HTC Desire „smrzava“ i gasi se?
Vrlo često smrzava, a ponekad se sam ugasi. Ima li tko kakvu ideju? Hvala!
Računala, znanost, tehnologija
PEGY
Uvijek sam mislila da je Desire, onak, pravi ženski telefončić! Sad vidim da je! Ima neke svoje mušice![]()
Frost
PEGY
Uvijek sam mislila da je Desire, onak, pravi ženski telefončić! Sad vidim da je! Ima neke svoje mušice![]()
Imaš li ti ikad neki odgovor koji se odnosi na temu?
simo, jesi nadogradio na 2.3? Ili je tvornički softver? Grije li se prije nego što se ugasi? Jesi li instalirao kakve nove aplikacije koje bi mogle uzrokovati probleme?
simo031Softver je tvornički (Android 2.2.2) i aparat se ne grije. Kad je počeo zezat vratio sam ga na tvorničke postavke, što je naravno pobrisalo sve aplikacije. Međutim mob i poslije toga jednako učestalo smrzava i ponekad se ugasi. Pregledao sam ga sa više antivirusnih alata (prije i poslije vračanja na tvorničke postavke) nažalost bez rezultata. Što dalje?
francika
Stavi prvu verziju Firmware-a, nađi na stranicama proizvođača download za tvoj model (ako ima - nisam provjeravao).
Frost
simo031Softver je tvornički (Android 2.2.2) i aparat se ne grije. Kad je počeo zezat vratio sam ga na tvorničke postavke, što je naravno pobrisalo sve aplikacije. Međutim mob i poslije toga jednako učestalo smrzava i ponekad se ugasi. Pregledao sam ga sa više antivirusnih alata (prije i poslije vračanja na tvorničke postavke) nažalost bez rezultata. Što dalje?
Pravac servis, smrdi mi na hardverski kvar.

francika
Samo ako obnoviš Firmware onda si potpuno resetirao. Ovaj tvoj reset nije ništa.
francika
Kod reseta ti ostaju aplikacije koje si instalirao a i mogući problemi, a kod stavljanja FW-a apsolutno se sve vraća na početak jer se formatira i memorijski disk (kartica). Sve aplikacije se brišu i uređaj dolazi samo sa osnovnim aplikacijama.

francika
To ti misliš.![]()

francika
Ma ja se samo bavim zaštitom okoliša, a ovo ostalo onako usput.![]()

MissTake
ima netko iskustva sa kupovanjem zamjenskih baterija za htc hero preko ebaya-a? na čega treba paziti itd. ?
francika
Kod reseta ti ostaju aplikacije koje si instalirao a i mogući problemi, a kod stavljanja FW-a apsolutno se sve vraća na početak jer se formatira i memorijski disk (kartica). Sve aplikacije se brišu i uređaj dolazi samo sa osnovnim aplikacijama.
Kad sve vratiš na početak bilo bi dobro uključiti u uređaju automatsku nadogradnju FW-a, pa bi ti uređaj ponudio novi FW svaki put kad se pojavi. Najsigurniji način nadogradnje FW-a je automatski jer kod ručne nadogradnje zna biti problema s radom uređaja.
Zašto prva verzija FW-a ? Zato što je najsigurnije da će uređaj raditi kako treba, a kroz automatske nadogradnje kojih se ne trebaš nimalo bojati, uređaj će postati još uporabljiviji.
MissTake
hvala
!nnovation
ljudi moj hero nesto cudan u zadnje vrijeme.
baterija traje pol dana.
nemam nista posebno od aplikacija, net je ukljucen stalno.
primjetio sam da kada browsam web, baterija se strasno trosi.
Prije nije bilo tako..
postoje kakvi virusi na tu shemu?
i kad ga punim, ostane mi crtica do full napunjene baterije, a bude cijelu noc na punjacu, nemoguce da ne stigne napuniti.
usput, ako netko zna kako vratiti android na prijasnju verziju?
mislim da je tvornicka bila 1.5 ili 1.6..sad mi je 2.2 gore ak se ne varam.
simo031!nnovation
ljudi moj hero nesto cudan u zadnje vrijeme.
baterija traje pol dana.
nemam nista posebno od aplikacija, net je ukljucen stalno.
primjetio sam da kada browsam web, baterija se strasno trosi.
Prije nije bilo tako..
postoje kakvi virusi na tu shemu?
i kad ga punim, ostane mi crtica do full napunjene baterije, a bude cijelu noc na punjacu, nemoguce da ne stigne napuniti.
usput, ako netko zna kako vratiti android na prijasnju verziju?
mislim da je tvornicka bila 1.5 ili 1.6..sad mi je 2.2 gore ak se ne varam.
Pretpostavljam da su ti Wi – Fi,Bluetooth, i GPS ugašeni?
Trajanje baterije
Po pitanju vraćanja Androida na prijašnju verziju, možda možeš napraviti Factory dana reset?
Obavezno si napravi beck up imenika, slika i audia. Video
Iskreno nisam očekivao probleme sa mobitelima tog cjenovnog ranga i tako renomiranog proizvođača.
Očito je HTC kao proizvođač precijenjen...