'zar sam pogrjesio sto sam se smijao kad su mi govorili da sve su zene kuuuuurve..."
*oblaci ronilacko odjelo*otvara 17 kisobrana*odlazi u podrum* ))
ps. znate sto mi je simpaticno ? kad npr. u westu puste tu stvar; dolazi refren... a sve zene u i na sav glas pjevaju. da pjevaju !? dernjaju se !! helou !? pa sto onda ocekujete !?
pa cuj...nemoj biti toliko siguran u to - evo, recimo, imam 4 (bar 4) iskrene frendice prema kojima ne osjecam nikakvu privlacnost. kao, jel, "žensko-mušku" privlačnost.
ono, malo mi je glupo odbijati mogucnost postojanja takvog prijateljstva bez ikakvih skrivenih namjera.
'zar sam pogrjesio sto sam se smijao kad su mi govorili da sve su zene kuuuuurve..."
*oblaci ronilacko odjelo*otvara 17 kisobrana*odlazi u podrum* ))
ps. znate sto mi je simpaticno ? kad npr. u westu puste tu stvar; dolazi refren... a sve zene u i na sav glas pjevaju. da pjevaju !? dernjaju se !! helou !? pa sto onda ocekujete !?
A što očekujete vi muškarci kad svi u glas krenete pjevati- mlohava ćuna..
sad se zezas, a ? tipicno zenski.. kad se pocne ozbiljno razgovarati te kada (u pravilu) ostajete bez ikakvog (kamoli pametnog) odgovora onda smjesak, vrtnja pramena, trptanje okicama.. i neizostavno... 'malo se zekam'
Imali bi jednostavan zivot bez ikakvih komplikacija...
Pih, slabići. Ne sjećam se od nijedne žene da mi je ikad rekla da bismo mi žene imale savršen/jednostavan život bez komplikacija da nije muškaraca... Vi ste nama izazov, a mi vama - očito problem. Šta znači da se ne znate nositi s izazovima
Pih, slabići. Ne sjećam se od nijedne žene da mi je ikad rekla da bismo mi žene imale savršen/jednostavan život bez komplikacija da nije muškaraca... Vi ste nama izazov, a mi vama - očito problem. Šta znači da se ne znate nositi s izazovima
oi! ne generaliziraj! mua!
gazda777
volim postaviti pitanje: kakav bi bo život bez problema?
oi! ne generaliziraj! mua!
oi! pa zar sumnjaš da se to uopće može odnositi na tebe?