zedge.net
Odlična stranica s hrpom besplatnih stvarčica kojima možete oplemeniti svog mobilnog ljubimca. Samo se registrirajte... I skidajte!
Naravno, stvari skidate na komp, tako da vam se ne isplati to raditi ako nemate Bluetooth, kabal ili neko treće (?) sredstvo povezivanja PC-ja i moba.
Ako niste znali...
Računala, znanost, tehnologija
to neka dobra stvar taj portal? jesi li skinula što?
Hrrrrpu sličica za moj mobač!!!
super izgleda
tonya
zedge.net
Odlična stranica s hrpom besplatnih stvarčica kojima možete oplemeniti svog mobilnog ljubimca. Samo se registrirajte... I skidajte!
Naravno, stvari skidate na komp, tako da vam se ne isplati to raditi ako nemate Bluetooth, kabal ili neko treće (?) sredstvo povezivanja PC-ja i moba.
Dobra fora je ova stranica... jos se mozes dopisivati s ljudima iz cijelog svijeta...
Jos kad bi znao engleski...
stranica je supač(kak bi purgeri rekli...)skinila sam si sliku od britni spirs jooj kak sam hepi
">
">legica_os
stranica je supač(kak bi purgeri rekli...)skinila sam si sliku od britni spirs jooj kak sam hepi">
jel bez gaća?
NE....normalna je slikica hehe
euchrid
jel bez gaća?
">.... ma nije ona takva, ona skida samo slikice od mihaela šumahera bez gaca....
slušaj sale ak su tebe isprdali na onom chatu ne moraš ti mene na cijelom forumu....grrr
Sale car
ma znas ti da se ja salim....
ne?

tonya
Kabal... ajme majko!

legica_os
Pa normalna i je bez gaća... ako ima gaće, znaš da nešto ne štima
zlusch
legica_os
Pa normalna i je bez gaća... ako ima gaće, znaš da nešto ne štima![]()
"> Dobra....
">Ima nešto i na www.gallery.mobile9.com
i na www.kobajagrande.com
i na www.kobajagrande.com
Re: Ako niste znali...
A za vlasnike Sony Ericssona:
sve_za_Ericssone
sve_za_Ericssone