Pa eto...ako ima netko da mu je isto bed, kao i meni, pojaviti se tamo kao da me netko bacio s neba...
Traži se društvo...
Pa eto...ako ima netko da mu je isto bed, kao i meni, pojaviti se tamo kao da me netko bacio s neba...
Društvo, politika
anakondai ti odmah za nepomični bicikl, sluške na ušesa i voziiiiii......
legica21
...za odlazak u teretanu![]()
Pa eto...ako ima netko da mu je isto bed, kao i meni, pojaviti se tamo kao da me netko bacio s neba...nek se javi
![]()
legica21
ja se u životu često vodim onom...kad nemaš nešto pametno za reći, bolje šuti...
pa anakonda, možda bi bilo pametno, da malo razmisliš o tome..
zaljubljena u Osijeklegica21
ja se u životu često vodim onom...kad nemaš nešto pametno za reći, bolje šuti...
Ne kužim zašto si tako što napisala anakondi![]()
Možda nisi dobro pročitala ili shvatila njezine savjete.
Ja mislim da je ona u pravu, a i drugi su ti isto savjetovali.
anakonda
zaljubljena u Osijeklegica21
Ne kužim zašto si tako što napisala anakondi![]()
Možda nisi dobro pročitala ili shvatila njezine savjete.
Ja mislim da je ona u pravu, a i drugi su ti isto savjetovali.
...ah, navikla sam i na gore, @zaljubljena.....ali, znam ja šta je u pitanju: ljudi ne vole činjenice i istinu izrečene na otvoren i jednostavan način, jer im je to kao ipak malo prebrutalno.....what ever, ne sekiraj se - bit će još toga....![]()
dani_oshehe,tako sam se ja tješio kad sam se družio s jednom curicom, medjutim ostalo je na krivom shvačanju stvari. vama ženama je valda u krvi to
zaljubljena u Osijek
dani_oshehe,tako sam se ja tješio kad sam se družio s jednom curicom, medjutim ostalo je na krivom shvačanju stvari. vama ženama je valda u krvi to
hehe... tko zna kako si ti "stvari" prezentirao da bi bile razumljive![]()
Monstrum
srećom nisu krenuli s "ajmo skupa u teretanu a poslje ti ga mogu stavit al sam malo na vrh da probaš"![]()
">
">
">
">
">mali_ivica
Neugodno joj je pitat nekog prijatelja pa onda pita na javnom forumu?!![]()
To je ono da se počnu javljat ovi spameri da joj malo dignu ego.
MonstrumŠuti jbt. nemoj predlagat ako im bude dosadno uvijek stignu probat!
srećom nisu krenuli s "ajmo skupa u teretanu a poslje ti ga mogu stavit al sam malo na vrh da probaš"![]()