Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Opet gori u Kopačkom ritu [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rafa

Ukupno postova: 358
Spol: Muško Muško
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.03.2012. 18:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

wilson je napisao/la:
Kopački rit je za nas koji živimo na istoku velika stvar i ponos.. ali nemarnost i aljkavostm prema tom rezervatu je velika. To je u svijetu kažnjivo ovakve stvari se ne smiju događati, pa neke godine je isto gorio. Sada dva dana galame i neki uviđaj i nikome ništa . Spremnost i organizacija loša, toliko toga je uništeno rijetki životinjski vrsta šteta ogromna ... za ovakve propuste treba odgovarati ovi požari se u ovakvom parku prirode prečesto događaju . Vladajući u slavoniji bi se trebali zapitati za ovakav propust .. Inati se slavonijo...

Ako je za tebe ponos za mene nije,ako od tog "ponosa"pojedinci uzimaju milione kuna od drzave,europe ja neuzimam ni lipe,za mene je to mocvara puna komaraca i bolesti koja se siri prema gradu na moju i drugu djecu koja se igraju namazana po cjelom tijelu mastima od uboda komaraca i ostalih nemani iz tvog ponosa.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ljilj
Ukupno postova: 178
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.03.2012. 19:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

taj dio sto je sad izgorio, gori svake godine

Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=37453#ixzz1pgPTuWmL

taj dio još nije gorio, jer je do prije 3-4 godine u njemu bilo vode.

Skoči u forum: