela po par dana (šta će se kupat doma kad idu na bazene), znoj, krv, kožne bolesti, kurje oči, pokvareni zubi....
rak pluća...
...i paperje
jedna je (djevica!) kupajući se na kopiki ostala trudna!!! valjda bilo sjemene tekućine u bazenu i unišlo joj... (skakavac joj zašo u rukavac)
gaap

...i paperje

e nije me kopika vidjela već duže vrijeme. znači, druže, varaš se!
i ajd sad, kako se onda pred velečasnim opravdat!? šta si mu rekla? da je bezgrešno bilo?
gaap

pa sigurno je da se tu i tamo uz navedeno netko popiša, curne malo menstruacije, balci iz nosa, krmelji, neoprana tijela po par dana (šta će se kupat doma kad idu na bazene), znoj, krv, kožne bolesti, kurje oči, pokvareni zubi....

...definitivno si me odvratio od toga da čak priđem bazenima...:-)
ma pusti priče, bazeni su predobri! posebno onaj mali s djecom upišanom
gaap

i ajd sad, kako se onda pred velečasnim opravdat!? šta si mu rekla? da je bezgrešno bilo?

ne radi se o meni u dotičnoj pričici.
al čula sam da joj dijete još i danas smrdi na klor, kaže ne može ga fino oprat, ušlo mu u gene
...super su bazeni, vidim...još bi tu malu djecu i pregrmila nekako kao...ali kao što rekoh, sjetit ću se tvog opisa svaki put kad ih vidim na slici...thanks...:-)...
paperje

gaap

ne radi se o meni u dotičnoj pričici.
al čula sam da joj dijete još i danas smrdi na klor, kaže ne može ga fino oprat, ušlo mu u gene

LOOOOOOOOL! Ma ja već misla nešto zarazno, a ono kemijska reakcija na klor! Čuj, ako ubija vid, ubija i sve dlake, govna i urin!
JA BIIII VAAASSS SVEE u BAZEM OKKUPOOO!!!
a naša najrazvedenija obala?
kupajte se u moru.
i nema konjunktivitisa.
A Vi sve neki fini, tolko ste mi slatki da se pomalo bojim da se ne otopite na ovom suncu. Sto bi moj lega rekao ako su roditelji mrljavi onda su i djeca mrljava.
debeli

A Vi sve neki fini, tolko ste mi slatki da se pomalo bojim da se ne otopite na ovom suncu. Sto bi moj lega rekao ako su roditelji mrljavi onda su i djeca mrljava.

Briga mene, ja sam sa sela :) (jedva sam čekala priliku da kažem to, a da ne bude u lošem kontekstu... :) )
Evo najsvježijih vijesti o ovom slučaju.
Razine klora nalazile su se unutar dopuštenih granica, a reakcije su se pojavile kod ljudi s posebno osjetljivim očima ili onih koji su alergični na klor.
Konjunktivitis nisu dobili samo oni koji su se kupali na Kopiki, već i neki sa koji su bili na drugim bazenima. Najviše ljudi je ipak konjunktivitis zaradilo na Kopiki, ali samo zato što Kopika dnevno primi najveći broj kupača...
je, je, na bazenima je super... voda je ko da je netko povraćao u nju, al boleštine se pojavljuju samo zato što su neki preosjetljivi
a šta ćeš, ja dobijem konjunktivitis malo malo. propuh u tramvaju najčešći je faktor koji pridonosi tome da mi se kapci zakelje! dok mi tatica ne kupi helić da se vozam, trpit ću! a eto, moram priznat da mi od kopike nikad ništ nije bilo...
to ti je zato što se ne umivaš ujutro
studentima je teško, nema se za vodu iz česme!!!
prokleti bogatunčići!
Pa idite na izvor...
Možete pofurat i korito pa svojim muzjacima na kamenu oprat gace i potkosulje...
e zlato moje, naši su roditelji 7 kilometara po snijegu u školu bosi išli, a tebi je teško ustat oko 3 ujutro pa otić do save podaprat se... ccc...
ja se samo sunčam ondje... i malo toćam noge... to se vidi po mojoj preplanuloj puti... :) a konjuktivitis nemam :(

Re: Konjunktivitis poharao Kopiku

...pa normalo.....otkad je kopika besplatna.....ru je i konjuktivitis...te dvije stvari u povezane.....novac i konjuktivitis-------ima novca;nema konjuktivitisa,,,,,,,nema novca;ima konjuktivitisa
uzročno poslijedične veze... ali kako kolega kaže... najbolje ne ići na bazene...
Circa

Pa idite na izvor...
Možete pofurat i korito pa svojim muzjacima na kamenu oprat gace i potkosulje...

ovo se zove: tjeram vodu na svoj mlin!
malo morgen, srce :)
gaap

e zlato moje, naši su roditelji 7 kilometara po snijegu u školu bosi išli, a tebi je teško ustat oko 3 ujutro pa otić do save podaprat se... ccc...

eto, nije ni čudo da mi uz okice bubri i pozadina :)

Tagovi